Total Urladdning

Jag är helt slut!

Känns som om jag varit uppe och festat hela natten och ligger så här lagom schleten på soffan och glor.. Så är det ju inte dock.. Var uppe klockan 8 i morse och tvättade.. Skitkul, nej, men nödvändigt.. Samling 9.45 i Tibble, skönt och spela så tidigt på förmiddagen.. Man hinner inte göra så mycket annat än att ladda inför matchen..
-Ja, vi vann ju också..!
27-9 mot ett blekt Kungsängen som jag inte förstår hur dem tänkte.. Dem hade en målvakt på bänken som kunde gått in och spikat igen.. Men ändock så behöll man den yngre tjejen i mål..
Själv gjorde ja 7 mål och kunde ha gjort fler.. Det kändes löjligt ibland faktiskt..Kände migg pigg idag och ändå så trött.. Fattar inte hur det går ihop..

Åkte vidare till Solna för att kolla bruschan som spelade b-lagsmatch.. Därefter vidare för att handla mat.. Sen var ja helt slut.. är så trött så ja skulle kunna somna rakt upp och ner här och nu.. Måste vara matchen som gjorde det..
I morgon ska jag sova läääännngeee!

Ibland önskar jag att någon förklarade mina drömmar..

Jag drömmer ofta.. Nästan varje natt. Det bearbetas en massa i mina drömmar, det förstår jag ju i efterhand.
Ofta drömmer jag mycket verkligt, nästan så jag själv blir rädd..! jag kan vakna upp med känslor som påverkar mig i dagar efteråt, både bra och dåligt! Det kan bubbla i magen av glädje vid tanken på någon va mina drömmar och visst är väl det härligt, jag undrar bara vad det står för.
I natt drömde jag en sån dröm. Har en känsla i magen som jag inte kan sätta orden på, den är ju positiv dock!

Utan att vara för ingående (för det säger inte er något ändå), så innehöll nattens dröm följande:
En kurs, 2 kollegor, en tråkig föreläsare, ett prov som jag fick full pott på, ett jobberbjudande, en skolkompis från högstadiet, orden: " Jag deletar dig"..."det gör inget, jag är van. Jag drar hem nu"... En rymning, en jakt, klättring, kärlek (såklart..!).

Det jag undrar mest över, är personerna som ploppar upp. Dem är så tydliga för mig, går inte att misstolka. Som skolkompisen från högstadiet. Har inte haft en tanke på den personen, och plötsligt ploppar han upp i mina drömmar? Sanndröm kanske?!

Ja, spännande är det.. Och en dag kanske jag får svar..! =)

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen..?

Somliga straffar gud med detsamma...

Den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri..

Kasta inte sten i glashus..

Arga katter får rivet skinn

Att försvara ett fel är att fela igen.
 
Den som tiger han samtycker

Om en blind leder en blind, så faller de båda i gropen.

Ropa inte hej förrän du är över bäcken

Skrattar bäst, som skrattar sist
.

Spotta inte i motvind.
 
Stor i orden, liten på jorden

Såga inte av den gren du själv sitter på

Upp som en sol ner som en pannkaka
.

Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.
 


HAHA!

Min Morgondag?


Jag har ingen lust att vakna i morgon.. För när jag vaknar i morgon innebär det att jag måste ner till tvättstugan och slänga in en massa skit inför matchen.. Vem tvättar en lördagsmorgon? Jo, den som har fullt i tvättstugan de dagar som jag kan tvätta.. Suck!

Sen match... Samling 9.45, i ottan.. Skönt på sätt och vis, för då går inte hela dagen iaf.. Kanske hinner in till stan efteråt?

Är trött nu, ska sova.. Underbart!

En liiiten liiiten tupplur kanske?

Ögonen går i kors.. en liten tupplur innan träningen kanske? Måste bara hitta laddaren till kameran.. Gud, jag är inte på g för att träna idag.. Så trött..

Hörs senare..! =)

JAG VILL HA!Har förälskat mig i denna parfym.. CK In2U, doftar fruktansvärt gott och fräscht.!
Synd att man inte är gjord av pengar..! =)

Till Bror Min!


Dagens låtar


 
Det finns textrader i dessa låtar som är såå passande.. Talangfull tjej som sätter ord på en del känslor som jag har.. Tack för det! =)

Sömndilemma...

Nu är klockan snart 23.. Det innebär ju att jag skulle kunna gå coh lägga mig och få en god natts sömn.. problemet är att jag somnade en sväng under handbollen.. Så risken är att jag inte kommer kunna somna om jag lägger mig.. känner mig visserligen lite trött och gäspig, dock så tror ja att innan jag är redo att krypa till sängs har jag blivit pigg igen.. Så, frågan är nu, ska jag vänta en stund till, tills jag blir riktigt trött eller göra ett försök att sova ändå?

Tiden gå så jäkla fort på kvällarna..

Bonde Söker Fru - Bröllopet

Sitter och kollar på BSF som jag missade förra veckan... Och inte ens Ben ´n Jerry kunde väga upp en massa känslor.. Jag gillade inte Magnus i början, fast oavsett hur dumma hans kommentarer var osv så kan man ju inte annat än att glädjas åt dem.. och självklart så grinar jag som ett barn..! =)

Och visst får det en att drömma.. Drömma om sin egen dag, om den kommer.. Jag vet iaf vart om jag fick välja....!

Fil:Kalla gamla kyrka nave.jpg

Ser ni, som jag, hur den lever upp med alla vackra blommor, all fin musik och alla levande ljus?

(Foto: Håkan Svensson)

Recept på hur man lagar ett brustet hjärta

Här kan man läsa tips på hur man lagar ett brustet hjärta.. Från självaste Hugh Hefner..!
Kanske är det så att man ska lyssna på den gamla farbrorn.. =)

GratisGodis.se


Jag har under en längre tid varit medlem på gratisgodis.se, dock har jag inte lyckats komma upp en enda färdig order än..! Så hjälp mig nu, registrera er med hjälp av länken nedan!

http://www.gratisgodis.se/?r=224853

Gratisgodis.se är sidan där du samlar poäng och godis genom att genomföra olika saker.När vi inte orkar längre..Så kanske detta är en bild som bör finnas på näthinnan...

Sen dess glöder vi..Jag blev tipsad om denna låt ifrån min kära kollega och sen dess har jag fastnat mer och mer för denna låt.. Speciellt, mycket vacker och ja, riktigt riktigt bra!

Jag hade faktiskt inte en aning om att Thomas Järvheden kunde sjunga.. Men han gör det ju med bravur!
Lysnna och njut!

God Middag!


Dagens middag fick jag inspiration från i en bok vi läste på jobbet.. Köttfärssås med fetaost och basilika.. Blev riktigt gott faktiskt..
Och detta kanske inte är spciellt intressant för er läsare, dock handlar det kanske mer om att jag känner att jag får inspiration till att faktiskt laga mat ibland. Att det är okej att äta god mat även om det bara är jag som får smaka..!
Vissa dagar känns det skit, andra dagar helt okej! Som denna.:! Har varit inspirerad, glad och på bra humör hela dagen!
Imorgon är en ny kul dag, längtar!

Till efterrätt har jag bjudit in några av mina allra bästa vänner..!
Puss och hej!

Skit i bloggen!


Ja, ibland så känns det så.. Skit i bloggen.. Skriv inget mer.. låt den dö ut som så mycket annat gjort.. Men å andra sidan är bloggen mitt sätt att ventilera.. Det är just kanske det som gjort den så "intressant" också, det faktum att jag skriver precis vad jag tycker och tänker för stunden och då kan den ena ilskan efter den andra komma ut..

Det är bara det, att jag orkar inte vara arg längre.. Jag orkar inte bry mig.. Jag vill vara glad och lycklig och jag hoppas kunna komma dit en dag.. De senaste dagarna har det hänt saker som faktiskt gjort att det känns som att det åtminståna är på väg ditåt..

Jag är på grymt shoppinghumör..! Skulle vilja köpa en ny jacka.. Och kanske en ny tröja.. Och lite sånt.. Får kanske ta mig in till stan och spendera mitt 1000:- presentkort som jag vann på pause.se
Alla andra pengar måste jag spara.. Bara göra sånt som jag vill och behöver..!

I morgon är ledig kväll..! På torsdag också..! Skönt..! =)

Ja, nej, det här blir bara meningslöst..!
Nu ska jag sova.. Blev inte alltför mycket av den varan igår..!

Verklighetsflykt


Imorse när jag vaknade såg jag till min förskräckelse att det var vitt ute.. IGEN! Va f-n, ska det aldrig ta slut? Jag vill ha Vår, Vår, Vår! Jag är trött på det här gråa trista, vill ha grönska och sol och värme!

Direkt går ju mina tankar till att åka härifrån.. komma bort, gör annat, bryta mönster..
Längtar tillbaka till alla sommarresor jag gjort senaste åren: Malaga, Bulgarien och Egypten.. Det är frihet, glädje och inte många bekymmer..! Mest vilken styrka på solskyddsfaktorn man ska kleta på mellan doppen..
Efterrätt på Hard Rock Cafe, Hurughada. Vi kunde delat på en.. Alla 5..!
Gone Fishing, någonstans på Röda Havet. Syskon! ♥Syskonskaran på Hard Rock...

Jag och Syster i Egypten..! =)

Fischy Fischy.. Myyys!

Mer Syskonskara..! På "fiskebåten"

Jag och bror min! ♥


Den ende utav oss som faktiskt lyckades få upp en firre.. Ja, jag fick ju också upp en, med hjälp utav kaptenen på båten..! Så det räknas ju också..! =)

Jag och Syster

Uppe på båten efter att ha använt varenda minut som gavs till att snorkla runt bland delfiner, vackra fiskar och härliga koraller..! Åh, längta massor! =)

Här spenderade vi en dag tillsammans med delfinerna..! =)

Golden Sands, Bulgarien, sommaren 2007


Jag och Syster i Bulgarien 2007, Sista frukosten innan avresan hemåt

Att vakna till denna utsikt varje morgon mådde jag inte dåligt av..! =)Jag vill åka nu!Skärpning!


Jag tappar min läsare.. Jag måste skriva om nåt spännande.. Vad?

Ni ska få en utmaning av mig:

Ge mig ditt bästa låttips, som kan passa här och nu för mig.. Gärna en som finns på youtube.. Hela låtlistan kommer i bloggen..! =)

Har du dessutom en bra motivering till varför den passar till just mig, då är du guld värd!

Så, bring it on!

Konstig känsla..


Jag har en känsla i kroppen som jag inte kan sätta fingret på vad det är.. Det är inte glädje utan kan lika gärna vara sorg. Det är inte ilska utan kan lika gärna vara lycka.. Det svajar enormt mellan dessa olika känslotillstånd just nu, det krävs så lite för att ja ska knäckas, samtidigt så blir jag oerhört glad över annat..

Hur vet Radiotjänst att jag har en TV?

