Vart tog helgen vägen? Ja just det, i Tibblehallen...


Helgen har gått otroligt fort..

Plötsligt är det söndagskväll och om ett par timmar är det dags att gå upp och jobba igen.. Tröttsamt men hoppfullt! Ju längre tiden går, desto närmare rätt kommer vi..! Det är vägen dit som är tuff bara! Den här veckan ska jag fotas, äta frukostbuffé på Vaxholmsbagarn, troligen jobba mer än jag borde, träna, träffa nya barn på handbollsskolan, jobba som funktionär på halvmaran och en massa annat kul!

Ja, åter till helgen.. Träninsläger lördag + söndag morgon.. 9.00 pigg och glad i Tibblehallen, nja, men där iaf..! Träningen har gått bra, känner att dte kommer mer och mer.. Det är orken och sånt som ska fixas bara.. Jag ska också försöka komma över min rädsla för att göra illa mig på träningen.. Jag vet ju att min osäkerhet är en större skaderisk än att satsa 100 %..
Just nu har jag rätt ont i benen.. Eller ont, nja, en konstigt stum känsla.. Det är när jag reser mig och försöker göra någonting annat än att sitta still som det gör ont.. I morgon lär jag inte komma ur sängen.. Ryggen kommer ha ihjäl mig.. Den gör ju mig sömlös redan.. Nu har den 6 träningstimmar desstuom med sig.. Illa Illa..

Älsklingen är iaf så gullig.. Lagade lite mat till mig så här på kvällskvisten.. Tackar Tackar =) Gott med köttfärssås och spaghetti, oavsett vilken dag det är..!

Nu ska jag spela lite CSI- spel, innan sängdags..!
Puss och godnatt!

Avslutad!


Nu är auktionen avslutad.. 752 :- blev sista budet, till en som kom in när det var 5 minuter kvar av budgivningen.. Surt för tvåan..!

Jaja, jag är iaf inte bitter, hade aldrig velat betala så mycket för jackan..! Då kan jag ju betala det dubbla och då den ny!

I morgon ska jag med nöja följa min favvo- jacka: Peak Performance- jackan..! Avslutas om 22 timmar och 9 minuter.. Den lär väl också springa iväg i pris, tyvärr..! =(

2 minuter..

593:-

Det går fort nu!

5 minuter kvar..

Senaste bud: 504:-

hur ska det gå?

Tradera- spänning en lördagskväll i augusti..

Det händer mycket inne på Tradera nu.. Följer med spänning vinterjackan som jag spanat in.. Dock så har ja bestämt att inte köpa den och försöka satsa på en annan jacka istället..!  Det är dock ganska kul att följa budgivningen..

Just nu är det 11 minuter kvar, budet ligger på 484:-..! Vart tror ni ta att det slutar?

Gårdagskvällen i Bilder

Hade ju som sagt besök igår kväll av syster yster och hennes Niklas samt mördarhunden Lizzie, som mest sprang runt och förpestade livet för katterna..! Åt deras mat, lekte med deras leksaker och försökte få dem mer aktiva än de redan var.. Mindre uppskattat från deras sida.. Under en stund sov dock hunden och Maire också..! OBSERVERA den mycket passande arbetsfördelningen under middagen..



Årets första och sista kräftor med stor sannolikhet..! Gott var det!



Färskpotatis, fläskkotletter, Bea och grönsallad! =)



5 dollar Milkshake!
Mycket god enligt mitt tycke.. Vad de andra tyckte är en gåta! Men dem gick ju åt =) Receptet hittar du här
Du kan också kolla in videoklippet från Nyhetsmorgon, spännande!


Leila Lindholm, underbara människa! Hennes Sega kladdkaka, mycket god!



Thats all..!

Middagstajm!


Det var längesen ja hade folk hemma på middag! Tycker att det är så mysigt när det kommer folk på besök och ja får bjuda på en massa gott! Ikväll blir det kräftor, fläskkotletter och massa smarrig efterrätt!

Återkommer med bilder på mina underverk!

Guuuuuud!


Jag har så mycket tankar å saker som far runt i skallen på mig, ändå får ja inte ut ett ord här i bloggen.. Jag är blogg-blockad! =)

Kan man bli beronde av Tradera?

