Laddar inför Maran

Ja, Stockholm Marathon i morgon.. Är ttaggad till tusen inför min uppgift.. Som funktionär såklart.. kl 12.45 ska jag infinna mig på Östermalms IP för att sortera klädpåsar och stå i starten.. Kommer bli gyrmt varmt, men roligt!
Förra året var hur kul som helst..!

Har det pojkvänsfritt här hemma.. Skönt faktiskt, att få vara lite för sig själv ibland.. Saknar det ibland, då jag inte alltid känner mig så bekväm med att ha folk omkring hela tiden..SÅ därför är det bra att han åker iväg ibland..!

Funderar på vad jag ska göra nu.. Hm..

Eco- Driving och bensinångest..


Igår var jag tvungen att gå igenom en sån där riktigt jobbig tidpunkt, nämligen de få minuterna som man måste tanka numera.. Det är ett riktigt ångestframkallande ögonblick (ilandsproblem, javisst) när man kör fram till pumpen, motigt stoppar i sitt betalkort och ser kronorna flyga iväg.. Gud, ja minns när man hade ångest när bensinen kröp över 10:- och nu är den uppe i 13? Vart ska det här sluta? Har funderat på att sluta köra bil och åka buss istället till jobbet.. men hur skulle det fungera? Jag skulle få multum med mindre tid att få mitt i övrigt hektiska liv att gå ihop och de få lediga kvällar och dagar jag har skulle gå åt till att åka buss.. Nej, tillbaka dit vill jag inte komma..

Har iaf börjat titta på det här med Eco- driving, ett fenomen som ska kunna spara upp till 28%.. kollade in på Vägverkets hemsida, där de har en snabbkurs i sparsam körning. Har genom den kommit fram till att vägen till och från mitt jobb är den mest oekonomiska man kan ha.. Mycket backar och omkörningsfiler bara i uppförsbackar.. Jag passerar också 5 stoppljus, 6 övergånsställen, 1 järnvägsövergång och 2 rondeller på vägen.. inte heller det mest ekonomiska att passera.. På det hela taget, mest ångest från att man sätter sig i bilen tills man går ur den..
Ska iaf försöka träna mer på det här och se om det blir någon skillnad.. kanske kan man sprar in nån krona här och där.. =)

Dagens Dedication: Barndomsvänner


I dag skulle jag vilja skicka min tanke till mina barndomsvänner.
Jag har under åren haft en hel del vänner, som betytt mycket för mig..! En del stöter jag på då och då, en del har jag bara sporadisk kontakt med och en del har jag tappat kontakten med helt. Oavsett hur det är, så har jag ju en himla massa minnen kvar och då coh då så ploppar det upp något som får en att minnas och gör en glad!

Tack vare Internet så har jag mer kontakt med mina barndomsvänner än jag troligen haft om Internet inte funnits och tack vare Facebook så har jag nu hittat flera utav mina vänner som jag tänkt mycket på och saknat i flera års tid! Och även om vi kanske inte pratar massor i dagsläget och har helt olika liv idag så känns det bra att veta att ni finns och har det bra och är lyckliga! Det betyder mycket!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

För ett par månader sen så skrev jag ett inlägg här i bloggen med uppmaningen om att skriva ner era minnen som är kopplade till mig.. Responsen på det var lika med 0, tills häromdagen då en utav mina allra bästa barndomsvänner upptäckte min blogg och skrev ner en massa minnen =) Det gjorde min dag, ja, säkert hela veckan, att veta att de minnen som jag har är delade och är minnen även hos henne!
Anna, som hon heter, bodde på andra sidan stan och vi kände varandra genom våra föräldrars bekantskap. Vi sågs inte alltför ofta, men de gånger hittade vi på de mest tokiga saker! Så mycket roligt som vi haft och så många minnen som jag har ifrån den tiden, helt underbara att plocka fram.

"Postat av: Anna W

Åh, Tesse.. Vad synd att jag inte har sett din blogg tidigare, jag har ju så många minnen från när vi var små! Men jag tänker faktiskt dra igenom ett par stycken, trots att detta inlägget är gammalt. Here we go:

Minne nr 1. Vi kan ha varit tio, elva år kanske, och var med din pappa på rally-tävling i strängnäs. Jag hade med mig min nya kamera och vi roade oss med att fota varandra i diverse "modell-poser". Jag hittade dessa bilder på oss för några år sedan, och fick mig ett riktigt gott skratt!

Minne nr 2.
Jag kommer så väl ihåg våra föräldrars kompis Pelle, han lekte alltid med oss barn, och berättade de värsta spökhistorierna vi någonsin hört. Jag kommer ihåg att vi en gång var hemma hos Sören, du och jag roade oss med att vara ute i ett litet skogsparti utanför lägenheten. Efter ett tag gick vi upp till Sören igen, och Pelle berättade om att det fanns en gammal luffare som bodde i just det skogspartiet. Luffaren var tydligen mycket skräckinjagande och försökte röva bort barn, enligt Pelle. Jag tror aldrig att du och jag vågade oss tillbaka till skogen igen.

Minne nr 3. Jag kommer inte i håg om det var din mor eller far som fyllde år, men det var en ganska storslagen fest vill jag minnas. Ni hade hyrt någon danslokal tror jag och du skulle försöka lära mig och några andra barn att dansa "gammeldans". Sedan hade vi sk dansuppvisning för de vuxna som orkade offra några minuter för att titta på oss.

Minne nr 4.
Vi var på Öland tillsammans och hade så otroligt kul. Jag minns att vi lekte i er lekstuga tillsammans med Elin och Marie. Av någon anledning blev vi trötta på våra småsystrar och låste in dem i lekstugan. Jag minns att vi fick rätt mycket skäll av våra föräldrar efteråt. Jag kommer ihåg att vi en kväll gick iväg och tittade på tjur-kalvarna hos någon bonde. Ölands djurpark var ju även en stor händelse.