Jag satt tidigare under kvällen och gjorde iordning alla räkningar.. Av någon anledning ska allt komma på en gång.. Det blir inte många kronor äver denna månad, och jag som hoppats på en Ikea- tur eller så..
Nej, spara pengarna så gott det går..

Det här är ju helt klart en av de sämsta grejjerna med att vara singel.. Eller, ja inte leva som sambo, som jag gjort dem senaste åren.. Inte det att jag har haft överflöd av pengar innan.. utan kanske mer känslan av att vara ekonomiskt beroende av att räkna och hålla koll på vartenda öre.. Och vad som än ska göras, betalas eller liknande, så blir det en påverkan på hela månadens budget.. Det är inte en känsla jag gillar och något som jag måste komma på en bättre lösning för..

Hur som, så slog det mig, när jag åkte hem från Ica, att Hur kan egentligen Radiotjänst veta att jag har en TV? De ringde till mig när jag låg och sov, och enda anledningen till att jag svarade var för att jag trodde att det var en budfirma som skulle komma med min dator.. annars hade jag aldrig svarat..

Det sägs att det gjordes en skärpt tv- avgiftskontroll här då, men ingen har ju varit här och ringt på.. Det finns inget registrerat köp av tv, video, box eller liknande.. Jag har inget tv- kort installerat på datorn, och det finns ingen digital- tv reggad på mig.. Så, dem fakturerar alltså mig efter ett telefonsamtal? Känns skumt, faktiskt.. Nu är det iaf betalt och klart och även om det är tufft, så klarar jag det..! (Hoppas ju också kanske kunna få tillbaka pengar jag lånat ut, eller hur T?)

Dagen ska väl kanske annars mer beskrivas som besvikelse.. På folk.. På människor jag trodde att jag kände bättre än så..
I morgon är det jobb igen.. Har ingen lust.. Gärna vara ledig en dag till... men men, bit ihop och kom igen..

Ha en skön ny härlig vecka!
Kramar

Inlägg 400: I love the drama!

Ska snart sätta mig i bilen och rulla iväg till Tibble för att fortsätta upp mot Märsta och match i Kolstahallen mot Rosersberg. Jag känner mig taggat till ...0.. Det är inge roligt längre. Det finns ständigt saker som jag irriterar mig på och jag kan sällan komma till en träning eller match utan att bli påmind om detta.
Jag kan inte ändra människor, det visste jag. Och det är så uppenbart här.. Därför är ju funderingarna på framtiden stora..

Jag somnade i alla fall igår till slut, med skrålande Singstar på våningen över mig och KingKong på teven. Gillar den filmen, det finns ett fint budskap i den. Försökte mig också på konststycket att filtrera, men nej, jag var lika blockerad nu.. Jag längtar tills den dagen då det verkligen rasslar till däruppe och änglarna sjunger och jag plötsligt förstår allt..!

Oj, klockan går fort.. Återkommer senare..! =)

Från sång till... SKrik..

Det börjar spåra ur däruppe.. Just nu skriks det mest bara.. Duran Duran, Ordinary World..  Hoppas dem ska ut ikväll.. Gå till Tegel nu, snälla!

Ballad- time..

"I all out of love.."

Oh my god.. Jag måste hitta något annat att lyssna på... De förstör varenda låt däruppe! Suck!

Lets Dance

Nu är det uppenbarligen dans till musiken också.. Ett jobbigt dunkande sprider sig i taket.. Antingen från någon av dessa "herrars" försök att hålla takten till "I´m still standing" eller nån av deras danser.. Jag vet faktiskt inte.. Jag blir inte förvånad av någon av dem, killar och takt är ju inte alltid synonyma (ja, inte tjejer och takt heller..)

Så slog det mig plötsligt, hur länge har dem tänkt fortsätta denna aktivitet? Hur ska jag kunna sova när jag hör det här?

Grannen kör Singstar

Det är lördagskväll härhemma.. Ja, med det menar jag i huset.. Man kan följabåde det ena och det andra som händer här.. Grannen över mig, har faktiskt ingen riktigt koll på vem det är förutom att han är runt 20 typ, kör just nu Singstar.. Ett gäng står däruppe och skrålar till Mariah Carey och just nu något oidentifierbart.. Haha..!

Jag håller på att skratta ihjäl mig! Sorry, men det låter inte vackert..! Skulle jag kunna så skulle ni fått ett smakprov direkt..!

Ibland är det tydligen VÄLDIGT lyhört här..!


Det är inte alltid kul med människor..


Jag tycker att det är rätt intressant med människor. För det mesta.. Ibland blir jag bara så less.. AVd är det folk inte förstår med ett nej?
Är det nyfikenhet eller något annat?
Jag blir irriterad och det känns så falskt.. Bakom ryggen, som att jag inte är trovärdig nog... Skumt..

Jaja, ingen mer energi på det nu.. Har inte så mycket energi i kroppen.. Blev plötlsigt väldigt trött och klockan är 20.00 på kvällen.. Lägger jag mig på soffan  nu somnar jag garanterat.. Hur göra?

Bloggcensurering


Fråga till er där ute:

Vad krävs för att man ska behöva censurera sin blogg?
Uppdaterad lördag 24/1: Ja, med censurering så menar jag att inte skriva det man vill eller behöver pga av att riskera påhopp från andra på flera olika sätt. Alltså, Vad ska man behöva tåla innan det är dags att gå ifrån sina egna tankar och tycken för att slippa andras?

Dagens låt.. till.. Ja, den som vill ta åt sig! =)
En bra dag

Idag har varit en bra dag! Många poletter har ramlat ner för mig och jag börjar kunna förstå lite mer för varje dag som går.. Kinestetiskt arbete Centralt Perifiert gjorde tydligen något med mig, intressant!

Eller så är det kanske bara det faktum att jag vet att det bara är en dag kvar.. Sista 7 timmarna.. Nej, det tror jag inte.. Nu känns det faktiskt tråkigt..! Vill så mycket mer nu, och så känner jag ju efter varje omgång som jag går..!

Nu ska jag se på "De halvt dolda", som jag missade igår pga av handbollen..! Sen kanske lite "Notting Hill", jag har tydligen inte sett hela den filmen! =)

Dags att sova..

.. ja, så var även denna dagen slut.. Imorgon blir det Bosön igen, sen träning... Och om jag känner mig själv rätt, så somnar jag rätt snart efter det...!

Ibland så undrar jag vad folk är ute efter egentligen.. När folk blir alldeles så där hysteriskt efterhängsna eller så, för att skydda sitt eget skinn... Människor bryr sig alldeles för mycket om saker dem inte har något med att göra och försöker desperat rädda något som inte finns, aldrog funnits och aldrig kommer att finnas.. Vad är intentionen? Faktiskt få andra att må bra, eller må bra själv?
Tanken kanske är god (eller?), det blir så förbaskat fel bara..! Tänk efter, vad är det egentligen för tillstånd ni vill skapa genom det ni säger, gör eller skriver?

Sussa gott, det ska jag göra..! =)

Att göra en skrattversion...


Få saker får mig att fundera så mycket över andra saker som den här kursen jag går nu.. Det är en personlighetsutvecklande kurs, som utgår ifrån en själv och där man göra det som känns bra och rätt för en själv just nu. Den är därför helt utan prestationer och liknande. Lik förbannat så är jag där och petar i mitt tävlingsinriktade, fröken- duktig tänk och har svårt med vissa övningar. Jag gillar inte tankan av att INTE kunna, INTE förstå, INTE klara av. Jag är alldeles för mycket på vänster hjärnhalva och jobbar och medvetenheten i den frågan gör ju att jag kan komma vidare. Dock går det ju inte över en dag..

Idag var det dock en som sa till mig, något som för mig blev väldigt tydligt och som var så klockrent. "Vi är här och tränar. Allt vi gör är vi nybörjare på. Vi gör därför en skrattverison, dvs en upplaga av saker och ting, som vi sedan kan skratta åt. Ibland behöver vi göra flera innan vi hittat den bästa. Och det är Okej! "

Ja, det kunde inte bli så mycket mer rätt än så.Att göra en "skrattversion" av mycket i livet kanske är ett jättebra sätt att komma vidare med saker som man annars går runt och ältar.. Tack för den!

Så, i morgon ska jag försöka ha den med mig..

Dagens låt... Till digHey Girl
Is he everything you wanted in a man?
You know I gave you the world
You had me in the palm of your hand
So why your love went away
I just can't seem to understand
Thought it was me and you, baby
Me and you until the end
But I guess I was wrong

Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
I can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fair

Is the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Shoulda known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
Cause I know that you're living a lie
But that's ok baby, cause in time you will find

What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
Yeah

Now Girl
I remember everything that you claimed
You said that you were moving on now (on now)
Maybe I should do the same
(Maybe I should do the same)
The funny thing about that is
I was ready to give you my name
Thought it was me and you baby (baby)
And now, it's all just a shame
That I guess I was wrong

Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
I can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Can you tell me is this fair?

Is the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Shoulda known better when you came around
That you were gonna make me cry
Now it's breaking my heart to watch you run around
Cause I know that you're living a lie
But that's ok, baby, cause in time you will find

What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
Yeah

What goes around comes around
Yeahhh
What goes around comes around
You should know that
What goes around comes around
Yeahhh
What goes around comes around
You should know that

Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
I can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fate

Is the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Shoulda known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
Cause I know that you're living a lie
But that's ok, baby, cause in time you will find

What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
(What goes around comes around, baby)
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
(What goes around comes around, baby)
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around
Yeah

[...Comes Around (Interlude)]

Yup
Yup
Yup(let me paint this picture for ya, baby)
Yup

You spend your nights alone
And he never comes home
And everytime you call him, all you get's a busy tone
I heard you found out
That he's doing to you
What you did to me
Ain't that the way it goes
When you cheated, girl
My heart bleeded, girl
So it goes without saying that ya left me feeling hurt
Just a classic case scenario
Tale as old as time
Girl, you got what you deserved
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right
But girl, I ain't somebody
I'm out of sympathy
See..

What goes around comes back around
I thought I told ya
Hey(hey)
What goes around comes back around
I thought I told ya
Hey(hey)
What goes around comes back around
I thought I told ya
Hey(hey)
What goes around comes back around
I thought I told ya
Hey(hey)

Take it to em, J

Hey, hey, hey, hey(repeatedly till the end)

Haha
See
You shoulda listened to me, baby
Take it to em, J
Because
What goes around comes back around
Hahahaha
Ooh
Ooh-ooh-ooh-ooh
Ooh
Ooh-ooh-ooh-oohJag önskar att jag hade orken..

Jag är sjukt trött just nu.. Jag måste verkligen anstränga mig för att hålla ögonen öppna och inte somna här rakt upp och ner vid köksbordet och över datorn..
Kursen är jobbig för hjärnan.. Det arbetas något enormt därinne och det är nog därför jag är så trött.. Igår gick jag och la mig straxt före 23, vilket inte hänt på länge.. Sov därmed runt mina brukliga 8 timmar (=lyx) och var ändå helt slut i morse. Jag har heller inga minnen av att jag drömt något, vilket måste tyda på att jag sovit djupt..