Det hela började en lördagskväll då jag inte hade speciellt mycket att göra. Satt mest och kikade runt som jag brukar och hamnade till slut inne på Tradera.
Tror att jag till en början sökte efter DVD- boxar men hamnade sen in på klädavdelningen. Upptäckte till min förtjusning att istället för att stå och tråna efter bra vinterjackor kan man ju köpa utav andra på nätet. Ofta helt nya, ibland sparsamt använda.
Tänkte att jag skulle testa lyckan på en snygg vinterjacka.. La ett maxbud, fortsatte kika runt.. Tillbaka till "Min sida", inget hade hänt.. Kollade in i morse igen, fortfarande inga nya bud på jacka.. Skönt tänkte jag, låt oss hoppas att det forsätter så här..

Sen loggade ja in nu på eftermiddagen igen och ta mig tusan, hade inte jackan stigit i pris med 100 :-? Jo du.. Nu står ja i duell med en annan person som pressar mig upp mot mitt maxbud.. Herregud, hur ska jag klara detta? =)

Skämt å sido, världen går inte under om jackan skulle tillfalla någon annan.. Bara ett kul sätt att spendera ytterligare tid här framför datorn.. För här sitter jag ju aldrig annars..!

Min önskelista:

Jag skulle vilja ha: En Svart Peak Performance GoreTex Expedition Parka, senaste bud 1500:- (Perfekt till jobbet! Ute i alla väder)
Jag bjuder på en: Didrikson Parkas, just nu 310 :-

Håll tummen!

Det där med kräftor..

Hej Alla!

Hoppas ni har en fin kväll.. Kanske en av sommaren sista? Vem vet, hur som, ta vara på dessa fina kvällar..!
Jag vet att många utav er gör det. När jag loggade in på bloggkoll möttes jag av 3 inlägg med rubriken "Kräft- dax!". Så, nu sitter iaf minst 3 utav mina bekanta runt ett trevligt middagsbord och surplar kräftor och sjunger sånger (?)..!

Jag hade faktiskt själv planer på något liknande ikväll. Min famlij har aldrig varit mycket för kräftor. Jag tror vi testat vid något enstaka tillfälle, men inte mer än så.. Kräftskivor jag varit på kan jag inte räkna på en hand, då noll är svårt att visa med fingrarna.. Men men..
Som sagt, hade planer på att fånga egna kräftor i år. Inte så många, några stycker bara.. mer för att prova på själv kräftfisket än ätandet. Hade kikat på diverse hemsidor och förstått att idag är en bra dag för kräftfiske, många sjöar som tillåter fiske osv.. Dock så var intresset för att följa med mindre entusiastiskt, så det sket sig.. Ingen höjdare att fiska själv, än mindre äta dem..

Så, efter en dag med diverse utflykter, nu senast till Karolinska där mormor ligger för sin brutna höft, hamnade jag med mor och far på Vivo i Näsbypark. Hittade specialpris på kräftor, en låda för 49:-. Det kunde det väl vara värt, även om jag inte kommer att äta upp alla utan troligen slänger merparten (om ingen vill komma hem hit och äta kräftor förstås..!) Så, en låda frysta Kinesiska kräftor ligger nu i frysen och träns med annat..

Då P är på träningsläger med innebandyn har jag en lugn kväll för mig själv.. Tycker att det är underbart faktiskt, få göra vad man vill, äta vad man vill och när man vill och se på vad jag vill på teven.. Köpte två filmer på Vivo också, Material Girls; en chick-flick-film utan dess like och en annan film med mer tragiskt öde kan jag tänka... Får se om det blir någon av dem ikväll..

Så, tillbaka till det där med att ta vara på sensommarkvällarna... Kan inte påstå att jag gör det.. Det kommer jag ångra i november då allt är grått och trist och jag inte kan gå utanför dörren utan dunjacka och vantar.. När mörkret infaller redan på hemvägen från jobbet och tanken på en fika inne i stan en sen lördagskväll inte finns på denna planet.. Kanske ska hitta på något iaf..?

Nej, ha en trevlig kväll alla..! Det ska iaf jag ha!

Ingen kommentar...

*suck*

Konsekvensen av att sova mitt på dagen + SATC- fel som irriterar mig..


Hej igen!

Fortfarande vaken, även om ögonen börjar kännas lite tunga nu.. Ska krypa ner i sängen snart och bara i lugn och ro få somna.. Utan pressen att jag ska upp i morgon och Måste vara på jobbet 08.00, för INGEN annan är där.. Bara det gör ju att man blir sjuk..