Minne nr 5.
Ert landställe i Leksand. Jag kommer ihåg att du hade en kompis som var lite äldre än oss. Jag har för mig att hon bodde där permanent och att hon hette Jenny - kan det stämma?
Hon ville iaf väldigt gärna bestämma över oss, och över vad vi skulle göra. Jag minns att vi inte var så särskilt pigga på att vara med henne överhuvudtaget, men av någon anledning var vi tvugna att vara det ändå. Jag kommer inte ihåg varför..

Det var några minnen det..

Kram Anna"
(
Plockat från kommentarerna på inlägget Uppmaning skrivet av Anna)Anna, jag är så glad att jag har fått chansen att ta del av ditt liv genom din blogg och genom dina kommentarer i min! Tack för alla roliga och underbara stunder vi hade som barn, som idag är de bästa minnen som finns!
(kolla gärna in Annas blogg)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

En utav mina andra barndomskamrater som jag "hittat" via internet är mina barndomskompis från Öland, Victoria.. Förutom de dagar som vi lekte tillsammans på hennes bondgård nere på Öland så har vi brevväxlat under flera år.  När jag tog studenten så avtog det dock men tack vare Facebok så hittade jag henne. Hon bor numera i Italien där hon troligen kommer att bli kvar..!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Jag har också hittat min stora kärlek från när jag var liten.. Tommy, bodde i grannhuset och han var den jag skulle gifta mig med.. SÅ många kärleksbrev jag hittat hemma från den tiden.. Det var så roligt att ramla över hans sida på Facebook efter så många år..! Visst fanns det likheter..!


Ja, barndomsvänner, de som varit med från början och som man alltid kommer att ha kvar där inom sig..!


En halv mil..


Låter mycket längre än att säga 5 km, men det är ju lika långt ändå.. Smart va..! nej, men allvarligt, tog en tripp med Anna i Enstas 5kms spår i kväll, skönt som tusan att få gå av sig lite träningsvärk och få prata om allt och ingenting.. Tänk va lätt det kan vara att fördriva 1 timme, 7500 steg eller 5000 meter bara man har trevligt sällskap och en massa att prata om! Det får vi göra om snart! =)

Tog en tripp förbi Donken efteråt och unnade mig en McFlurry Bilar.. Rikigt god faktiskt, över förväntan.. Så det blev en bra kväll iaf..!
Funderar på att demontera mitt köksbord för att montera mitt nya köksbord.. ikväll? Ja, kan ju iaf börja.:! =)

Bild på Ensta krog.
Början och slutet på allt lidande! =)
Ensta Krog, Täby
(Foto Johan Sainz)

Mitt kära resesällskap!!


Här är ett annat alternativ!Juli, må du komma fort!

(Bilder från Apollos hemsida)

Hur håller man vänskapen vid liv? Och vilka kan man egentligen lita på?


Ja, en del funderingar har flygit runt i min skalle de senaste dagarna.. Det är mycket i skallen i allmänhet nu, har märkt att det påverkar hur jag är.. Saker som i vanliga fall inte skulle vara så svåra att fixa skjuts framåt, allt längre och längre och tanken på dem ger mig ont i magen.. Som att kalla folk till Marathon på lördag.. Enkelt mail som ska vidarebefodras och ändå så görs det inte.. Jaja, samling 13.00 iaf..

Kom att tänka på det här med vänskap.. Har ju upptäkt att det här med vänner är få förunnat och att ha riktiga vänner som alltid ställer upp finns det inte många av.. Jag har ett par såna och de betyder allt.. Men sen har jag också såna som jag trodde va nära och bra vänner, men som inte alls är så.. Ta mitt X N t ex.. När det officiellt tog slut mellan oss så kände iaf jag att det var pga att vi bland annat växt ifrån varanadra och var mer som när vänner eller syskon eller nåt liknande.. Vi spenderade ju 1 vecka i Åhus trots att vi inte va tillsammans, och även om det var riktigt awkvard och konstigt så funkade det.. Men sen då? om man slutar som bra vänner, inga sura miner osv och det inte finns några känslor där, hur kommer det sig att den enda kontakten vi har är lite sporadiskt via datorn? Nu menar jag inte att vi skulle va jättebundisar och se på film varje fredgaskväll och festa osv tillsammans, för det har vi aldrig gjort, men ja, vad vet ja.. Det kunde ju iaf kännas som riktig vänskàp? Om allt skiter sig och världen går under, är du en av dem jag kan vända mig till då?

Jag tycker att det är intressant det där med X och vänskap. Vet så många som varit i samma situation som jag och som har jättebra relationer till sina X och det inte är några problem som helst.. Kan prata om nuya människor som passerar igenom sina liv osv.. Hur är det för er? har ni kontakt med era X? Är det här typiskt "tjejigt", alltså, att det är viktigare för tjejer att ha kvar sina X som kompisar eller är det viktigt för killar också? Berätta gärna!

Det här med att lita på folk.. Ja, va ska man tro.. Jag arbetar på ett ställe där jag inte längre vet vem eller vilka jag kan prata med längre.. Jag ska nog sluta prata med allt och alla.. Det börjar kännas rätt olustigt och jag vet inte hur länge jag kommer att palla det här.. Tur att det är mindre än 1 månad kvar till semestern..
Vad går gränsen för mobbing när det handlar om vuxna? När är man överkänslig ochc paranoid och när är man faktiskt utsatt för mobbing? Skitsvårt tycker jag, men det här är inte rätt.. Det ska inte vara så här! Man ska inte behöva gå till sitt arbete med en klump i magen och undra vad för skit som kommer fram idag.. Det är inte OK.. I nuläget ångrar jag en massa saker som jag pratat med folk om... Känns som att det kommer att komma tillbaka rakt i ansiktet på mig.. När är det värt att söka sig för efter ett annat arbete? Hur mycket ska jag tåla innan idioterna ska få besegra mig?
Jag vill verkligen inte att det ska bli så.. Jga vill kämpa och klara av det här, och jag tror att jag kan det också.. Det tar så mycket energi bara..

på tal om energi, den börjar ta slut nu.. Dags att sova..

Puss på er!