Ska snart åka hem till syrran och nicke och kolla lite handboll.. Funderar på att ta en liten Powernap innan bara för att piggna till lite..

Imorgon är det 8 timmars arbete på högvarv ute på Bosön, sen träning och troligen stupa isäng inför lördagens avslutande 7 timmar..

Hoppas ni haft en bra dag! =)

Hata tvättstugan!

Jag tycker inte om att tvätta.. det är tråkigt..!
Först och främst, ska man komma ihåg tiden.. Vilket inte är det lättaste om man inte ska "fuska" och ställa larm och grejjer.. Jag är inte sån..
Sen ska man packa ihop alla saker, för det är ju inte så att man bara ska bära på en massa kassar tvätt, man ska ha tunga tvättmedelsförpackningar och 2 liter sköljmedel också.. Så, nerstapplandes för trapporna och in i tvättstugan och börja ösa in allt i maskinerna..
Sen ska man vänta.. Och under tiden som jag väntar glömmer jag bort tvätten.. Och, ja.. Ni fattar kanske grejjen.. För mycket att tänka på..! Jaja, nu är tvätten iaf uppe.. Skönt!

Annars har kvällen inte spenderats med något speciellt.. Hade handbollen på i bakgrunden, men inge vidare spännande att ens lyssna på.. Gjorde lite mat till mig själv och åt en semla.. Helkul kväll verkligen..
Ska gå och lägga mig, så jag orkar upp i morgon.. Halv åtta, då borde man ju vara på Bosön till 9.00?

God natt!

Tvättstuga

En bra dag, trots allt..!


Är på Bosön på kurs. Träffar massa roliga idrottare och annat trevligt folk. Jobbar med mig själv och har jätteroligt..!
Nu är jag hemma med huvudvärk, trött och ska ner och tvätta.. Sen ska jag äta go mat och en semla, inte varje dag man gör det..!

Skriver mer senare.. För nu väntar maskinerna på mig!

En helt vanligt sketen tisdag..


Jag gillar egentligen inte tisdagar.. Det finns bara en del bra saker med dem.. Det kan vi återkomma med.. Tisdagarna för mig innebär en himla massa saker packade på varandra.. Först nu, straxt efter klockan 23.00 kan jag slå mig till ro och ta det lugnt.. Annars går det i ett..

Började med en tuff förmiddag på jobbet.. Ibland är dem som små änglar, ibland som små djävular.. Dagens förmiddag lutade nog åt det sistnämnda.. Det tar så mycket energi att vara arg och irriterad och hur mycket man än försöker att inte vara det, så går det mindre bra.. Skönt dock att veta att eftermiddagen är med "mina" barn, dessa underbara små varelser som är helt fantastiska!

Iväg direkt från jobbet till handbollsskolan. Direkt från handbollsskolan till träningen, där jag visserligen har en timmes hål och får ladda med lite energi, ändock inte hemma i lugnets trygga vrå.. Sen 1½ timmes träning.. Sista prövningen för dagen är den långa hemska CC- trappan, den tar verkligen musten ur en.. om man hade någon kvar...

Fick ta en sväng via Ica Stop på hemvägen, ingen kattmat och att komma hem utan sånt det är ungefär detsamma som att inte sova alls... Katten skulle bli tokig och stå och krafsa på min dörr hela natten.. Så nej tack.. Köpte mig även en mycket god pastasallad med Räkor, egengjord.. Mums!

Så, hemma nu.. Sitter här och såsar.. Ätit lite, läst en massa bloggar.. Pysslat med annat.. Nu skulle jag snart gå och lägga mig, ska nämligen på kurs imorgon på Bosön, då jag till min förvåning insåg att jag höll på att glömma att kolla senaste avsnittet av One Tree Hill... så nu får jag hålla mig vaken en stund till... Tur att jag inte ska vara där förens till 10..!

Hoppas ni haft en bra dag därute!

Puss och kram

Jag grinar som ett barn..!


Hemma från träningen alldeles lagom till topp 3 av Jerringpriset på Idrottsgalan.

Jag älskar dessa galor, alltså sportgalorna, med återblickar till allt häftigt, spännande och underbart man upplevt framför tvn och radion under året. Likaså med sportkrönikorna..

Samtidigt hatar jag dem. Jag kan inte kolla på dem! Jag börjar grina direkt...! Jag grinar åt allt, åt lyckan, åt olyckan, åt vinster, åt förluster.. allt!

Vissa idrottare påverkar mig mer än andra.. Sanna Kallur är en sån.. Alla duktiga idrottskillar och tjejer, jag blir alldeles rörd över era insatser..!

Så, det blev 10 tårfyllda minuter av idrottsgalan iår.. Härligt är det!

Nu ska jag duscha, sen hoppa ner i säng..! Om 8 timmar ska jag upp och jobba.. Suck...

Hoppas ni haft en bra dag alla därute..

Föressten, tyckte ni rätt tjej vann?

Man kan inte klaga när man har ett jobb som jag!


Om ni någon gång kommer på mig klagandes på mitt jobb här, påminn mig om detta inlägg då!

För det är faktiskt så, att jag är så glad att jag jobbar med det som jag gör! Det är något speciellt som jag gör och det är underbart!
Just nu håller vi på att planerar inför vårens stora grejj! Kommer bli jätteroligt och snart ska jag börja skriva på manuset! Har massor av idéer..!

Och emellan allt bra jobb vi gör, gör vi andra roliga saker...

Nu ska jag äta lite och kolla på handbollen, sen träning! =)
Puss på er!

Sista för idag.. Oj, så rätt den är!

Well kommer du ihåg när du var som en vän för mig
Du vet du var så stor att jag skulle dö för dig
Och jag trodde nog att det skulle vara så
I resten av mitt liv för detta skulle ingen kunna ändra på
Men så kom den där dagen då du slog mig
Lät mig förstå att du bedrog mig
Och nu sitter jag ensam
Och hatar att jag lät dig ge mig den där känslan

Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra

När jag fick dig att se rött
Så kunde jag leva på att låta dig skrika dig trött
Men när du kommer ett steg närmare än vad du får
Så kommer allting bara sluta i öppna sår
Som du får mig att blöda ut
För du karvar och vrider din kniv som ett djur
Och varje varvallt detta går runt i mig
Så känner jag att du måste ut ur mig

Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra

[Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra]

Nu ska jag leva själv
Nu ska jag leva själv
Och allting för mig är bara jag och endast jag
Nu ska jag leva själv
Nu ska jag leva själv
Och allting för mig är bara jag och endast jag

Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra

Nu ska jag leva själv
Nu ska jag leva själv
Och allting för mig är bara jag och endast jag
Nu ska jag leva själv
Nu ska jag leva själv
Och allting för mig är bara jag och endast jagGod Natt därute.. Vi hörs!

Nu går vi in i en kritisk tid..

klockan är nu 21.57
Jag brukar titta på klockan ungefär vid den här tiden varje tag och tänka, okej, det är inte så sent ändå..
Sen kommer jag på mig själv med att klockan är runt 23.57 och inte förstår vad de senaste 2 timmarna tagit vägen. Dem går otroligt fort och det är alltid likadant.. Ska se om jag faktiskt kan ta mig i säng i tid idag!


Ibland ramlar en låt framför fötterna på mig..Och dem vet inte hur mycket dem betyder just då..
Det finns en mening med allt.. Det är det sjuka! =)


Lite oboy så här på söndagskvällen..Ja, ibland är det så himla gott med varm choklad.. Tänkte bjuda på det roliga oboy- klippet från Fuking Åmål, men hittade inte det..

Hittade däremot detta.. Och, nej..! Det ser inte gott ut!

Jag Lider med Lucas Karlsson!!


(bild lånad från aftonbladet.se)

Jag LIDER med den här killen.. JAg vet vad han har gått igenom när det gäller axeloperationer.. Nu hoppade den igen.. För f-n, va synd jag tycker om han.. Fick med ens mycker mer ont i axeln än vad jag haft under hela dagen..

Hoppas Hoppas, att du slipper allt slit... Du som va så himla bra fram tills dess..!


Just nu planeras det en massa..!


Kanske, kanske, kanske! Jag håller tummen!

Det skulle vara så roligt!
Tjej- weekend!
Fest, mat, shopping, tjejsnack, utomlands..!
Härligt!

Jag hoppas!

Jag vill resa!


Jag vill ut i världen, uppleva saker, se nya gator och torg, äta annan mat, träffa andra människor, skapa nya minnen, bort från vardagen!

Jag vill leva!

Lite bilder på katta..
Ett päron kan ha många former.. eller färger?

Biosug!


Jag vet inte riktigt när jag var på bio sist.. Kan ha varit så länge sen som "Sex and the City", kan ha varit senare än då.. Jag är ju en biomänniska, tycker att det är skitmysigt och kura ner sig i biostolen med lite popcorn och se på film. Hemma blir jag alldeles för rastlös, finns så mycket annat att göra där.. Och om jag skulle få ro att sitta ner, så skulle jag med största sannolikhet somna..

Hur som, så vissa dagar får ja ett sånt enormt biosug.. Som nu..! Skulle antingen vilja se nya "Bröllopsduellen" (är inte småhärliga kärleksfilmer underbara trista och kalla söndagar som denna?), eller Nya Wallander eller "Benjamin Buttons otrolig liv". Eller så väntar jag bara till helgen, då Lukas Modyssons omtalade film "Mammut" har premiär..

Hur som, film är bäst på bio, så är det bara..! =)

Man kan ju passa på att tävla lite också..!

[Project12.jpg]

Blev via Bloglovin´uppmärksammad på denna tävling som Linnea arrangerar.. passa på ni med..! =)

Därför bloggar jag


Att blogga har blivit ett fenomen!

Numera läser man tidningsartiklar om kriget mellan bloggerskorna och bloggar som rör upp både den ena och den andra känslan. Bloggar påverkar mer än tidningar idag, för bloggarna är inte censuerade och eftertänksamma som en artikel. yttrandefriheten är större i en blogg än i en tidning, anser jag. Det är inte heller lika välskrivet som en artikel, det är känslor som kommer ut så som dem är och som dem känns just för tillfället.
Bloggar har ju till och med "avslöjat lögnerna bakom boken "Gömda"

Skillnaden mellan min blogg och Blondinbellas tex är att eftersom bloggandet för henne mer är ett yrke numera är många av hennes inlägg mer som artiklar, inte alltid en massa känslor som skrivs ner utan eftertanke. Ibland borde jag kanske tänka mer på vad jag skriver, fast samtidigt så tar det ju bort hela tanken.. Varför censurera min känslor?

Jag har hållt på med det här ett tag.. På Lunarstorm skrev jag Dagbok, som det hette då. Det är rätt spännande faktiskt, för jag kan ju idag gå tillbaka flera år i tiden och läsa vad jag tyckte, tänkte och kände då.. Där kan jag gå tillbaka till den 24 juni 2000, då jag skrev mitt första inlägg där.. Jag såg också att mitt sista inlägg var i november 2007, en början på det som idag är mitt helvete..! många heleveten har betats av i den bloggen..!