Det braiga med att vara vaken nu, är att jag i lugn och ro kan se "Sex and The City." Alltså, i vanliga fall brukar jag också se det, men i smyg.. Jag smyger för mig själv när det gäller sovande/se på teve.. inte bra, men vad gör man? =)



För ett tag sen skrev Aftonbladet en artikel om alla fel i Batman- filmen, ni vet, såna där saker som ingen vanlig människa märker av men som man inte fattar hur man kunde missa? Dem hade också länkat till en sida som listat alla fel i olika filmer, böcker, tv- serie mm..
Intresserad som jag var, kikade jag in där och kollade runt.. Bland annat på SATC, där jag hittade ett sånt jättefel, som jag inte fattat att jag missat, trots att jag sett alla avsnitten minst 1 gång. Vill ni veta vilket? Fortsätt då läsa:

I början av varje avsnitt på SATC, när Carrie springer runt på stan blir hon ju "splashed" av bussen som åker förbi med hennes reklam på.
Fel nr 1: Carries top är i första skedet lite nerskvätt, i det andra jätteblöt...
Fel nr 2: Bussen som skvätter ner Carrie är i första sekvensen full med folk, i den andra tom..

Detta gör mig ju totalt galen nu varje gång jag tittar.:! Hur många avsnitt krävs det för att inte irritera mig på detta? =)

Vill du leta fel på din favvoserie?
Kolla här!

Nej, sovtajm!
Puss och gonatt!

I morgon kan du slå i underläge Carro!


Fler än jag som känner att OS är lite över nu.. Att allt hopp är ute, medlajerna som var "givna" är förlorade och intresset för OS sinar mer och mer..?

Jag har ju inte kunnat följa OS så slaviskt som jag velat.. Dålig semesterplanering kanske, men men.. Har väl lyckts få upp ögonen till en del saker.. Nån handbollsmatch, lite friidrott och lite brottning.. Missade Kallurs vurpa, Carros tresteg och Danmarks sista-som-går-mål..

I morgon finns ju dock chansen för Carro att äntligen knöppa alla tvivlare på näsan. Alla som menar att hon gett bort ett givet OS-guld i sju-kamp på en satsning på längdhoppet.. Jag tror på Carro, kanske inte att det räcker till en medalj, men tillräckligt för att visa att det här är en helhjärtad satsniong som på sikt kommer att ge så mycket mer än det som vi i morgon kommer få se. Carro har, enligt mig, den största vinnarskallen kombinerat med ett hjärta för idrotten sällan skådat. Att hon måste känna glädjen i dt hon gör är totalt avgörande och hennes val är därför helt rätt.

Nu, när folk gett upp hoppen och inte tror på dig Carro, det är nu som du har din chans!
Kör gärnet, ha kul och få mig att grina hemma i soffan som vanligt!

Jag kastar in handduken..


Hej alla!

Idag gav jag upp.. Pallade inte mer.. det blev för mycket för mig och då ska ni veta att det gått långt..

Tror jag i tidigare inlägg skrev om min kära förkylning som jag ådragit mig av nån anledning. Jobbade i måndags med garanterad feber och va helt slut när jag kom hem. I tisdags, som var en tuff dag, mådde jag bättre (?), kanske av ren vilja och en hel del inbillning.. Det funkade bra, men att arbeta 17,5 timmar på två dagar med feber och förkylning är ingen hit. Jag känner att min egen förmåga att vara på topp inte var maxad och det gör mig förbannad. När jag är på jobbet vill jag vara 100 %, ha koll på allt och inte känna mig förvirrad osv..
För det är vad som händer.. Hjärnan hänger inte med. Jag är trött och sliten och idag utvecklade jag härlig migrän, värre än på länge.. Tacka gud för Eeze..! Jag kom på mig själv med att slänga om bokstäverna i ord, ja menar, hur kan man få lego till egol bara sådär.. nej, hjärnan är inte med, och då ska jag inte jobba..

Så, idag vid 10- tiden kastade jag in handduken..Lät över ansvaret på andra, något som jag verkligen inte gillar, men behöver träna på så det var väl bra då..

Känner mig lite bättre nu, huvudvärken är lindrad, men jag känner att den ligger och gror.. Är inte hundra, kanske runt 60%.. Långt i från arbetsläge iaf.. Så det blir vila även i morgon..
Fit for Fight på måndag igen.. Då ska jag klara 2 dagar till utan min kära arbetskamrat! Snart kommer hon hem igen, då återgår förhoppningsvis mycket till det vanliga..!

Jaja, lite teve.. Sen sova..

Puss å hej..

Bara 9 timmar kvar..