75 cents: Schlager-rapparen

Ja, så långt har vi kommit i ESC.. Låt nummer 9 och det är en 75 årig gubbe med tillbehör (=övrigt löst folk) som rappar, skriker eller vad man nu vill kalla det.. Har ju redan sett detta iom att ja såg semifinalen häromdagen.. 6 nummer kvar till Sverige.. Vad ska ja hitta på för att hålla mig vaken??

-----------

Va inne i stan en sväng.. Gick förbi Hötorget vilket man inte ska göra i stängningstider.. Gick därifrån med massor av blommor, en vindruvsväxt, med mera..! Höll på att bli bortgift med en "säljare" fårn Alby också.. Va gör man inte för fridens skull? =)

Fick iaf med mig min efterlängtade plånbok från Monki också..Lite dyrare än ja räknat med, men vissa saker måste man få unna sig här i i livet..!

Nej, nu ska ja hitta på nåt för att hålla mig vaken..! mera Cola!

Puss

Dagens dedication: Brandmän


Okej, min första dedication går till alla brandmän därute. Har under dagen på jobbet spenderat en dag med Vaxholms brandmän, som tillsammans med barnen pratat om allt från brandbilar till hur man ska ta sig ut ur en brinnande buss. Att barnen tycker det här är spännande och intressant kan man förstå, men även jag tyckte det var helkul.
Killarna från brandstationen visade med ett otroligt lugn och tålamod barnen runt bland de olika stationerna och svarade på en massa frågor och lysnnade på alla olika tankar. Och i allt detta så lyckades man med att framföra sitt budskap..

Men, det är ju inte det här som gör dem värda "DD", utan de tankar som slog mig när jag stog och lyssnade.. Att det jobb som de gör i vanliga fall är helt otroligt.. På så många olika sätt försöka underlätta i vår vardag, hjälpa och rädda liv när vi är i fara och bara finnas där med sina egna liv som insats..
Det slog mig att det måste vara otroligt påfrestande, men samtidigt, som en brandman vid ett annat tillfälle senare på dagen sa: Det är bara att gilla läget.. Det här är livet, världen är så här.. Folk dör, skadas osv.. Det jobbiga är när det handlar om barn...
Så, tänk att ena stunden stå i en park med stårlande sol och 60 stcken lyckliga barn som springer runt fulla med liv och glädje, för att i nästa kanske klippa sönder taket på en bil för att försöka hålla dem vid liv.. Brr, säger jag..

Dagens dedication går därför till alla dessa människor därute som ständigt och jämt arbetar för att hjälpa oss andra..Tack för att ni finns till och gör ett sånt underbart arbete!


I morgon blir det schlager för hela slanten!


Nej, inte riktigt, men kvällen vigs nog åt storbilden och ESC..! Hejja Charlotte Perelli!

Syrran och Niklas kommer förbi för att käka mat, rösta på alla låtarna och äta Rasselglass.:! Blir toppen det..!

Ska också försöka sätta ihop mitt nya köksbord, blir spännande..! Hoppas det passar bra (eller bättre än det jag har idag kanske man ska säga..)!

Är antingen sjukt rastlös eller sjukt trött.. Å^terstår att se!

På återssende..

Sometimes people write the things they can´t say..


Så sant citat från gårdagens One Tree Hill- avsnitt.. Nu är det säsongsuppehåll "over there", dvs, inge OTH för mig på ett tag.. Suck!

Har så totalt fastnat i denna serie.. Den är inte alls lika förutsägbar som andra, och det kommer hela tiden nya saker att fundera på.. Sjukt bra!


Dedication- nytt blogginslag


Ikväll, när jag gick hem från kursen jag var på, kom jag att tänka på bloggen och vad som krävs för att fånga intresserade läsare till den.. Jag är ju ingen mode- bloggare, kan inte speciellt mkt om smink och grejjs, så det är ju inte den inriktningen jag ska ha.. Att skriva om handboll kommer nog bli rätt tråkigt i längden.. Både för mig själv och för andra.. Att skriva om mig och vad som händer i mitt liv är ju lite det bliggen går ut på, men samtidigt så är det ju ofta så, som de senaste dagarna, att ja faktiskt inte har speciellt mycket att skriva om.. Så det blir ju inte heller kul..

Jag har haft lite svårt att förstå varför det ska vara så svårt att hitta något bra och intressant att skriva om.. Jag har ju alltid älskat att skriva och att komma på historier och texter har aldrig varit svårt.. Speciellt inte om jag haft ett tema eller en uppgift.. kom fram till att det är väl just det som är problemet.. Jag kan skriva romarner om jag har rätt tema, men knappt berskriva en dag om den har varit riktigt händelsefattig..

Jag har därför kommit fram till 3 olika "uppmaningar" eller målstolpar för mig själv och bloggen:

1. Dedication: Vid varje inlägg som får rubriken Dedication, kommer jag att tillägna ett blogginlägg till den här personen eller saken. Det kan t ex vara människor i min närhet som förtjänar lite extra utrymme eller andra personer som på olika sätt berör mig, positivt eller negativt.. Det kan också vara platser eller ting, som förtjänar att uppmärksammas..
2. Bildblogga: genom att skicka en bild till mig på tessi10@hotmail.com föreställande vad som helst (under rimliga gränser så klart..), ska jag försöka lista ut nåågot bra att skriva om.. Det kanske ger er att annat perspektiv på saker och ting eller kanske bara väcker tankar och reaktioner.. Vad vet jag? Vore i alla fall en kul utmaning för mig..
3. Tanke-åsikt-påstående: Genom era tankar- åsikter eller påståenden ska jag försöka att skriva inlägg ur min synvinkel. Kanske är du kille och vill veta hur vi tjejer tänker eller liknande.. Jag gillar utmaningar, så try me! Kommentera eller maila på tessi10@hotmail.com


I morgon kommer bloggens första dedication, och den kommer att tillfalla någon i min närhet..! Så håll ögonen öppna..!