Jag skriver iaf för min egen skull, om det som känns aktuellt just nu. Det som känns rätt, det som känns bra. Det är mitt sätt att ventliera mina tankar och samtidigt nå andra.
En del saker kan jag inte prata om, men jag kan skriva. En del personer kan jag inte prata med, men dem kan läsa. Ibland skriver jag det som jag om ett tag inte kommer att minnas, tänka på eller bry mig om.
Då finns tankarna där för den som vill ha en förklaring eller mer fakta, eller för den som kanske bara är nyfiken.

Jag läser många bloggar och många bloggar är precis som min. Det skrivs saker som sårar och upprör, saker som gör folk glada, rörda och lyckliga. Det skapas konflikter kring bloggar och ja, även kring min. Jag blir kallad för både det ena och det andra, positivt och negativt. Men det blir ju alla som bloggar. Ja, alla som skriver. Alla som står för något som andra inte håller med om. Det är mänskligt att ha åsikter, att tycka annorlunda. Jag respekterar det. Alla har rätt att tycka det dem vill, så även jag.
I och med detta fenomenet kanske det också blir lättare för folk att filtrera. Ta åt sig av det som bör tas åt av. Lära sig skita i sånt som inte har med saken att göra. Annars kommer det att gå åt pipsvängen... Bloggarna är här för att stanna, iaf en rätt lång tid framöver.


By the Way, detta är mitt 370e inlägg... Snart 400.. En tävling då kanske?

The FoodCourt MusicalOj, hur glad blev man inte utav denna? =)

Tid till eftertanke..Hittade detta klipp i Junitjejens blogg. Väl värt att titta på och ta efter!
(Hannah, nåt vi kanske ska testa på jobbet? Finns massor av olika uppdrag att göra=))

BildbevisGod blev den också! =)

Morning glory..


Jag är uppe ovanligt tidigt idag. Jag brukar inte gå upp tidigare än 9 på söndagarna om jag inte måsta. Idag vaknade jag halv åtta, men låg kvar i sängen och kollade lite på Dr Phil och försökte sova lite till.. Det gick inte.. =(
Ganska skönt och vara uppe tidigt dock! Jag kommer ju ha mycket tid till att göra saker idag.. Dagen kommer inte gå lika fort som vanligt..
Alldeles straxt ska jag göra mig en god Kaffe Latte och kolla lite på "HIMYM".. Det känns som en skön start på dagen..

Funderar på att åka in till stan kanske.. Eller åka och fika.. Eller ta en tripp till Kista.. Eller... Den som lever får se..! =)

HA en skön dag alla Goingar!

Ibland är det skönt att bara vara..


Kom hem för en stund sen. Hamnade framför datorn, som vanligt.. Här hemma är det tyst, ingen teve igång, ingen musik.. Inga katter som stökar.. Det är tyst..
Ganska intressant faktiskt, för jag får höra rätt mycket ändå.. Någon grannes spelar musik, en annan stökar runt och tappar saker stup i kvarten.. Tur att det inte är så värst lyhört här ändå..!

Jag är fruktansvärt trött just nu.. Ögonen håller på att falla igen..! Har vart en jobbig dag på flera sätt.. Antingen det eller så är det först nu som Citodonen börjar ge effekt.!
Ska försöka hålla mig vaken en liten stund till, annars vaknar ja så fasligt tidigt i morgon.:!

Tack för alla goa och gulliga kommentarer! Även om ja inte svarar, så betyder de massor! =)
Och ja, Mimmi, gärna det! Hör av dig när du kan och vill!

Ni ska inte få knäcka mig!

Konsekvens.
Ett svårt ord för många. Många kan inte handskas med konsekvenserna av ett beteende. Många är uppväxta med att inte Behöva ta konsekvenserna av ens handlingar. Det finns andra som gör det åt en.

När jag jobbar så är konsekvenstänkande en stor del. Barnen ska veta vad konsekvensen av det dem gör blir och kunna stå för det. För i stort sett allt vi gör får en konsekvens, positiv eller negativ spelar ingen roll.

Jag har börjat inse att allt för många Vuxna människor inte har fått denna träning under sin uppväxt. De är överbeskyddade och rädda inför livet, och så fort motgångar kommer så springer man till dem som står närmast och snyftar lite, så gör dem precis samma sak. Det är som att dessa människor har lärt sig ett beteende, vet precis vilken fasad som skall sättas upp för att få samma reaktion i från olika människor.

Vi tjejer verkar ha extra lätt för att falla för denna fasad. Våra omtänksamma själar som aldrig vill någon illa plockar in och tar hand om dessa orolig människor och gör allt för att förändra. För man kan ju alltid ändra en människa, eller hur?

Jag själv kan ofta undra vad jag gjort då detta har blivit konsekvensen. Vad har jag gjort för illa för att förtjäna att bli behandlad så här.. För det är ju konsekvensen av ett beteende.
Vad får andra människor ta för konsekvenser ifrån mig? Vilka signlaer skickar jag ut som gör att folk känner en skyldighet att be om ursäkt till mig för deras beteende, eller ångra saker de gjort? Eller bara stå för saker dem gjort?

Jag önskar ofta att jag kunde ha en killes kyla och nonchalans. Att, ja så här är det, men okej, skit samma.. Att jag hade kylan och elakheten att bara skita i folk. Kylan att inte bry sig. Att bara stänga av. Att inte höra av sig. Och framförallt, inte må dåligt över det.
Jag har ett samvete som heter duga. Ofta så slår det in, hur elaka eller otrevliga eller indiotiska människor är, så kommer den lilla goda i mig och tänker gott om folk eller tycker synd om folk eller något i den stilen. Då försvinner all elakhet och kyla i mig och jag kan falla dit hur lätt som helst. Ibland, dock inte ofta, lyckas ilskan vinna och jag klarar mig. Men inte alls ofta..

Jag önskar att konsekvensen för dig blev hårdare från min sida. Dock tycker jag att det är svårt att kasta bort och glömma 2 år så som du gör. Jag önskar att jag hade din styrka att inte bry sig. För hur mycket du försöker säga motsatsen till mig, så tror jag dig inte. Inte ett ord som kommer ur din mun tror jag på. De två sista månaderna är fyllda med lögner, och du kommer vidare med dem. Det finns ingen som stoppar dig, som talar om för dig att det är FEL. Att man inte gör så mot andra människor. Och sen sitter du och mår dåligt. Säger att du är en sorglig människa. Klart du är, du vet ju inget bättre. Alla ser bara det du visar, ingen verkar se det som är bakom.
Jag tycker synd om dig. Jag tycker att det är synd att en sån fin människa bara slarvar bort det. Att du tycker att det är värt det. Å andra sidan har ju du det du har och verkar det vara det optimala, så kör på. Livet blir ju vad man vill att det ska vara, inte vad det är. fast vi delar ju inte syn på saker och ting, så so what..
Och till dig, "bekant" eller vad du nu är, så önskar jag att jag inte brydde mig. Och jag skulle inte göra det heller om du var bara hans bästa vän. skillnaden är att jag trodde, att i det hela, så fanns du för båda. Jag menar inte att du hade ens behövt bry dig om mig, men även du måste väl förstått hur det skulle bli? Indagen eller inte, så stod du ju mitt emellan. Jag lägger ingen skuld på dig, skulle aldrig göra, för du har inget med det här att göra. Dock känns det så jävligt, att människor man trodde på inte fanns..

Jag vet att í slutändan så kommer jag att vara den glada och lyckliga ur det här. Jag har lyckats förut och jag kommer att göra det igen. Jag tror på mina tankar och jag vet att dem kommer att ta mig längre och framför allt, ur DEN ONDA CIRKELN. För jag vägrar att vara ett offer, vägrar att vilja vara den som går runt och gnäller på allt. Jag kommer att göra saker med mitt liv som jag aldrig kunnat drömma om. Jag kommer att bli något stort, det kommer finnas folk som ÄR STOLTA över mig för den jag är och framför allt, du kommer inte vara en del utav det. Jag kommer att veta vilka människor som bryr sig och vilka som Verkligen BRYR sig. Jag kommer att omge mig med dem som betyder något, inte dem som finns där för stunden.
Jag kommer att vara den starka, glada, kloka personen som jag vet att jag är. Det här kommer inte att knäcka mig, ni kommer inte att knäcka mig. Snart är jag ute ur den här cikeln och ni står kvar. Byt håll ibland, annars blir ni yra.
Framför allt, jag kommer att vara mig själv.
Therese.

"Låt ingen trampa på dig Therese, glöm inte bort att du är bäst. Du är allt en man vill äga och ha. Men glöm inte bort att älska dig själv, först"
Uno Svenningsson

Bye Bye, you´re not my friend..


2009 är året då jag rensar bland mina vänner och kvar står dem som verkligen betyder något
2009 är året då jag inser att de man trott att man kunde lita på inte alls är så på riktigt
2009 är året då jag inser att mycket är bara en stor lögn
2009 är året som jag önskar att jag kunde starta om likaså som jag önskar att jag kunde radera 2007 och 2008

2009 är året som hållt på i 16 dagar... det är bara 349 dagar kvar..


Besvikelse... Aldrig någonsin har jag känt sån besvikelse över folk. Så många som jag inte förstår mig på... Jag är så ledsen över att ni tagit del av mitt liv. Det är personer som jag måste träffa näst intill dagligen, personer som jag aldrig träffar... Hur som så är det skit..

Jag avskyr helgerna..


På vardagarna jobbar jag. Då går tiden fortare och jag är ständigt sysselsatt med det jag gör..
Helgerna är pina.. För mycket tid till att fundera.. Tänka.. Undra...

Önskar det vore måndag hela veckan..

Det kommer att gå bra för mig!


Måste bara berätta innan jag sticker iväg till träningen..

Inatt drömde jag att jag gifte mig. Jag stog där med min brudbukett och klänning och skulle gå ner för en trappa (det var absolut ingen kyrklig vigsel) till min "blivande make". Musik spelades osv osv.
Och det jag egenltigen vill berätta om det här, det är inte det faktum att jag drömde att jag gifte mig. Det gör jag ibland. Har varit gift med många kändisar under årens lopp... Nej, det är det att under drömmer så kände jag en lycka som jag inte gjort på länge. Jag kände av att jag faktiskt kan vara lycklig!

Jag väljer att tro att det är mitt undermedvetna som pratar med mig genom drömmarna. Det vill tala om för mig att trots allt som hänt, alla människor som försvunnit, gått bort eller inte längre finns i mitt liv av olika anledningar och den sorg som jag känner inför det är OK, jag kommer att bli lycklig iaf! Det kommer att gå bra!
Livet har sina med och motgångar, och så ska det vara!