Tills jag får åka hem från jobbet igen.. Och jag har inte ens åkt dit..

Hej Alla!

Mår bättre men inte bra.. Ont i ansiktet och på flera ställen i kroppen, förkyld som tusan och allmänt hängig.. Men men, det ska nog gå! Lite te och en massa glada barn så är ja på topp igen!

Kommer inte träna ikväll dock.. Det kommer jag inte orka med.. Och i morgon är det ju match, men jag får ändå inte spela.. Så det blir ju lite vila ändå för min del.. Hoppas vara fit for fight på fredag igen..

Yes box, dags att åka.. Hörs å ses!

Min mamma är världens bästa!


Jag mår verkligen skräp just nu.. Förkyld som attan, ont i skallen och hostar.. Ringde min mamma för att se vad dem gjorde, och det visade sig att dem var på väg till Pizzerian.. Ynklig som jag känner mig fick jag min mamma att köpa med sig en pizza till mig också, som hon kom hem till mig med.. Hon hade också plockat med lite sallad och köpt en dricka.. Mycket mer än jag frågat om, underbara mamma..! Mamma trodde också att ja har feber.. Ska ge febertermometern ja köpte på GeKås en andra chans.. Men den verkar inte fungera riktigt som jag vill..

Jag varken kan eller vill bli sjuk just nu.. I morgon börjar träningarna på riktigt och jobbet.. Den vitkigaste veckan på hela året nu.. Nu kommer de flesta barnen tillbaka.. Det är nu som jag/vi måste vara där för att ta emot dem små liven och deras föräldrar.. Ska krypa ner i sängen snart, kolla på lite film och sen sova.. Och hoppas att jag vaknar pigg och utvilad i morgon bitti.. (?)

I love you mum and dad!

Hur fotar man fina bilder egentligen?

Jag fick ju som bekant en ny digitalkamera i födelsedagspresent. En enkel, smidig kamera med 10 megapixel osv.. Jag har ju dock fattat att bilderna blir inte bättre bara för att man har en bra kamera, utan för att man tar fina kort med den kameran man har.

Jag tar kort lite då och då, på allt möjligt.. Mina djur, mig själv, natur, blommor, hus, vatten.. Ja det mesta.. Oftast blir det vanliga kort med vanliga motiv.. Jag skulle dock vilja ta vanliga kort men med effekter eller nånting som gör att de ser speciella ut.. T ex närbilder på olika motiv dör bakgrunden blir diffus.. För det kan man väl göra utan att behöva fixa i Photoshop?

Med mitt tålamod, så kommer ja snart ge upp.. Då kommer det inte blin kul att fota längre.. Och det vill ja inte..

Så, har du några bra tips, antingen på hur man ska fota eller nåt bra länktips att dela med dig av?

Evigt tacksam på förhand..!

Underbara vänner växer inte på träd..Men jag har några såna!


Träffade mina underbara kompis Jaki idag en snabbis på Täby Galopp.. Min underbara Jaki som alltid får mig att må bra och bli glad..! Gumman hade med sig en present till mig, nu när vi håller på och blir gamla.:!  Ofiiciellt vuxna, som det står på kortet.. =)

Jag är så glad att jag har dessa underbara vänner! vad skulle jag göra utan dem? Får väl en liten prövning nu, när alla är på väg att lämna stockholm.. =(

Ja, iaf, Älskar er alla goa vänner! =)

Hancock, movie for tonight


Jag och P tog en tur till Kista för att se denna film. Jag hade egentligen inte en aning om vad den handlade om förutom att Will Smith skulle vara någon form av superhjälte och att mycket i filmen skulle kretsa kring honom mer än det som händer runt honom (typ..).

Jag måste säga att jag ändrade uppfattning om filmen både en och två gånger under filmens gång.. Både till det positiva och till det negativa.. Utana tt avslöja allt för mycket kan jag väl säga att folmen var helt okej, dock ingen film man nödvändigtvis måste se på bio.. Will Smith är snygg som vanligt..! Helt klart sevärd!

Hancock (bilden från www.imdb.com)

Paket med posten, alltid lika kul!


Ja, till skillnad mot andra stora bloggerskor så hade jag ju betalat för mitt själv, nämligen genom att handla från Blondinbellas webbshop bellme.se

Brukar kika in där lite då och då för att se vilken vara som säljs just den dagen och hittade i måndags Paris Hiltons parfym "Just me" till ett sjysst pris. Jag är ju lite smått såld på hennes första parfym och har fått för mig att jag jag varit på G att köpa den här tidigare. Så jag blev faktiskt rätt nöjd idag när parfymen hämtades på Ica. Doften är fräsch och god, härligt! Me like!