One tree hill


Ska snart sätta mig och titta på sista avsnittet av One tree hill för det här säsongen.. Va ska jag göra sen? Måste kanske skaffa mig Desperate Housewifes eller Greys anatomy eller nåt liknande.. prison brake ska va bra också.. Ojoj, vilka problem man har..!

Har vart på kurs hela kvällen, lite lagom seg så där.. Får se när de tre kopparna kaffe kickar in..! =)

Marie!


Bläddra lite i ditt kollegieblock, om du inte redan gjort det..=)

Kryssningen- vilket underbart avbrott i vardagen


Ja, trots all stress som uppstod i fredags för att hinna med så lyckades jag både hinna med sjukgymnasten, packa och åka in till stan.. Fick skjuts av min kära far in till Sveavägen där ja träffade Patrik och vi begav oss sen med tuben till Slussen.. Åka tunnelbana i rusningstrafik hade jag faktiskt glömt bort hur otroligt trevligt det kan vara.. hmmm.. Men men, jag överlevde och kom faktiskt nästan 40 minter för tidigt till Birka- terminalen..

Väl där satte vi oss på en bänk och vilade mina redan trötta fötter en stund.. Så kul att sitta och bara titta på alla olika människor som man ska ha som resesällskap.. Det var pensionärer, brats, andra ungdomar, medelålders ungkarlar och både det ena å andra.. Kändes härligt..!

Linda, Patriks kompis som arbetar på båten, kom och mötte upp oss och hjälpte oss hitta rätt där inne.. Fick en toppenfin hytt på våning 9, med fönster ut mot vattnet och allt..! Packade upp sängen och bytte om och gick sen ner till buffén för att svulla i mat, ost, kex och desserter..

Ja, nu va väl svulla lite å ta i.. Det är ju inte direkt så att man är nån specialist på att äta buffé.. Jag gör samma misstag som alltid..! Äter en massa av det som är gott och blir proppmätt på en gång.. Och då äter man lite till, bara för att,,! Jaja, mätta och belåtna (iaf jag.. Patrik var väl lite mer skeptiskt.. Men men, äter man som jag, fiskpinnar och falukorv i veckorna så känns oxfile och potatisgratäng som lyxmat =)) gick vi därifrån och ner till hytten för en Powernap..!

Kvällen fortsatte sedan med att vi gjorde oss i ordning och begav oss ner till Taxfreen, spelautomaterna och barerna.. Hamnade framför första perioden av hockeyn innan Linda hunnit upp oss.. Kvällen avslutades med poker i personalrummet, drinkdrickande i baren och en och annan bortspelad 5krona..!

Lördagsmorgonen (eller förmiddagen) startades i taxfreen.. Inköp av diverse dricka, godis och parfymer enligt en beställlningslista skulle inhandlas och detta med en viss tidspress.. 15.00 hade vi nämligne bokat in massage och kurbad, med en timmes spa- badande i bubbelpoolen innan dess.. Liten lättare lunch uppe på Beachen och sen ner och hämta badkläderna för at krypa ner i bubbelpoolen och njuta av en sväng i bastun.. Så otroligt mysig, med utsikt över hela skärgården.. Tänk att ja skulle se Rindö och Vaxholm från ett bastufönster..! Nice..!

Ja, utan att bli allt för ingående i resten så kan jag ju sammanfatta resan med att det var trevligt att få komma bort och göra någonting annat.. behövs så lite ibland för att få känslan av ledighet..! skönt också att komma hem lördag eftermimdag och veta att man har en hel söndag ledig!

Bilder kommer..!

Bloggaktivitet


alltså, jag vet ju att jag tycker att det är jättekul att logga in på blogg.se och läsa hur många som varit inne på min sida.. Och ju fler desto roligare..

Men, jag är alldeles för ineffektiv för att upprätthålla och skriva och fånga läsare.. Måste bli bättre på det..

ska försöka på en gång..!

Borde blogga om kryssningen...


Men varken mitt humör eller min rygg vill det.. Jag håller på och bli tokig.. Har så ont i ryggen och får inte sova.. Kommer bli knäpp inom en snart framtid..

Så, kryssningsberättelsen kommer väl nån gång..

Blogg- torka..


Jag har tappat stinget.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Det händer inte så speciellt mycket i mitt liv just nu..

Har ju ett ämne som jag skulle vilja skriva av mig om, men jag vet inte riktigt hur än.. får se om det någonsin kommer upp till ytan offentligt..

I morgon ska jag "bara" jobba till 14.. Skönt att få en tidigare dag, även om det innebär att direkt åka till sjukgymnasten och ta reda på vad som fel med ryggen min.. Sen hem och snabbpacka och viadre in till stan och båten som väntar där.. eller båt och båt.. Haha!


Ja som sagt.. va ska ja skriva om..!? Kom med förslag, frågor, åsikter, synpunkter, konstateranden.. Jag lovar att jag är minst lika bra på att ge svar på tal som BlondinBella..

Puss å gonatt!

Vardagsflykt eller nöjesresa?


Ja, kanske lite både och, men i morgon så flyr jag fastlandet och beger mig ut på det lilla havet mellan Sverige och Finland.. Några timmar i lugn och ro, utan tankar på jobb, handboll eller all annan vardag som kan tänkas uppta mina tankar..!
Birka Paradise står för undehållningen, bad och "sol", god mat och mysigt sällskap..! För några timmar ska jag njuta ordentligt..!
Hoppas såklart kunna återkomma på lördag/söndag med lite bilder..!


 (Taget från Birkas hemsida)
start - huvud es

Vinn en VooDoll..! Japp, det ska ja försöka.:!

image362

Håller tummarna.:!

gå in på Emmas blogg och tävla du med!

Trött..

  • Har tränat rehab-fys, handbollsfys och spinning i kväll..
  • Har jobbat hela dagen
  • Inte ätit överdrivet mycket..
  • Nu är jag helt slut i benen
  • och orkar inte resa mig från soffan..
  • Ska duscha en snabbis, sen SOVA!

Puss å gonatt..!


Besöksstatistiken steg massor!