I drömmen så började min "blivande make" med att tända ljus för sin "döda pappa" som då skulle vara med på bröllopet.. Detta undrar jag vart jag fått ifrån, om jag hört det någonstans. Annars så var det en otroligt fin tanke, att börja med att bjuda in dem som inte längre finns med oss..! =)

Så, jag vet nu att det kommer bli bra allting! Lyckan finns där till slut!


(Jag drömde också senare att jag somnade på jobbet och att jag vaknade upp till att det konstaterats att alla barn skulle bli hämtade 16.00... Idag hade alla gått hem 16.10... Kanske ska tro på bröllopp också? =) )

Jag överlevde..!


Ja, okej.. Det gick bra.. Jag överlevde den här gången också..
Svinkallt är det ute och när jag kom ner till bilen så visade det sig att kupévärmaren inte ens var inkopplad.. Så, tur att jag gick ner då!
Nu får jag en varm bil i morgon när jag ska till jobbet..! Nice..!

Go natt därute..! Pussa!

Ångest!


Ligger det saker ivägen för kupévärmaren i bilen?

Jag vill/orkar inte gå ner och kolla..

Jag blir kanske tvungen...

SUCK!

Snart är det sommar och sol igen..


Jag längtar till sommaren!
Jag ogiller starkt det här vädret, med snö och kyla. Avskyr att börja dagarna med att krypa upp ur min varma säng för att gå på mitt iskalla golv. Avskyr att skrapa rutorna och sätta händerna på den iskalla ratten för att jag glömt vantarna hemma..

Tanken på sommaren gör att jag fixar det här.. Snart är det varmt och man kan gå i shorts och linne utan att frysa.
Snart är solen här och man sover med sovrumsfönstret öppet på vid gavel för att det är så varmt. Och då vaknar man till fåglarnas sång och solens strålar i ansiktet..

Vad ska jag göra i sommar..? Jag kan inte bestämma mig.. Antingen så ska jag söka mig ett par veckor till kolloverksamhet.. Eller så ska jag försöka jobba med något annat, alltså, inte med barn och barnverksamhet.. Jag är så kluven..! Det är ju liksom inte så lång tid kvar om man vill söka jobb..
Eller, ska jag inte jobba alls? Ska jag bara glassa runt i 2 månader och inte göra något? Då kommer jag nog bli tokig..!
Nej, en funderare på hög nivå kanske är dags.. Det är ju trots allt januari..! =)Vad ska ni göra i sommar?
Någon som har några bra tips och idéer?
Hör av er!

Fick tips om en tävling, deltag du med!


Ta och kika in i den här bloggen, där kan du vinna Solspray!

Jag känner att den sån skulle sitta fint, nu när vädret gör att man känner sig blev och grå mest hela tiden och jag varken har tid eller råd att besöka solarieöarna..

Håller tummarna och hoppas, såklart!


(bilden lånad härifrån)

Katternas lyxmiddag = crazy cat?


Just nu springer min katt runt ock SKRIKER. Han vet nämligen att jag kokat torsk till dem båda som nu står på balkongen och svalnar. Han är helt tokig!

Tänk vad lite som kan göra dem små liven glada..!

Ska börja med min egen middag nu..! Hemmagjorda hamburgare, mums!

Jag kände för att..

... skriva ett sånt där riktigt bra inlägg á la journalisteliten, dock kom jag inte på vad jag skulle skriva om..
Så jag tror jag går och lägger mig istället..!

Tack och go natt! =)

Onsdag den 14 januari 2009

God kväll alla läsare!

Tänkte berätta lite för er om min dag, som började vid sjutiden i morse. Ja, eller det är väl kanske mindre intressant egentligen. Anledningen till att det ens finns något att berätta om det är.. eller skit samma..

8.15 steg jag in hos husläkaren i morse för att kunna få hjälp med en remiss till röntgen. Aldrig någonsin har jag stigit in där och förundrats över hur lite folk det var. Det brukar alltid, oavsett dag eller tid, vara fullsatt. Lättakuten öppnar 8.30 och vid 8.35 kom jag in till läkaren som andra patient = nice!
8.42 registrerades jag på röntgenavdelningen på Täby Sjukhus, 9.15 stog jag med resultatet i handen på väg tillbaka till husläkaren. Inga skelettskador på nyckebenet = skönt..!

Så, 9.50 steg jag innanför dörrarna på jobbet och sedan var dagen igång.

Jag tillhör ju dem som gillar när det händer saker på jobbet, alltså, när det är fullt upp och ös, dagarna går så mycket fortare och jag känner mig mer effektiv!
Just nu spelas det mycket jeopardy hos oss. En stormästartitel som Jeopardyspelare står på spel och även om det är inte är själva vinsten som är den viktiga (för det är faktiskt inte därför barnen spelar) så är många med och gör sitt allra bästa och framför allt, dem lär sig massor!
Jag är grymt imponerad över hur duktiga barnen är! En del frågor sitter jag själv och funderar länge över när någon kläcker ur sig svaret lika klockrent som mycket annat!
Undrar hur det skulle gå för en själv om man ställde upp i "Are you smarter then a fifth- grader"?
Jag har iaf jättekul på jobbet, Jag trivs toppenbra och det är härligt!

Fick en skön överrasskning när jag kom hem från jobbet.
Jag är ju lite rädd för det där med överrasknigar när man öppnar ytterdörren sen en kväll i november, dock var denna bra mycket roligare än tidigare!
Reagerade redan när jag kom i loftgången på att min badrumslampa lyste. Det gjorde den nämligen inte i morse, trodde ja.. Det visade sig att min goa lilla mamma hade varit hemma hos mig och städat!
Jag som planerat en städ och tvätt-dag idag kom hem till en nystädad lägenhet! Hur underbart som helst!

Tack snälla mamma! Love  ♥

Så, nu till kvällen har jag tvättat och tittat på teve och ska nu äta lite mat innan den sista tvätten skall hämtas!

Puss på er därute!

Om du fick tipsa de yngre...

♥... vad skulle du säga då?

När jag gick i 3an på gymnasiet var jag tillbaka på mina gamla högstadieskola och "föreläste" om gymnasieval för 9orna. För mig så handlade det om att försöka besrkiva för dessa ungdomar om att följa sitt hjärta när de gjorde sina val. Jag hade bra betyg när jag gick ut 9an, hade lätt klarat mig in på både sam och natur om jag velat. Istället valde jag att gå barn och fritid, som i mångas ögon anses vara en utbildning öfr de som inte orkar/vill/kan plugga. Att ta det steget, att gå emot mångas åsikter för att göra det JAG kände och ville var stort och det ville jag förmedla till andra.

Efteråt kom en kille fram till mig och berätta att han kände samma sak. Han ville gärna gå Hotell & Resturang, för han älskade att laga mat, hans föräldrar ville att han skulle gå något mer teorertiskt.. Han tackade mig efteråt för att jag satt ord på hans känslor och för att jag beskrivit hur jag tänkte... Vad han valde? H&R, såklart!

Mitt gymnasieval är ett val som jag inte ångrar en sekund. Gymnasieåren var de bästa i mitt liv! Jag träffade underbara vänner, som jag har kontakt med än idag, som peppade mig och stärkte mig både som person men också i skolarbetet så att vi alla i min umgängeskrets fick bra betyg och en himla massa roliga minnen med oss från skolan!

Det jobb jag har idag skulle jag inte byta bort mot vilket annat jobb som helst.
Det är inte alla som går till jobbet på morgonen och vet att de kommer att skratta, umgås, påverka och vara en del av vår framtid. Barnen är det bästa som finns, de ger mig så mycket glädje och städing utveckling i mig själv.

Jag har sedan en kollega som är det bästa som finns. Sen dag 1 har jag lärt mig massor, jag är mycket utav den person jag är idag tack vare henne, hon har öppnat dörrar till mig själv som jag aldrig fått upp annars.. Att hon sedan är en underbar vän och en person som man kan tala om allt med gör ju inte det hela mycket sämre.. Att jobba med dig Hannah är det bästa som finns! Tack för allt!

Så, mitt tips skulle vara att följ ditt hjärta, välj yrkesväg efter det du är intresserad av och kan tänka dig att lämna hela din själ till. Det kommer göra att du får så mycket tillbaka i livet i form av annat än pengar, som i sin tur är en rätt värdslig sak. Trivs du inte, gör du inget bra jobb.

Nu ska jag avrunda och sedan sova.. I morgon läkarbesök och röntgen

Over and... Out..Vad är ditt bästa tips till ungdomarna därute?
Skriv i kommentarsfältet!
Alla tips kommer att publiceras i ett senare inlägg tillsammans med länk till din blogg om du har en!


Guldbaggegalan 2009

...har jag faktiskt inte sett på ikväll, men nån stor bloggerska sa nångång att man ska skriva om det som folk talar om för att få många besökare. Jag tror kanske att det inte är så aktuellt för mig, för jag får varken fler eller färre besökare om jag skriver denna rubrik jämfört med nån annan..

Känner att bloggen inte varit så positiv på siståne. Känner att det hänt mycket som inte har varit roligt. Det är liksom motgång på motgång på motgång.

Jag brukar alltid säga att man måste ha något att se frame mot. Just nu är det 0 på den fronten. Inget.. Det gör ju inte heller att det känns så där jättekul.. Något litet bara.. En kort resa.. En rolig händelse.. Näe..

Jag ska försöka se det hela mer positivt i morgon. Nu ska jag stoppa i mig en citodon och sova en sväng. Är trött...

Puss å hej

Jag vet inte som jag ska skratta eller gråta..


AC -lux.

Akromioklavikularled... Krångligt ord. Jobbig skada.
Nyckelbenet har förskjutits och det orsakar smärtan i min axel. En relativt "ofarlig" skada så länge man sköter den..

Det är liksom som att ta flera steg tillbaka.. Hallå, jag va ju less på rehab!
Jaja, ska se om jag kan ta mig till röntgen och sen få en remiss till sjukgymnasten. Back again..

Vad ska det bli av 2009?


Året har knappt hållt på i 2 veckor och ändå så har det hänt så mycket tråkigt hittills att ja undrar va resten av året ska erbjuda... Är det så här det ska hållas på?

Gjorde illa axeln igår på matchen, idag ska jag och få domen hos herr naprapaten.. Har till råge på allt inte sovit speciellt mycket i natt och har nu en huvudvärk som heter duga.. Blä!

Fick inatt också veta att en famlij som jag är bekant med råkat ut för en hemskt tragedi..
Ni ska veta att ja tänker på er.

Livet är bra lustigt ändå..

Smärta och ilska, fast en bra dag ändå! =)


Ja ska straxt krypa till sängs och kolla lite film. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan sovdags. Om jag nu kommer att kunna sova något inatt..

Gjorde nämligen illa axeln idag på matchen.. Föll och landade på den och ett läskigt knak hördes.. Just nu har jag mäkta ont och känner mig stelare än någonsin. Känn som om någon släppt en stor sten på axeln.
Jag kan dock tro att det bara är en riktigt rejäl sträckning, samtidigt så skulle det inte förvåna mig om det var något annat.. För varför skulle något gå bra för?