F-n, nu dör jag..

Jag tänkte att jag faktiskt skulle slå till med ett seriöst inlägg för en gångs skull. Jag antar att det jag kommer att skriva om nu är ett fenomen som kanske drabbat fler än mig själv.

Jag är nämligen expert på att skrämma upp mig själv... Jag skrämmer mig själv så pass mycket att jag stundtals är helt säker på att det är sant, att jag är förfäljd, att det står människor runt hörnet eller att någon lurpassar på mig bakom trädet därborta..

Jag va i väg en sväng till centrum för att käka med brosan. En promme på ungefär en sån där 300 meter, genom ett skogsparti med massa höghus runt om.. Vägen är en gångväg och rätt så trfikerad av både gående och cyklister. Den vägen är helt okej att gå i skymningen. På vägen hem dock, var det kolmörkt, och redan utan för McDonalds fick ja ont i magen av bara tanken på att gå där själv.. Tog därför en liten omväg och gjorde brosan sällskap ner till tåget. Detta innebär för mig en promenad på kanske 150 meter på en väg, fullt upplyst men dock ödslig, då det inte är en trafikerad väg. Vägen leder till min parkeringsplats, en plats med ca 100 bilar på med folk som bor i området mitt. Parkeringen är belyst, men inte tillräckligt för att jag ska känna mig trygg..

Det var nämligen så att jag för lite mer än ett år sen, efter en träning, gick på just den parkeringsplatsen. I ena änden av den står en man på en moped. Han ser att jag går ut ur bilen, och jag hör att han börjar att köra mot mig. Han stannar dock inte bredvid mig, utan fortsätter förbi. I det här läget har jag hunnit både skrämma upp mig och lugna ner mig, när jag ser att han vänder och åker mot mig igen. Jag ökar takten för att gå de ca 30 meterna jag har kvar till min port. Mannen på mopeden åker förbi mig ytterligare en gång och jag tror att han har försvunnit, då han plötsligt dyker upp, med mopeden avslagen, bakom mig. Han säer till mig att han bara ska in i huset, som har portlås, för att träffa en kompis och att jag kan öppna till honom. Jag hinner smita in i porten min och stänga dörren, då han slänger sig på dörren och slår med knytnävarna på glaset. Livrädd som jag faktiskt var då, springer jag upp för mina trappor och in i lägenheten. Jag släcker alla lampor och spanar genom förnstret för att se om han står därute.. Jag ser honom inte, men kunde inte sova alls den kvällen.

Den här händelsen har satt sina spår i mig. Jag kan t ex inte gå ut i lugn och ro. Jag har en nojja mot mopeder och långsamt körande bilar. Jag undviker att gå ut själv när det är mörkt. Jag ber ofta min sambo att komma och möta mig på parkeringen när jag kommer hem sen eller när det är mörkt, för jag vågar inte gå de sista 50 metrarna själv. Jag ser min granne som min skyddande ängel, han är en äldre man som ofta står på balkoongen och röker. Jag känner en otrolig lättnad om lamporna i tvättstugan är tända, för det betyder extra belysning utanför min port.
Det är egentligen helt sjukt, att man ska behöva känna så här.. Hur kommer det sig att det är så dåligt belyst på vissa platser, tex i ett bostadsområde? Är det mening att man ska behöva vara livrädd för att gå ut ur sin egen port?

Hur som helst, så fenomenet som jag pratade om, att skrämma upp mig själv, lyckas jag med även här i hemmets trygga vrå.. jag kan t ex få för mig att någon är i lägenheten när jag duschar och är ensam hemma.. Likaså om jag är på balkongen. Kollar frenetiskt att dörren är låst.. Känns rätt jobbigt faktiskt, att vara otrygg hemma.. Vad gör man åt det?

Jaja, jag är iaf oerhört tacksam över att jag har så förstående medmänniskor och nära, som min famlij t ex.. Annars skulle jag nog kanske hamna på hispan inom en snar framtid..



Det här är mina sista 20 meter in från parkeringen till porten. Kanske inte världens bästa bild, men ni förstår kanske vinken? Det är MÖRKT och OBEHGALIGT och inte alls ett ställe jag väljer att gå på själv...