Ja, så tack och bock, skriv gärna en kommentar också..!

Nu ska jag sova.. Jobba igen, ny vecka väntar..! veckan innehåller följande:

Måndag: Jobb,sola,  fysträning i Ensta, spinning på friskis
Tisdag: Jobba, träning i Skarpäng
Onsdag: Jobba (planeringsmöte, kul med framtidsspåneri!), Match sommarserien
Torsdag: Jobba, sola, Träning Skarpäng
Fredag: Jobba, Kryssning?
Lördag: Kryssning? annars blir det nog lägenhetspuleri
Söndag: Spinning,  Lung och ro tack!

natti Natti!

Dagen i Bilder

image117

Grynet vill bli utsläppt, balkongen är det bästa som finns..!

image118

Lampor i taket, mysstämning till tusen

image119

Blommorna, Humla, Penséer och Kaprilfol

image120

I väntan på att trätrallen byggs blir det mycket förvaring.. Omstrukturering kommer att ske..!

image121

image122

Hela raddan, Clematis, Krysantemum, Penséer, Humle och Kaprifolimage124

Caféet i Gamla Stan

image125

Syrran i toakön..

image126

Maten va kanske inte den godaste, men den gick ner..

image128

Syrrans lunch: Gulasch- soppa, bröd och Nässpray


Tack för en trevlig dag!

Söndag: spinning, stadsbesök, trevligt sällskap och balkongstädning


Så, ytterligare en helg till enda.. Och visst, gårdagen kändes väl rätt värdelös, men idag har jag varit bra mkt mer produktiv..

Upp i morse vid 9- tiden.. Åkte till friskis och körde ett spinning-pass, skönt och uppfriskande, gör faktiskt hela dagen bra mycket skönare..!
Hem, duscha, byta om och sen iväg till sis för att åka in en säng till stan.. I det fina vädret skulle men ju kunna tro att det skulle vara smockat med folk, inte en parkeringsplats så långt ögat når, men vi hittade faktiskt en på första försöket.. Promenderade hela drottninggatan ner till gamla stan och igenom den.. Hittade till slut ett litet fik där vi käkade lunch, innan vi tog hela Drottninggatan tillbaka.. Körde en kändis- jakt, men den enda kändisen vi såg va Adam på handbollsförbundet och då är det verkligen illa...

Väl hemma igen, promenerade och klara med hur mkt skavsår som helst blev det lite mat och sen tog jag tag i att städa balkongen.. Ja, inte ja själv, tog hjälp av Patrik så nu är den ren och fin.:! Ska inom en snar framtid köpa virke och göra mitt fina trall- golv, så kommer balkongen att bli mitt 3e rum i sommar..!

-------------------------------

Syrran och jag kom in på ämnet kompisar och liknande personer som aldrig ställer upp.. Såna som man kan räkna med i förhand inte kommer att ställa upp när det väl gäller.. T ex är det ofta en massa prat om det ena och det andra när man sitter och spånar, men sen när det väl är dags så dyker ingen upp.. Jag och syrran är båda såna som gillar att bjuda hem folk och vara "värdar", men blir ju minst lika besvikna när ingen dyker upp eller när saker och ting blir inställda i sista minuten.. Man tappar likson lusten till att göra saker för folk.. det är rätt hemskt när man behöver säga att man lärt sig av sina misstag genom att bjuda och ställa upp för folk. Jag skulle jättegärna vilja ha fel på den punkten, jag skulle vulja kunna bjuda hem folk eller planera och fixa och veta att folk dyker upp eller ställer upp.. Jaja, med tiden kanske..

Detsamma gäller ju även andra personer, som det bara passar att umågs med ibland.. Ibland så kan det pratas i timmar, ibland kan man inte ens säga hej.. Börjar bli riktigt less.. Varför sägder du inte bara upp kpntakten.. ska man behöver känna sig så i vägne varje gång? Likadant här, jag skulle så gärna vilja slippa radera och ta bort, jag skulle bara vilja att det funkade att prata och så som kompisar ska kunna göra.. Varför är det inte så?

Tänk, att under alla år, så har jag fått höra att sina vänner ska man vara rädd om, för det är alltid dem som finns kvar när allt annat sviker... Men, nu vet ja inte.. det är famlijen och de närmaste som alltid finns kvar.. Några få själar, men absolut inte många.. Sorgligt...

Plötsligt, så tar det slut.. Plötsligt så finns det inte mer, plötsligt så saknas folk.. Är det värt det nu?

Ben n Jerry och jag..!

Jag och mina kompisar ska spendera kvällen framför hockeyn..!

Härligt..!


Kommentarsrekord


Okej, rekordet för antalet kommentarer till ett och samma inlägg är.. Håll i er nu...

4 Stycken!!!

Så, på allmän begäran av mig själv så skulle jag vilja att detta rekordet slås..! Den som blir inlägg nummer 5 och har angivit sin egen bloggadress eller liknande kommer få ett helt inlägg tillägnat sig..! Så, passa på nu!

Är det för mycket begärt?


Malaga 2006

image108

image109

image110

image112

image111

image113

image114

image115

image116


Lördagskväll på ballen

PvF!! Härligt med en "egen" kväll..!
Sitter här nu och myser i de varma vindarna som drar in över min balkong.. Solen är på väg ner, så det är inget annan är luften i sig som värmer skönt just nu..! Har precis kommit hem från mor och far, va där och fick lite mat, köttfärssås och spaghetti, mumma! Tog en promenix hem, skönt som attan va det..

Grannen under mig har nån fontän med vatten som rinner.. Man blir lagom kissnödig av att sitta och lyssna på det, men det är det värt..! Har ju en fin liten skog i bakgrunden med en massa småfåglar som kvittrar.. grannen över har precis dukat ut middagen, luktade gott men jag är alldeles för mätt  för att bli avis..! Tänk om det kunde vara så här från nu fram till september, med varma kvällar och solsken, så skulle allt vara toppen..!