Annars så ska jag faktiskt inte klaga.. Jag har det rätt bra..! =)
I morgon är det jobba som gäller.. Sen träning.. Dock vet ja inte om ja kan vara med så speciellt aktivt. Får väl stå i försvar eller nåt..Jag har funderat över det inlägget som jag skrev tidigare, om vänner och icke- vänner.. Kanske har jag en knäpp inställning om vad vänskap är... Dock så anser jag att människor som ljuger inte är vänner.. Varför hitta på en sak ena dagen för att sen göra tvärt om andra?
Det är ett mysterium för mig och så må det kanske vara ett tag framöver. Jag vet inte.. Tråkigt är det iaf..

Nej, natti natti!

Vad är en riktig vän egentligen?


Det kommer stunder då jag faktiskt tvivlar på vilka som är mina vänner och inte. Och det finns många stunder då jag funderar på vad skillnaden mellan en vän och en kompis är. Jag har länge ansett att jag har en hel del kompisar och få vänner.
Vännerna, det är dem som står mig närmast, dem som jag kan lita på, berätta allt för osv osv osv.. Kompisar, det är dem som jag har lite kontakt med, träffar då och då osv.

En utav mina "vänner" börjar dock irritera mig rätt rejält. Jag tycker att det är synd att det inte går att vara ärlig, berätta som det är.
Jag vet inte, jag kanske överreagerar. Dock har min "intuition" inte visat sig vara fel på länge, så jag tänker lita på den här också.. Va less man blir..

När vi ändå är inne på komik..

Här är ett klipp från Stockholm Live när jag och syskonen + annat löst folk var där.. Se oss på första raden..!

Johan Glans

Är han inte underbar?!


People always leave


Dagens middag i bilder

Gott var det! =)


Om du fick leva om ditt liv....

...skulle du göra det då...?

("Nej, för då vore inte jag jag...")
Den här låten skrev tydligen Jonas Gardell klockan 06.00 en morgon på ett hotellrum då han var skitförbannad.

Stjärnorna på Slottet


Ja, det är kanske tantvarning på det här, men detta är ett helt underbart program! Jag ska försöka förklara varför.

I Sverige har vi stjärnor som vi ser uppträda, vi ser dem på teve och på teatrar och scener. De är stjärnor för oss och vi vet egentligen inte så mycket om dem mer än det vi läser i tidningarna eller hör någon berätta.

I "Stjärnorna på Slottet" så får vi följa dessa människor (för ja, de är ju faktiskt människor) utanför scenen, tillsammans med andra som känner igen sig i deras situationer. Vi får höra dem berätta deras historier om det vi läser. Vi får dem att bli mänskliga och en av oss genom att visa det som vi alla har. Känslan av att bara vara en människa.

Jag gråter floder till det här programmet, när stjärnor som Janne Loffe Carlsson och Jonas Gardell, som för mig står mycket för humor, sitter i TV och gråter och berättar om deras innersta tankar. Det är helt underbart!

Se dagens avsnitt här (Jonas Gardells dag)


Årets stjärnor är: Kjerstin Dellert, Jonas Gardell, Christina Schollin, Janne "Loffe" Carlsson och Staffan Scheja. Foto: Andreas Hillergren
Foto: Andreas Hillergran, lånad från svt.se

Dagens middag


Efter att ha läst Sonjas blogg på förmiddagen blev jag så tokinspirerad och sugen på Strömming och Potatismos. Detta var min favoriträtt i skolan, numera får man inte sånt till lunch längre.. =)

Så, iväg till affären och handla..
Just nu står potatisen och kokar, jag ska snart plocka fram fisken och göra iordning den..! Mumma!

Återkommer..

I Can´t hate you anymoreAn empty room can be so deafening,
The silence makes you wanna scream,
It drives you crazy.
I chased away the shadows of your name,
And burned the picture in a frame,
But it couldn't save me.

And how could we quit something we never even tried,
Well you still can't tell me why.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all
.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what your looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.

I can't hate you anymore.

Your not the person that you used to be,
The one I want who wanted me,
And that's a shame but,
There's only so many tears that you can cry.
Before it drains the light right from your eyes,
And I can't go on that way.
And so I'm letting go of everything we were,
It doesn't mean it doesn't hurt.


We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.

You walked away,
You stole my life,
Just to find what your looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.

Sometimes you hold so tight,
It slips right through your hands.
Will I ever understand?


We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what your looking for.

But no matter how I try,
I can't hate you anymore


En låt som jag lyssnade mycket på förut. Plötsligt betyder den mycket igen.. Så kan det vara.. =)
Nick Lachey by the way..

Vinn: Den mest perfekt skolådan av dem alla!Hos Linda, kan man nu vinna den!
Sex and The City- boxen, alla underbara avsnitten, förpackade i skolådan!

In och tävla vettja!

Själv håller jag min tumme hårt! =)

Som en prinsessa

Jag har många gånger funderat över hur det kommer sig att jag inte tar vara på den tid jag har när det gäller att sova. Ibland kan jag komma på mig själv med att sitta uppe och göra ingenting istället för att sova. Det är ju så fruktansvärt skönt att sova, och man mår så mycket bättre om man sovit ordentligt.

Inatt så sov jag iaf bra. Jag skulle kunna säga jättebra om det inte vore för mitt kattskrälle som tyckte att han ville ha mat stup i kvarten. Krafsandet på dörren går inte att ignorera hur länge som helst. Det liksom eskalerar ju längre man väntar...
Så, förutom att jag vaknat av det en 3-4 gånger i natt så har jag sovit bra!

Nu sitter ja här i köket och funderar på om jag ska koka en kopp kaffe eller inte.. Jo, det ska jag!Dagen idag vet jag inte vad den kommer att erbjuda. Jag skulle behöva använda den till att städa här hemma, samtidigt kanske det är bättre att spara det tills i morgon, då jag ändå inte kan planera in nåt eftersom det är match på eftermiddagen... Hjälp, vilka otroligt jobbiga problem jag har..
Just den här diskussionen hade jag om min kollega igår. Eller, ja, det vi diskuterade var hur konstigt det egentligen är att det finns svält i världen.
Om man tar någon av idrottsstjärnorna i USA eller en skådespelare i USA och tittar på deras årslöner. De har pengar som dem aldrig kommer att kunna göra av med. Det slösas något otroligt med pengar på materiella saker men också på resturangbesök och utekvällar. Jag läste t ex här runt jul att TomKat lag över 40 000 :- på bara presentpappret till julklapparna. Det är ju helt sjukt!
Om varje skådis och idrottsstjärna i USA, som tjänar så hutlöst mycket pengar, skänkte 1 miljon till de behövande människorna i t ex Afrika, skulle det se lika illa ut då?
Vad skulle hända om Brangelina istället för att adoptera barnen skänkte pengar till landet? Skulle det finnas möjlighet att jämna ut kriserna i världen om man tänkte om lite?

Personligen så vet jag inte. Jag vet inte om det beror på pengar eller om det är andra orsaker som ligger till grund för världens fattigdom och svält. Det känns bara så konstigt, att man i en del av världen kan få hur mycket pengar som helst för "ingenting" och i en annan del av världens så finns det inga pengar.

Jag kan ibland skämmas för mig själv. Ta tex tanken på att det är synd om mig, jag är hungrig, för jag har inte ätit på 3 timmar..
Hur skulle det kännas om jag inte ätit på 3 dagar, eller kanske rent av flera veckor? De måltider som vi äter här i SVerige idag skulle ge föda till en hel famlij i andra länder.
Den mängd mat som slängs på resturanger och de antal hamburgare som förbrukat sin tid i värmeskåpen, vad görs av den? Tänk om man istället gjorde så att man på resturang betalad lika mycket för maten, fick en mindre portion, som man kommer att äta upp och bli mätt utav, och en del utav pengarna skänktes till någon organisation? Eller skulle det bli ett jäkla liv då?

Jag vet att jag själv absolut inte är någon hjälte i dessa frågor. Jag önskar dock att ibland så tänkte jag lite mer på dessa saker.. Man kan ju bara bli bättre sägs det..
Ha nu en bra dag därute!
Vad ska ni göra en lördag som denna?

Kramar!

Fredag den 9/1 2009

Dagen då jag fick uppleva saker jag drömt mardrömmar om och TACK OCH LOV så gick det bra.. Hoppas att detta var första och sista gången.
Sällan upplever jag känslor som rädsla och panik inom samma tidsram. IDag höll jag på att bli knäpp, jag är dock stolt över att jag lyckades hålla mig själv i órdning, även om det vara nära bristningspunkten ibland..
Jag ska inte analysera detta mera, det lär jag få göra andra dagar ändå!
Spelade match idag för första gången sen i december. Jag kommer att ha ont i alla delar av kroppen i morgon. Skönt var att jag inte kände av foten och att spelet funkade hyfsat!
Är tröttare nu än på längse.. ska nog gå och lägga mig och förhoppningsvis få en lång, skön nattsömn!

Vad händer i morgon?

Jag är trött!


Sjukt jobbigt och gå upp idag... Sov så gott, sängen va så varm och skön.. Nu sitter ja iaf och väntar på att kaffet ska bli klart, sen ska ja dra..!

Ses!

Det är stort!


Det finns inte många människor därute som har den här förmågan:

Förmågan att komma till insikt över vad denne gjort och reflektera över resultatet av sina handlingar. Och till och med be om förlåtelse för det.

Jag blev idag mäkta imponerad över att det faktiskt finns såna människor! Tack!
Det är stort!Pon and Zi Image 30

(borrowed from: http://www.ponandzi.com/image.php?img=30, also check out http://azuzephre.deviantart.com/)

Alltså, är inte dem här helt underbara!
Jag är totalt kär i dessa bilder..!

Nej, sovtajm!
Puss å hej!

I´m Hot!

Alla bloggar måste ju lite Web-cam- pose- photos! Här kommer mina!God kväll därute.:!

Färgen syns kanske inte så jättebra, men den finns där..!

Lyckades fånga en bild på mig själv just som jag togs över av ailens.. eller nåt...

Peace Out!Vad tycker ni därute?

Spicy Red!


Så, jag kan nog jobba i morgon! Det blev helt okej faktiskt..!

Bilder kommer..! =)

Torsdag den 8/1 2009


Kära bloggen!