Vem vänder man sig till för att få det uppmärksammat och åtgärdat? Kommunen? Vägverket? Fastighetsskötaren?

På vägen hem ikväll ringde jag iaf en massa telefonsamtal, letade upp mina nycklar och kom på mig själv stå och flåsa innanför ytterdörren, av uttmattning eller rädsla, jag vet inte..!

Nu ska jag iaf sova gott!

Världens bästa film nu!

Hallå! Varför sitter ni här?

Slå på Kanal 9 och kolla på "Remember the titans", världens bästa..!
Det ska iaf jag.. Ska skratta, gråta och bara må allmänt bra!

Puss


Å så lite handboll också..!


(Foto: Scanpix)

Alltså, jag kan inte annat än att bli lite rörd utav det här laget, med ett gäng tjejer i min egen ålder som går och respektlöst bara kör.. Det är tjejer som jag spelat mot och som nu är de som försvarar våra svenska färger därborta i Kina. bra jobbat tjejer, fortsätt kämpa!

MMM.. Michael Phelps!

Michael Phelps in action during the men's 400m individual medley at the World Championships in Melbourne
(klicka på bilden för att komma till hemsidan den är lånad ifrån)

Vilken kille!

Alltså, killen är en gigant, 23 år gammal..! Simmar som en gud, har inställning som bara den och är grym som få.:! Jag är iag en utav många som hoppas han får chansen att bli historisk.. 2 guld har han redan, 5 kvar..! Håller tummen!
 

Så blev det!






Till en början fick jag en mindre chock, det var ju så jättemörkt..!

Nu har jag under dagen bearbetat mig själv genom att titta i varenda spegel och fönster som funnits tillgängligt och
Ja, jag börjar faktiskt vänja mig och Ja, jag tycker att det är riktigt snyggt!

Det ska bli spännande och se hur nära eller långt ifrån min riktiga hårfärg detta är.. Minns ju inte ens hur den är..

Jaja, så, nu har ni sett det också!


Om 5 minuter..


Är det dags att skölja ut färger ur håret.. då har den suttit i 30 minuter.. Jag hoppas att det blir lite som jag tänkt mig iaf.. men man vet aldrig..! Kanske är det d som är tjusningen med det hela..!

Nu regnar det igen.. Känns bra, jobba i morgon juh! Fast, det är ganska skönt när det är fint väder också.. Mycket roligare och vara ute då..

Jaja, återkommer kanske med en bild.. Beroende på resultatet..

Puss!

Och ikväll blir det ny hårfärg..!


No more blonde highlights..!

Back to the roots..


Söndag: Vilodag eller Shoppingdag?


Ja, för mig blev det en shoppingdag.. Hade inte alls tänkt så från början, ja menar, jag har ju andra saker att spendera pengar på.. Men men, tog iaf en tur in till stan för att storsa runt lite, hamnade på Götgatan på Söder, ett ställe med en massa roliga klädbutiker som jag aldrig varit i förut..

Började på Monki, där det var rea.. Monki har blivit en omtykt butik för mig, dem har roliga och annorluna kläder, inte samma gamla H&M- kläder som alla har..
Ramlade in på Weekday  där det var stor Cheap Monday- rea.. Jag gillar 75%, det ger bra priser.:! =) Hur som helst, så kan jag ju inte ha CM, inte min sorters jeans.. Men men, fanns ju annat kul..!
Fortsatte gatan neråt och kikade in både på American Apparel och Whyred.. Inga fynd där, men ändå kul och kika på alla kläder.. Ingen av dessa butiker finns ju i Täby Centrum direkt..

Lite mat nere på Medborgarplatsen och Grekisk Fast Food, riktigt gott..! Vidare till Skrapan, där jag ännu en gång ramlade in på Monki och köpte nåra plagg till..! En bra dag, helt enkelt..!

Slutgiltig summa?
342.50:- (1370:-)



Skor från Monki, 180:- - 75 % = 45:-
För det är ju faktiskt inte höst ännu..=)

080808: Sammandrag från kvällen


Hade tänkt att skriva ett långt inlägg om 08-kvällen, men känner att ju längre ifrån jag kommer, desto mindre intressant är det..! Jag hade iaf en riktigt trevlig och kul kväll i ett galet Stockholm, där gemenskapen kändes långt ut i fingertopperna!

Kvällen sammanfattas med följande konstateranden:

* Det blir alltid stressigt hur mycket tid man än må ha på sig!

* Alla människor går inte att övertala, hur mycket man än vill!