Det här fick mig att tänka tillbaka till Malaga för två somrat sen.. Varför jag hamnade där är en helt annan historia, men känslan är densamma..! Efter en härlig dag med egentligen ingenting speciellt utfärdat, en balkong  i solskenet, med solen på väg ner..! Nåt gott att dricka, trevligt sällskap (saknas dock ikväll, men inte gör det mig nåt..) och bara helt underbart..! Saknar det ibland..!
I Malaga drack ja Sangria för första gången.. Typ klockan 10 på morgonen, men gott va det..! Så, ikväll när jag kom hem tänkte jag att jag skulle göra mig ett försök på en sån.. Rödvin hade ja, Loka fläder och socker..? Nej, ingen hit faktiskt.. Den hamnade i vasken på en gång.. Blev ett glas Fanta citron istället..! =)

Det har hänt nånting bort mot Skarpäng föressten.. Två polisbilar i full fart med blåljus å allt + en ambulans i samma stil har precis åkt förbi.. Jag som blir sååå nyfiken.. Får väl sitta och spana på DN.se eller nåt..

Äh, skrivkramp eller nåt..! Avslutar med lite bilder..!

    

  

   Fick allt sällskap ändå..! =)


Balkongbränna

Ja, har jobbat på den idag.. Skönt med sol som ligger coh steker på min balkong från 12 till sent på kvällen.. Passade på att ta ett par minuter och bara få lite färg.. Fram med bikinin (som jag tittat på så många gånger under vintern och inte fattat att jag faktiskt en härlig dag i maj skulle få plcoka fram igen..) och luta sig tillbaka.. Underbart!

Annars känns det här som en rätt värdelös dag.. Ingen som har nåt spediellt att göra och tiden går.. Klockan är snart halv 4, dvs halva helgen ör redan förbrukad och till vad?

Mina fina köksfläck rasade ner från väggen också.. Så nån mat kan ja inte laga förens på måndag då dem kanske har tid att komma och titta.. Men jippie....

Nej, nu är det snart fotboll på teven.. Nåt positivt iaf..

Englas begravning


Sitter och tittar på denna stund nu.. Tänk va hemskt det är att plötsligt få en verkligehet till allt det som hänt. Till det som jag så många gånger lyckats avskärma från mina tankar och lägga i ett "det händer inte på riktigt"- fack.. Nu sitter en massa människor och minns detta barn, skolkamrater och personal, så som jag är.. Det visas bilder på en levande och livsglad liten tjej med hela livet framför sig.. Vänner och syskon sjunger... Alla minns, alla sörjer...

Varför?

-----------------------------------------------------------

Engla,

Jag känner inte dig, har inte vetat om dig innan det här hände.. Ändå så berör du mig.. Ditt öde har berört oss alla och jag hade egentligen hoppats att jag fortfarande inte visste vem du är.. Vila i frid nu, fortsätta att leva och vara glad däruppe, så kommer dina nära och kära snart till dig!

Inte piggelin


Känner mig inge pigg alls.. Ont i huvudet och ryggen och nacken, trött och seg och allmänt nere..

Inte den bästa dagen på jobbet, många tuffa saker på en gång, vilket inte kunde komma mindre olägligt.. Inte nu och förhoppningsvis inge mer..

Tur att Hannah finns där.. Någon att prata med och trivas med, för alla andra.. ja.. va sa man säga?

Nej, ska spela nåt tråkigt spel eller nåt nu..

Hur mycket fjortis är jag?

lista

ÄR JAG FJORTIS?
[ ] Du har fler än 10 nagellack?
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr.
[ x ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har färgat håret.
[ ] Du brukar säga "blonda"saker.?
[x ] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
Totalt: 3

Du älskar:
[ ] Glitter
[ ] Färgen rosa
[ ] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[ ] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 1

Du shoppar på:
[ ] C&A
[ ] Pimkie
[ ] Victoria's Secret
[x] H&M
[ x ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna
Totalt: 3

Du säger ofta:
[ x] Whatever
[ ] Oh my gaaad!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hottie
[ ] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
Totalt: 2

Du läser:
[  ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Marie Claire
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] wendy
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[ ]Star Flash
Totalt: 0

Du älskar dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[ ] Freaky Friday
[ ] The Notebook
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet Home Alabalma
[ ] Where the heart is
[ x ] Just My Luck
[ x ] John Tucker Must Die
[ ] Centerstage
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ x] Mona Lisas Smile
[ ] My Girl
Totalt: 5

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[x] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ x ] Grey's Anatomy
[x] OC California
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x ] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[] Heroes
Totalt: 7

Du gillar:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
Totalt: 1

TOTALT: 22 POÄNG!

0-18: långt ifråååån fjortis ;)
19-36: nej man kan inte påstå att du är fjortis heller, haha! ;)
37-54: här blire nog lite fjortisvarning va! och e du över 40 ere ganska stor fjortisvarning!
55-72: ja här har vi en fjooortis! (:
73-90: ÄKTA FJORTIS ! :D

Spinning, thaimat och frusna män söker Kärlek


Drog iväg Patrik på ett spinning- pass ikväll..! Var så skönt att bara åka iväg och köra skiten ur sig och släppa alla tankar.. Stort plus till F&S:s gratismånadsträning..!
Kommer nog köpa ett friskiskort sen i juni.. Pallar inte med att ens försöka springa i Ensta igen.. Ger mig nada förutom sönderkliade ögon och astmaproblem..

Så, en timmes hård träning senare åkte vi till Ica- stop och köpte lite mat.. Gott mat kyckling och röd curry, skönt å få ut den sista förkylningen..

Så, nu sitter ja här i soffan med trötta ben, mätt mage och glor på Sex and the city.. Ska snart krypa er i sängen och joina de frusna männen..! Gullen!

Jag hoppas verkligen att morgondagen blir bättre..

Hösten kommer iaf bli toppen!!

Det som inte dödar..


Gör en starkare

Det som inte dödar, gör en starkare..

Det som inte dödar, gör en starkare...


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Jag måste fortsätta intala mig detta, för att fixa det här..! Vad är definitionen på mobbing egentligen?