Idag mår jag.. Bra!
 Trots den konstiga kvällen igår, då jag fick mig en tänkare på flera sätt somnade jag gott till CSI och vaknade inte förens 8 timmar senare = välbehövlig sömn.
Första skoldagen och barnen var faktiskt helt underbara, som vanligt!
Jag jobbar ju i två gruppen, en med yngre barn och en med äldre barn. De yngre är en tålamodstestare, vilket tar mycket energi men som också ger en utmaning varje dag och en Kick utan dess like när man på olika sätt lyckas fånga dessa små liv!
De äldre barnen är ju "mina" barn, dvs dem som jag träffat nästan varje dag i 3 år nu! Ja, jag kan nog ärligt säga att jag spenderat mer tid med dem än mina syskon!
"Mina" barn är ett gäng som man kan lita på alltid ger en ett gott skratt, en kram eller kommentarer som får en att dö av skratt. Dagens dag bestod av en kamp mellan killar och tjejer, dvs ett gäng olika lekar baserade på sånt som sägs vara "typiskt tjejigt och typiskt killigt". Gissa om vi får skratta idag!
Ja, det jag vill komma till är ju egentligen att det spelar ingen roll hur skit allt annat i livet kan vara, när man har ett jobb som jag, där man trivs till tusen och man är omgiven av människor som får en må bra, då kan man inget annat än att må bra! Så tack, alla underbara, för att ni gör mina dagar till de bästa!Åkte till Täby Centrum med syrran efter jobbet. Passade på att använda presentkortet jag fick av min bror på Belle Shoes, ett par snygga svarta stövlar kom jag därifrån med..!
Fick också ett infall om att göra en förändring med mig själv.. Pattern Interrupption, mönsterbrytare, något nytt..! Förhoppningsvis så blir det bra, det kan också bli hemskt! Då kan ja nog inte gå till jobbet i morgon..! Hehe..!

Återkommer senare ikväll..!


Kvällen har tillbringats...

... i köket.. Kom hem vid 18- tiden, började med maten och sen dess har jag suttit här.. Fördelen med att ha bärbar dator, man kan sitta där man känner.. Jag har ju insett att köket inte är använt så som det borde.. Det är mysigt i mitt kök..!

Jag kan ju lugnt säga att det här är den sjukaste kvällen det här året.. Det har gått en vecka!

GUD, ÄR DET SÅ HÄR MITT 2009 SKA VARA? sJUKT?
gUD, VI ÄR INTE KOMPISAR JUST NU...

Nu ska jag se klart HIMYM, sen lyssna lite på musik..

Sen Sova!

Vad har jag gjort!


Alltså, ja sa precis till mig själv att ja skulle inte blogga ikväll.. Det som skrivs nu kommer jag få ångra. Det är bara det att det känns så surt!
Jag fattar inte vad som hände.. Och jag orkar inte förstå heller.. Det enda ja vet är att ja är trött på att bli missförstådd av folk och jag är trött på folk som ger upp!

Det här är en sån jäkla misslyckad dag.. Jag ska gå och lägga mig och sen skita i allt..
Tappat inspirationen till allt..

Thanks a lot..


Ibland går det bara inte..


 

Okej.. Jag gav det ett ärligt försök.. Jag har verkligen försökt somna. Tankarna bara flyger runt.. Jag vet inte vad jag INTE tänkt på inatt.. Allt har farit runt i skallen.. Funderingar, idéer, känslor.. Visste jag inte bättre skulle ja nog bli knäpp..

Så, istället för att försöka ligga kvar och få ordning på tankarna gick jag upp ooch hämtade min älskling, väckte han i sin så viktiga vila och tog med han in i sovrummet.. Sitter nu här och försöker få ordning..

Det är alltid så här dagen innan jag ska börja jobba.
Allt som jag borde ha tänkt på under de senaste veckorna kommer nu.


Jag har planerat terminen.

Jag har funderat på handbollsskolan.
 
Jag har funderat på annat.

Jag har skrivit en stipendieansökan.

 Jag har skrivit en novell.

Jag har kört långsamma rörelser.

Jag har tränat andra muskler (om jag nu har några såna).

Jag har tänkt handboll.

JAg har tänkt inredning.

 Jag har tänkt på allt!

Borde min hjärna inte vara trött?Jaja, vi får väl se om en stund..
Puss och god natt så länge då!

Jobbångest...


Jag borde snart sova.. I morgon ska jag upp och försöka mig på att jobba igen.. Alltid samma visa.. Ångest av den störra storleken.
Det mesta handlar om att det känns som att jag glömt hur man gör.. Alltså, vaddå ta hand om barn? Jag? Som legat på soffan i 2 veckor? Ha!

Men men, som min kära kollega sa (Tack för att du finns!), Det är snart sommar! Våren går fort! Hösten är ju den jobbiga tiden! Så, om en så där 25 veckor så är jag ledig igen! Och då i 8 veckor! Yes!

Alltså, jag gillar ju mitt jobb!
Egentligen!

How I Met Your Mother

Sitter här och kollar på mitt åttonde avsnitt för dagen. Jag trodde faktiskt att jag hade sett alla.. I alla fall i första säsongen, men det visar sig, att jag har inte  många alls..! Bra va?

Just nu upptäckte ja också att ja har likadan kaffebryggare som dem.. Woho!

Jaja, lite HIMYM-kul:

1. Läs Barneys blogg här

2. Ett klipp jag snott från syrrans blogg, sjukt roligt!
Så, enjoy!

Kära Gode Gud......JAG TRODDE VI VAR ÖVERENS OM ATT DET RÄCKTE MED SNÖ FÖR I ÅR?...

Jag är ett Lustbarn!


Jag har börjat tro att jag är ett riktigt lustbarn.. Alltså, jag gör det som faller mig in, när jag vill och jag har lust. Har jag inte lust, så skiter jag i det (lustbarn styrs av lust snarare än plikt, john Steinberg).

Endast viktiga saker görs, oftast för att det inte finns så många valmöjligheter till dem.
T ex:
- Diska... Vem f-n tycker att det är roligt? Inte jag, asbolut inte jag. Jag måste inte diska, jag måste ingenting. Jag kan välja att diska för att slippa berg av disk i köket eller för att ha något att äta på etc etc.. Ni fattar.. Och eftersom jag är ett lustbarn, så diskar ja ju när jag känner för det.. dvs aldrig...(jo, det är klart jag gör.. men jag drar mig för det..) Å andra sidan...
- Äta.. Det är tråkigt att laga mat till sig själv. När maten väl är klar är jag inte hungrig längre. Bara tanken att sätta sig själv vid matbordet eller framför teven och äta för att man "måste" gör mig "mätt". Nej, ingen höjdare..
Ikväll tänkte ja äta tacos.. Lite köttförs.. Liten bit gurka.. en halv tomat.. 1 halv avocado.. Hur  äter man tacos själv?
Det är grymt oekonomisk att leva själv. Det blir billigare för mig att gå och köpa färdigmat än att handla middag till mig själv. En sallad eller en pastarätt på Forno kostar runt 80-90 kr, jag får den tillagad och slipper diska efteråt. att handla tacos till 1 person kostar säkerligen i samma prisklass om inte mer.. Så, vad väljer lustbarnet?På tal om det, så gjorde jag en snabb sökning på www.mataffaren.se
1 Tacosmiddag för mig skulle kosta
183, 42 :-

Så, det är 3 middagar ute för mig...

Nej, ska nog vandra i väg till centrum och handla lite.. sen bara gosa upp mig i soffan och glo på "How I met your mother"..

Hörs
Äsch...

Go Natt bloggen...


MMMMMMMÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN!!!

1-3, Andersson!

Så j-a bra!

Kör nu, låt det vara tyst i hallen nu! (Det blev knäpptyst när Sverige gjorde mål)

Vill göra en rättelse också, Sveriges målvakt heter tydligen Markström, inte Marklund som ja trodde.. Sorry!(bild från aftonbladet.se)

Och dom här Domarna!


Okej, jag vet att jag inte ska svära här i bloggen, men jag säger som Wikegård, jag vet inte riktigt vart jag ska vända min energi! Det är SKANDAL!

Visst, den mänskliga faktorn, alla kan drabbas av nervositet bla bla bla. Men i en JVM- FINAL, ska man inte ha domare som pallar för trycket? Varför ska det vara uppgjort från början för? My God..

*ARG SOM ETT BI*

Om jag går och lägger mig nu...

... Då kanske Sverige vänder den här skitmatchen?
Det brukar nämligen vara så..

...Suck.... 15 minuter kvar... 0-3... Vad tror vi?

Men för F-n!


Jag sitter här och skriker för mig själv! Kanada, SUCK!
Jag tycker iofs att det är skitkul när det blir lite fajt och stämning i matcherna, men nu..
Allvarligt, 3e gången som dem är på målvakten Marklund? Är inte målvakten lite "heligt område"?

Jaja, Go Sweden! Fortsätt kämpa! Ni är hjältar oavsett!

Till Brosan: Peppar Peppar...

Peppar är en starkt smakande krydda.
Det finns många olika sorters peppar och de kommer från helt olika växter.

Svartpeppar, vitpeppar och grönpeppar kommer från pepparväxten (Piper nigrum), medan exempelvis rosépeppar, kryddpeppar och sichuanpeppar kommer från träd som är helt obesläktade med varandra och med pepparväxten. Spansk peppar, eller chilipeppar, kommer från växtarter som är besläktade med tomat och potatis.
Milda sorter av samma växt kallas paprika. En annan vanlig stark pepparvariant är piri-piri.

(källa: Wikipedia.se)PepparväxtAnnan form av peppar...Saknas i mitt vitirinskåp... Finns den fortfarande?


Uppdraget: Singel - Funkar detta?


Gick precis förbi bokhyllan och blicken fastnade på denna:

Uppdraget Singel

(bild från nicoshop.se, där du även kan köpa boken :))

Kommer inte ihåg när eller varför jag köpte den, kan ha varit när jag var singel sist, eller bara för skojjs skull (fullt möjligt när det gäller mig; bara för att, nångång kommer ja ha nytta av den osv osv...)

Hur som; Frågan som jag nu ställer mig är: Funkar det?
Det finns 189 uppdrag att välja på. En del helt sjuka, andra mer "normala". Alla uppdrag går faktiskt inte ut på att träffa någon, utan kanske mer att umgås med folk. Kanske ska testa, mest för skojjs skull.. Lite undersökande journalistik kanske..! Låt oss testa!

Uppdrag nummer 1:
Svara på en kontaktannons...
Fråga: Gäller dejtingsidor på nätet? =)Nån därute som testat?
Vad skulle du göra/ Inte göra för att "förändra ditt singelliv"?
Let me Know!


Repris- lista

Jag har stulit denna lista någon gång förut, och när jag nu hittade den i en blogg igen så kände jag att ett nytt test skulle sitta bra..

Here We Go:

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte!

1. Hur mår du idag?
I´m Done - Pussycat Dolls
2.Kommer du komma långt i livet?
Dance - Chanel
3. Hur ser dina vänner dig?
One Foot Wrong - Pink
4. Kommer du gifta dig?
He Lays in Reins - Iron&Wine
5. Vad är ditt livs themesong?
Don´t Wanna Fall In Love - Pussycat Dolls
6. Vad är ditt livs historia?
Crashed- Daugthry
7. Hur är skolan för dig?

Happily Ever After - Pussycat Dolls
8. Hur kan du komma framåt i livet?

Elevator - Pussycat Dolls
9. Hur kommer imorgon vara?

Syrup & Honey - Duffy
10. Vad är det bästa med dina vänner?
Overdue - The Get up Kids
11. Vad finns i lager för nästa vecka?