* McDonalds nya hamburgare är inte så god som den ser ut..

* J får inte blanda mina drinkar mer..! =)

* Jag har aldrig kläder för rätt tillfälle

* Jag har aldrig varit så kissnödig som på promenaden mellan Östra Station och Kungsträdgården..

* Fyrverkerier är roliga! OCh när dem är specialtillverkade för oss 08 blir dem ännu roligare!

* Patrik Isakssons låtar höjde inte partystämningen

* Han var också svår att fota...

* Baja-majjorna på Birger Jarlsgatan var oväntat fräscha (om en sån någonsin kunde vara så..)

* Jag har aldrig sett så mycket folk trängas i stan.. Jag har iofs aldrig heller varit i situationen av att förflyttas utan att
behöva gå.. Så var läget på Stureplan.:! Någon slängde ur sig kommentaren, ramlar vi, överlever vi inte..!

* Leg-koll, javisst.. har du ett körkort i handen kommer du in..!

* Endast personal betyder också välkommen in, för oss som tyckte det passade..!

*Andreas Wilson är grymt snygg.. Och 10 x snyggare än det i verkligheten!

* Niclas Kronwall va inte så ful han heller.. =)

* FC Z Tore däremot.. Jadu, rolig, men ack så efterhängsen..!

*Det kostar 200 :- att gå in på Sturecompaniet.. En drink kostar 106 :- Snacka om att man måste va miljonär för att kunna unna sig en kul kväll där..!

* Sandys har goda mackor även klockan 02.30 på natten..

*Även Polisen diggade musiken på Sturplan

*Det gör fruktansvärt ont att brännas av en cigg!

*Står man utanför Sturecompaniet är det lätt att ta sig in.. Med hjälp av andra..!

* Det är svårt att hitta rätt buss i Mörby när det inte sitter rätt tidtabeller uppe!

* Sängen är såå grymt skön när man kommer hem efter en kul kväll!

Tack för en grymt kul kväll!






Träningsdax!


Hur ska det gå?
Jag har ont i varenda muskel, till och med min tå?

Springa känns som en lång ond pina,
ja iofs inte om man jämför med Lina...

Ska i alla fall göra så gott jag kan,
det var länge sen jag spelade handboll och vann..!


Planer på ytterligare en blogg?


Jag har ju under en längre tid funderat på att faktiskt hitta en mening med mitt bloggande, att skriva om något annat än bara mig själv men inte riktigt hittat det DÄR.

Nu tror jag dock att jag har hittat en pangidé, som åtminståne skulle få mig att behöva göra lite mer undersökande inför mitt skrivande och som kanske skulle intressera mer än mig själv.. Lämnar allt annat än det åt er fantasi och hoppas att ni inom en framtid ska kunna kika in på en helt annan blogg, med annat innehåll än just detta..!

Pepp tack!

Update Tisdag: Ikea, tidig eftermiddag och Handboll


Hej Alla!

Gud, jag känner lite prestationsångest, har ökat antal besökare rätt väsentligt och så skriver jag inget intressant för er att läsa. Jag kan väl kanske inte påstå att allt jag skriver är så spännande, men men, jag skriver ju iaf.!

Är för tillfället helt slut och anledningen till att jag inte redan sover är för att kag troligen inte kommer att komma upp ur soffan.. Vet inte om jag ens vill testa min bens förmåga att bära upp mig nu för risken är att jag faller i hop som en säck på golvet, och det har jag ingen lust med..=) men men, återkommer till detta..

Öppnade idag, dvs ute på jobbet klockan 07.00 (eller mer exakt, 06.48). Hade lite panik över larmet, alltid läskigt när man inte är van, men det var inga problem..! Satte mig vid datorn och jobbade lite innan första barnen kom vid 07.50.. Känns mindre kul med tanke på att det är 50 minuter till ingen nytta alls, men men.. Jag slutar ju tidigare då också..

Eftersom det inte är så många barn där nu och mycket personal, så finns det möjligheter till annat. Jag och mina kollegor tog en tripp till Ikea, hittade lite grann men det är svårt att  få en bild över hur det kan se ut när vi inte hunnit börja möblera. Imorgon finns det förhoppningsvis tid till det..
Känner att det ska bli skönt att få komma igång och jobba ordentligt.. Har saknat alla mina goa barn och känslan av att varje dag är värdefull för de små liven. Nu har vi ju en sån bra tanke kring hur det ska bli, hoppas bara att vi lyckas få med alla i samma tillstånd så att det blir så bra som möjligt! Om inte annat så får vi ju köra hårt själva, så kanske de andra märker skillnaden på nöjda barn och föräldrar i en trygg grupp..!