Helt sjuk situation..


Obesegrade!


Vi är fortfarande obesegrade hittils på nya säsongen! Grymt!

image101

Sommartripp planerad: Road- trip nästa!


Åh, det kommer bli så toppen kul! Längtar redan, helt sjukt va roligt det kommer bli.!

Ska nämligen åka ner till Falkenberg och Halmstad en helg i sommar..! Jag och Anna kommer en torsdagsmorgon hoppa på tåget ner till Falkenberg, checka in på nåt flådigt vandrarhem mitt i stan och sen leva loppan två dagar..!
Besöka Ullared och det välomtalade köpcentrat där, gå på Buskis på Vallarnas friluftsteater, festa lite, ha det mysigt, äta kanelbullar, åka tåget ner till Halmstad, bada, sola och bara ha det underbart..! Tänk, att en så liten och enkel grejj kan bli så rolig! Hoppas nu bara att det är fiiint väder och att folk väljer att kanske inte åka till Ullared samma dag som oss..!Let´s keep it that way..! =)


Saxat från Gekås Hemsida:

Om Gekås Ullared / Roliga siffrorMåndagen den 5 maj 2008
Roliga siffror och fakta!
Det senaste försäljningsrekordet sattes fredagen den 17 november 2006 med en dagsförsäljning på drygt 20 miljoner kronor!

Det senaste besöksrekordet slogs den 23 juli 2007 då 26 200 kunder besökte Gekås Ullared. Det betyder 1 500 fler kunder än den gamla rekorddagen från 2005!

Regnrekord - mest nederbörd i Sverige föll 2004 över Ullared i Halland med 1.300 millimeter.

Gekås Ullared har en av Sveriges största parkeringsplatser med fler än två tusen avgiftsfria parkeringsplatser. Affärsytan motsvarar fyra fotbollsplaner.

Varuhuset har 5 000 kundvagnar att låna ut.

Gekås Ullared besöktes 2006 av 3,7 miljoner kunder.

Sveriges största skivaffär, med 600.000 sålda cd-skivor varje år.

Vi säljer en halv miljon jultomtar årligen.

Mer än 40 miljoner bullar gräddas i formar från Gekås Ullared varje år.

12 miljoner bakplåtspapper säljs varje år i varuhuset.

Årligen smaskar vi i oss 2.000 ton godis från varuhuset.

12 miljoner par strumpor får nya ägare varje år.

Det kommer en lastbil med varor till oss var 10:e minut. Utan påfyllning skulle våra kunder, under högsäsong, tömma hela varuhuset på mindre än två dygn.
Gekås, UllaredStationen i Falkenberg

Skrea Strand, Falkenberg

Kuliga siffror om Vallarna
 
 
 

500.000 människor har besökt Vallarna före årets föreställning.

20 miljoner människor har på något sätt tagit del av en föreställning från Vallarna genom TV-sändningar av farserna.

10.000 koppar kaffe serveras varje sommar.

15.000 korv med bröd smaskas upp varje sommar.

15.000 bilar parkeras av våra trevliga p-vakter

2000 liter popcorn poppas varje sommar.
Hur kul blir inte detta?? =)

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Längtar som bara den!

Dagens bilder (som jag glömde i förra inlägget.. *suck*)

 
 Gamla skor...

 
 
 Nya skor..! =)
 
  

      
VooDoll: Angel (
www.voodolls.se)  Går även att inhandla på Designtorget

 Salta Stänk, Vaxholm

 Patrik på Silltruten

 Pappi

 Sis och Niklas

 Mammi

image100Skrotan!


Min dag


Ja, låter som ett riktigt dagboksinlägg, såna som man skrev när man gick på lågstadiet och man hade massor att berätta, men inte hade en aning om hur mkt man skulle få att berätta senare i livet som inte ens va in när heten av så okomplicerat som då..

Nja, min söndag går väl kanske inte heller till historien som den mest komplicerade.. Rätt skön faktiskt, önskar att fler dagar va så..

Vaknade i morse och begav mig till Friskis och Svettis och körde en timmes Puls- spinning med J, sen lite gymträning med J & A som slöt upp.. Skönt att få börja dagen så, söndagar som annar är en riktigt seeeg dag..
Åkte vidare till Täby C, köpte en macka på sandys och satte oss vid fontänen och hade det underbart i solen.. Hjälp vad den stekte.. Fick t- shirtmärken redan efter 10 minuter..! Inget långvarigt, men ändock! Hehe..!

Vidare från Täby ut till Vaxholm och Silltruten.. Snabb fika med mor, far, syster och Niklas.. Mysigt..! Slank in på "Salta stänk" också och kom ut med ett par urfina skor från Friis & Co..! Lagom nöjd va ja när jag gick därifrån med skor som jag letat efter och utan att ha spenderat hela budgeten.:! Lyckades se till att syrran köpte ett par också, fast rosa..!

Som sagt, ja å Patrik "friade" ju 1 ½ år idag.. Fick en liten present av honom också, visserligen va det en försenad namnsdagspresent men ändå.. Det absolut coolaste som finns just nu, WooDolls! Fick en Angel, som enligt beskrivningen "skyddar mig från allt ont och vägleder mig genom livet". Finns en massa coola, så ska införskaffa några till..!
Är även med i en tävling i Peggys blogg, peggypeggy.blogg.se, och hoppas vinna ytterligare en..! Hihi!

Har även under dagen lyckats sova 2 timmar underbar eftermiddagssömn (vilket jag får lida för just nu..), bytt däck på mammas volvo (eller ja, den här gången tittade jag mest på..), grillat på balkongen och bjudit mor, far och bror på grillat rostbiff och klyftpotatis, Mumma!
Nu sitter jag mest med måndagsångest och en känsla av att det är något som jag borde komma i håg tills i morgon men har glömt..!

ska försöka sova en sväng nu, så blir det mindre jobbigt att gå upp i morgon..!

Puss på er!