Everybody´s changing - Keane
12. Vilken låt beskriver dig bäst?
Love the Way you Love me - Pussycat Dolls
13. Hur är det med ditt liv?
Ai, Ai, Ai - Vanessa da Mata
14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Thinking of You - Kate Perry

 15. Hur ser världen dig som?

Chole Dancer/Crown of Thorns - Mother love Bone
16. Kommer du ha ett lyckligt liv?
Missing you . Tyler Hilton
17. Vad tycker dina vänner om dig?
Just be Simple - Songs: Ohia
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?

Mean - Pink

19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Going Wrong - Armin van Buuren
20. Har du en djup och mörk hemlighet?
I kissed a Girl - Kate Perry
21. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
So fresh So Clean Så På - Mind Kaos
22. Hur kan du göra dig själv glad?
Feelgood - Ola
23. Kommer du någonsin ha barn?
Open Sesame - Gold Diaz & Young Rebels
24. Vad är några bra tips till dig?
Angel in the night - Basshunter
25. Hur kommer du att bli igenkänd?
Home - Daughtry
26. Vad är din danssång?
Faye - Skylar Blue
Så, här är min lista, hur ser era ut?
Let me know!


Bara minuter kvar..

Det var inte så svårt som jag trodde... Nu är klockan halv två och matchstart är väl snart hoppas jag..! =)

Tills dess, bjuder på lite roliga hockey-klipp, för att komma in i rätt stämning!

Vi börjar med lite Slagsmål:Sköna minuter..Och Lite Sveriestämning: Tedenby lurar en massa Slovaker!

Nu är matchen igång.. Och 0-1 till Canada efter knappa halvminuten..
Suck..

2 ½ timme kvar..

Det här med att återgå till "jobbstatus", dvs lägga sig i tid och sen gå upp i tid, går mindre bra.. Även om katten i morse testade mig ganska bra när han halv sju ville ha mat.. Jag var levande död då och om jag ska vara ärlig, så förstår jag inte hur jag ska ta mig upp på onsdag morgon..

Lägg då till att jag i natt, klockan 01.30 tänkt att se JVM- finalen i hockey.. Sverige- Kanada, ett måste såklart..! ´Så, jag ska inte bara orka hålla mig vaken tills den börjar, jag ska sen också hålla mig vaken hela matchen! Måtte det bli en spännande drabbning!

Jaja, ska väl fördriva lite tid här på nätet nu.. Någon som har ett bra tips på sajt?

Tråk- måndag...


Ibland önskar jag att jag var bättre på att ta vara på min tid. Det är dock alltid saker som lyckas komma ivägne.. Som kylan t ex.. Ingen lust att gå ut för det är så fruktansvärt kallt ute! Jag hatar kylan och tanken på att komma hem och sen vara kall resten av dagen, njäe..

Så istället har jag varit hemma.. och gjort.. ingenting.. Haft skittråkigt och mitt i allt fick jag världens huvudvärk.. Så nu går ja runt och mår blä istället.. Ska försöka äta lite, se om det hjälper.

Tack och lov för att jag börjar jobba snart igen.. Då är jag sysselsatt, har något att göra och slipper sitta hemma och fundera..

Jaja.. Så kan det vara..

Nu skriker micron att ja ska ta utt köttfärssåsen..

puss å hej

Dagens låt: Pink -Who Knew

Ibland ploppar det upp låtar i min hjärna utan att jag egentligen vet varför. Ibland är det helt meningslösa saker och som jag snabbt glömmer igen. Idag ploppade Pinks "Who Knew" upp och inte visste jag då hur passande den skulle vara just idag. Varför? Jag vet inte..

"You took my hand, you showed me how
You promised me you'd be around
Ah huh, that's right

I took your words and I believed
In everything you said to me
Yeah huh that's right

If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Coz they're all wrong
I know better
Coz you said forever
And ever
Who knew

Remember when we were such fools
And so convinced and just too cool
Oh no, no no

I wish I could touch you again
I wish I could still call you a friend
I'd give anything

When someone said count your blessings now
'Fore they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong
But they knew better
Still you said forever
And ever
Who knew

Yeah yeah

I'll keep you locked in my head
Until we meet again (Meet again)
(Until we) Until we meet again
And I won't forget you my friend
What happened

If someone said three years from now
You'd be long gone
I'd stand up and punch them out
Coz they're all wrong and
That last kiss I'll cherish
Until we meet again
And time makes it harder
I wish I could remember
But I keep your memory
You visit me in my sleep
My darlin' who knew

My darlin' my darlin'
Who knew
My darlin' I miss you
My darlin'
Who knew

Who knew"

Snodde en lista också..

Har du:
Någon som förstår dig? - Ja nån finns det säkert
Någon som du saknar? - Ja
Någon som du hatar? - Nja inte direkt men ogillar
Vem kramade dig senast? - Jaki
Vem pussade dig senast? - oj...
Vem ringde dig senast? - Pappa
Vem ringde du senast? - Pizzerian
Vem var hemma hos dig senast? - Mamma lämnade saker här idag

Vem var du hemma hos senast? - Marie och Nicke
Har du några kärleksproblem? - Kärlek?
Har du pratat med någon idag? - Ja
Har du gråtit idag? - Jarå, det också
Har du skrattat idag? - Absolut

Jag:
Är singel? - Ja
Svär ofta? - Inte speciellt mycket

Sjunger i duschen? - Nej, i bilen
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - Ja, faktiskt.. Om den är varm.. Sen går ja ju inte i skolan längre..
Skrattar åt dina egna skämt? - Det händer
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - Säkert. Hallå, gratis!
Har du:
piercingar? - Hål i öronen och näsan
Syskon? - en av varje, yngre förmågor
Jobb? - Ja, fritids 
För många vänner? - nej, vänner har jag alldeles lagom av.. Många kompisar dock.. Kan både ha och mista
Rymt hemifrån? - Ja, dit pepparn växer
Färgat håret? - Ja, många gånger
Bra självförtroende? - Varierar
Sagt "jag älskar dig" till någon? - Ja, det har jag. Och vad hjälpte det?
Gjort något olagligt? - Ja, dagligen troligtvis..
Somnat i skolan? - Ja, det har nog hänt.. till nån dålig film
brutit ett ben?- Nej, peppar peppar..
Tappat bort mig i min hemstad? - njae..
Sett en fallande stjärna och önskat? - Självklart, måste man inte det?
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - Ja dagligen
Smugit ut utan lov?- Ja..
En hemlighet som ingen annan vet? - Ja, tror att det finns saker som ingen vet..
Sovit en hel dag? - Säkert..
Somnat gråtande? - ja..
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? - nej
Blivit generad inför folk? - Ja
Ätit musslor? - Ja.. i Milano..
Varit på en festival? - Vattenfestivalen, Åhus Beachfestival.. med flera
Stått på scen? -Ja..
Färgat ditt hår svart? - Nej, inte riktigt svart
Vad:
Längtar du till mest just nu? - Värmen
Ska du göra i helgen? - Spela match tror jag
Har du för kläder på dig? - Mjukisbyxor och fleecetröja. Har inte tinat upp än..
Gjorde du igår? - Var i Leksand, höll mig inne i värmen med en massa filmer.
Ska du göra i sommar? - Vara ledig. och förhoppningsvis resa!
Åt du senast? - Pizza
Har du för mobil? - Nokia
Köpte du senast? - Pizza med hemkörning
Skulle du gjort om ditt gamla ragg börjar ragga på din bästavän? - Sucka.. Inte nu igen..
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - Skrika kanske.. eller, ja vet inte..

Vem/vilka:
Slog du senast? - Mamma hehe..=)
Fick du sms från senast? - Johan
Pratade du med i telefonen senast? - Patrik
Tycker du om? - Många..
Älskar du? - Min famlij
Är din bästavän? - Har några bra vänner.. Ingen nämd, ingen glömd!
Var du med senast av det motsatta könet? - .....
Kan du lita på mest? - Ja, säg det du...
Sov du tillsammans med senast? - Katterna...
Allmänt:
Har du pussat en groda? - Ja, det har jag nog..
Kan du hjula? - Ja, men det är inte vackert.. =)
Biter du på naglarna? - Jo...
Är du EMO? - Ehm, nej..
Vad skulle du göra om du vann en miljon? - Betala av skulder och resa!
Vågar du flyga fallskärm? - Tror inte det, men jag vet inte!
Har du sjungit inför publik? - Ja, när jag var liten..
Följer du mode? - Mode?

Är du hungrig? - Nej, proppmätt...
Är du blyg? - Ibland så...


Till Marie...

... om du tycker huset såg fruset ut... Kolla nyckelhålet.. Det är insidan...

Puss! ♥

Hittade något kul att underhålla mig med ett tag..!

Kikade in i Fridas blogg och hittade detta roliga! (Grattis i förskott föressten!)

Jag modellar för något i ett välbesökt köpcentrum.. =)

Blev avritad av en trevlig man på gatan.. Fint blev det också..

Oh la la! Jag är nog mycket populärare än jag tror..! =)

Good Luck Chuck, filmen ni vet..! Hehe..

Passade på att dansa lite också..

Man kanske skulle gifta sig när man ändå är på gång? =)

Allt kul hittar du på:
www.photofunia.com

Några bilder från helgen..
Frostbitna träd fanns det gott om.. Så fina!

Månen

Solig promenad i skoterspåren


Kalla huset

Det är med spänning..

.. som jag skriver detta årets första blogginlägg.

Jag har precis kommit hem från Leksand efter att ha spenderat ett par kalla och lugna dagar däruppe... Tankarna har ju slagit mig flera gånger om att Vad gör man på eftermiddagarna/kvällarna/nätterna på ett sånt ställe, där solen går ner vid 16-tiden och sen är det bäcksvart tills man vaknar?
Flera gånger har jag misstagit tiden för att vara natt och dags att sova och upptäckt att det är dags för bolibompa på teven.
Jag har sett x antal filmer under helgen, alla OTH- avsnitt som jag missat, samt alla 90201- avsnitten som jag missat.. Jag har rensat, sorterat, läst och begrundat en massa saker som jag sparat på datorn.. Jag har lyssnat på musik, sorterat musik och slängt musik.. Jag har blivit arg, glad ledsen med mera över saker jag hittat på datorn.. Med andra ord, som en helt vanlig dag vid datorn..

Kom som sagt just hem och hann inte mer än slå igång datorn förens jag blev förbannad igen.. Vet inte varför, det känns bara som varför? Håll dig borta! Hur ska jag kunna bryta,  gå vidare osv om du hela tiden tänker ploppa upp? Räcker det inte med att vi kanske måste dela stad? Inte ens Stockholm är tillräckligt stort för det..

Jag ser att det är runt 20 besökare till min blogg varje dag, Dock står det fortfarande 0 kommentarer? Hur kommer det sig? Vilka är ni?

Nej, musik, sen ska jag börja på ett riktigt spännande projekt..! Tack J för det!

RSS 2.0