Var hemma vid 15- snåret och ja, det är oerhört skönt att få en tidig eftermiddag ibland! Kom hem, kollade lite på teve, gick igenom mail och bloggar, sov rätt länge och vaknade i god tid innan träningen och han med allt det jag skulle hinna med innan (om ändå lite stessigt med tanke på visst nyckel-problem).
Tog en tripp ner till det ökända Ryss- gymmet nere i Tibblehallens källare och gissa om jag kände mig riktigt felplacerad när jag kom in där.. Skulle ju bara cykla lite, köra lite roddmaskin och lite stryka.. Kände mig så otroligt utstirrad och borta, så det blev bara lite cykel och stryka.. okej, det var inte enbart för att jag kände mig off, utan för att ryssgymmet är helt värdelöst för min del.. Ingen rodd, inga masikner, ingenting.. Så jag gick därifrån..
Handbollen gick över förväntan, även om jag känner att jag är ljusår i från.. Timing, mottagningar och i vissa fall passningar är inte där jag vill vara men men, jag antar att det kommer.. Vad kan man begära efter första träningen? Vore kul om det kom ner mer folk bara.. 6 stycken tappra ger ingen handbollsmatch..

Så, åter igen till tröttheten.. Sprungit som en tok, sovit för lite och inte ätit tillräckligt det är vad jag tar med mig till sängen nu..! Puss på er!

Någon som vill ha´en kelsjuk katt? Du får den gratis!

Entre

Bilden är lånad från Täby AKs hemsida: www.taby-ak.se
Fotograf Olle Harju

Tävling: Bodybutter



Hej alla!

Hos http://joxxxxi.blogg.se/ kan man vinna BodyButter från The Body shop, samt ett presentkort från samma ställe. Jag som ÄLSKAR Bodyshops Bodybutter har senaste halvåret gjort av med två burkar och är i grymt behov av en ny! Därför håller jag tummen för chansen att vinna denna tävling!

Kika in du också, och var med och tävla vettja!


Är inte födelsedagar härliga?


Ja, jag är en sucker för födelsedagar! Tycker att det är skitkul och mysigt att fira både min egen och andras dagar. Jag gillar hela den här ge och få grejjen, goda maten och mysiga fikat..!

Har ju som bekant varit i Leksand över helgen och firade där. Fredagen var rätt lugn med lite shopping och grejjs. Fika och presenter på kvällen efter en kall och regning fisketur.

På lördagen kom Patrik upp tillsammans med hans famlij, mor far och bror. Mysigt att äta och fika tillsammans allihopa, tog en tur ner till Rättviks kyrka där S och C gifte sig för 30 år sedan.

Fick en massa fina presenter; en LCD- TV till sovrummet av Älskling och hans famlij, 2 Spel och pajform av syster och Niklas, en bok om Stockholm av älskling och en digitalkamera av mamma, pappa,bror och mormor!


Nej, nu måste jag sova.. Dags att återgå till "jobb-mode"...

Puss och Go natt!



Tack för alla gratulationer föressten!

Hemma i verkligheten igen..


Om 9 timmar kommer jag att stiga in genom dörrarna på jobbet igen.. Redo att åter axla 1 år av arbete innan nästa sommasemester.. Eller, redo kanske var att ta i.. Jag känner mig inte alls sugen..

Det är faktiskt första gången på flera år som jag känner så.. inte redo, inte taggad, inte alls villig att börja jobba igen.. Kanske är det all turbulens som varit, kanske är det osäkerheten inför vad som kommer.. Jag vet inte, men det känns inge kul iaf..

Kanske är det så att träningarna börjar i morgon som gör att det inte är roligt med någonting.. Första träningen: Löpning i Ensta. Jag HATAR att springa. Jag HATAR att springa för att jag måste.. Jag HATAR att springa med vetskapen att det kommer att sitta någon där och ge sina bedömningar, åsikter, suckar och tråkningar om hur dåligt tränade vi är. JAG VET!

Jaja, nu ska jag se det positivt.. varje dag som går, är en dag närmare nästa sommar..!

Happy Birthday, Happy Birthday!






Puss och tack för alla gratulationer!
Nu ska jag äta grillad orv och sen hämta bruschan från tåget..! Kanske lite shopping också?

Ha en bra dag!

RSS 2.0