1 ½ år


Så länge har jag och Patrik orkat stå ut med varandra..! =)


Puss sötnos!

image86

03.25


Det börjar snart en ny film (eller nåt) på 3an.. Hoppas att den är antingen riktigt bra eller väldigt dålig.. Oavsett, så hoppas jag att den får mig på andra tankar..

Jag har de senaste 2 timmarna sett 2 avsnitt av Sanningens Ögonblick (ber att få återkomma alldeles straxt till detta program) samt gjort ett ärligt försök att sova.. Det slutade med att jag återigen denna kväll loggade in här på blogg.se, efter att ha tagit en sväng till köket och gjort en kopp varm choklad.. Ska det va så ska det..

Okej, såg alltså Sanningen Ögonblick för första gången nu i natt.. Kanal 5s omtalade program som jag hade friplåtar till men aldrig utnyttjade.. Nu ångrar jag det.. Hade vart kul och sitta där och se vad som verkligen händer..Är reaktionerna äkta eller bara väldigt bra ihopklippta? det är modigt av dem som ställer upp, för det är inga enkla frågor.. Dock så undrar jag vad det är för mening att ställa upp om man ändå inte tänker gå hela vägen.. Om man redan blottat sig själv så pass som man gjort efter typ 18 frågor, varför inte köra på upp till 21? Men men, svårt att sätta sig in i deras tankar och känslan när man sitter där.. Vette tusan vad det är för frågor som väntar.. Jag undrar också vad som är värst, att svara på frågorna eller få höra svaren.. Tänk att sitta där som anhörig och få veta massa saker som är deras innersta tankar och inget annat.. Det skulle nog vara hemskt.. Jag är fruktansvärt sårbar på just den punkten, att få veta sanningen när folk ljugit.. Jag kan känna känslan inom mig här och nu av hur det är att få veta sånt man inte vill veta.. Det ligger alldeles för nära och alldeles för aktuellt för att vara bra..

Samtidigt kom jag på massa folk som jag skulle vilja sätta under en sån där maskin.. Har många frågetecken som jag vill reda ut.. Antar dock att jag skulle bara bli ledsen, för de svar jag skulle få är inte dem jag hoppats på..
Jag önskar att det nån dag skulle komma tillbaka till mig, ärligheten.. Kanske för mkt begärt..

Satt häromdagen och funderade på min Lillsvedstid.. Gud va roligt det var, så här i efterhand.. idrotta en massa, roliga människor, slappa dagar.. Just folket är de jag saknar mest.. Så mycket kramar och roliga saker hela tiden, påminner om mitt jobb idag fast ändå inte.. Undrar hur det skulle vara och gå idag.. Skulle jag vara annorlunda som person, skulle jag ha med mig en riktigt bra kompis eller skulle jag bara ha ytliga vänner och minnen som idag?
Tänk om jag nåndag kunde få svar på alla frågor.. Va mycket lättare allt skulle bli..

Nej, ska glo lite på teve nu.. Är verkligen jättetrött, men kan ändå inte somna.. Helt sjukt.. Jaja, Patrik ska ju snart upp.. då kan ja smyga in i sovrummet och slumra några timmar.. Inte så att jag har något planerat..
Funderar på att ha en alone- dag.. Bara vara med mig själv, ingen annan..Känner att jag mest kommer vara ledsen och besviken och det är ju ingen höjdare..kanske lika bra att vara själv..

Det börjar bli ljusare ute nu.. Himlen intar en ljusare blå färg.. Lagom tills jag ska somna kommer det vara ljust.. Tror ni jag kommer sova gott då?

Kan inte sova..


Tankarna bara flyger omkring och jag får ingen ro.. Jag kastas mellan hopp och förtvivlan och jag vet inte vad jag ska ta mig till..

På sätt och vis önskar jag att jag tillhörde de människor som fick problem med att äta när de mår dåligt.. Tyvärr tillhör jag nog inte den kategorin.. Jag äter desto mer, och mer skit än vanligt.. Det känns piss, för för en gångs skull så va jag verkligen stolt över mig själv och det jag påbörjat.. Men jag lyckades som vanligt inte fullfölja det och nu är jag tillbaka i samma dåliga trend.. jag vet nte vem eller vad som skulle få ur mig ur det här.. Kan bara sluta  på ett sätt..

halv två... detta kommer göra att om jag somnar, så kommer jag vakna sent och då är hela morgondagen förstörd.. och söndagen.. så, det kommer bli en skithelg.. Kanske bara skulle jobbat istället..

Jag antar att..


Jag borde vara glad..

Jag är frisk
Jag har en härlig famlij..
Jag har en underbar pojkvän och sam- bo
Jag har goa katter
Ja har en härlig lägenhet
Jag har ett underbart jobb
Jag har fina och underbara vänner
Jag har ett fritidsintressen(andra hem, extrajobb kalla det vad du vill..) som jag tycker är urkul
Jag har så jag klarar mig av det mesta..

Ändå så känns det som om jag saknar något.. Jag känner mig inte 100 % lycklig.. Jag känner mig fast, låst och less.. Jag önskar att jag kunde sätta fingret på det, men det kan jag inte.. Det är kanske så att jag inte heller vill det.. vem vet..

Jag borde vara glad, men det är jag inte..

Vart finns alla vänner när man behöver dem?


Är det så här det känns att bli vuxen? Att alla som är ens "vänner" och som man ställt upp för och lagt tid på under flera år inte ens finns livstecken ifrån numera?
Att vänner som man lagt timmar på att muntra upp, stötta och peppa är helt borta?
Eller att det bara passar när det passar i era liv?

Jag saknar att ha någon att prata med.. Bara prata, om allt och ingenting, men också om allt jobbigt som händer, utan att dömas, utan bara få prata..

Jag antar att jag börjar förstå det här med hur viktigt det är med famlijen.. för tur att jag har dem, annars skulle ja va helt solo.. Inte en kotte att prata med.. rätt hemskt faktiskt..

Kom tillbaka, vart ni nu är.. jag behöver er..

Jag måste fly verkligheten...


Jag pallar snart inte med den längre..

RSS 2.0