Det är inte lätt när det är svårt...!Inte alltid lätt att förstå danska.. Inte ens om man är välbetalt fotbollsproffs..
 Gulle Kim!


Längtar tillbaka...


I höstas spenderade jag ett par dagar i den underbara staden Rom. Jag förälskade mig på många sätt därnere, inte bara i staden och allt underbart där, utan också i min älskade Calle. Den resan betyder mycket och just nu så vill jag inget hellre än att åka tillbaka dit. Sitta på någon mysig uteservering, äta glass och bara njuta.

Jag måste börja prioritera mina önskningar bara, och se vad som är möjligt och inte. Jag kan inte få allt, inte på en gång iaf.. Vad är viktigt egentligen?

Jaja, drömma får man ju, även om det är tufft ibland..


Den här glassen, eller ja jordgubbssorben som Calle tog, är det godaste jag ätit. Som att äta färska jordgubbar...

Jag Älskar Dig!


I min egen lilla värld på ett fält som en gång varit arena för stora spel..! Mäktigt!


Det finns mycket att se i Rom. Som det står i alla resguider, lyft blicken från kullerstensgatorna och titta på byggnaderna runt dig! Du kommer slås av häpnad!


Välkänd plats på många sätt och vis.. Min älskling, min snygging!


(picture borrowed from aftonbladet.se, picture by ANSA PHOTO PERPHO)

Dock bör man tydligen inte åka till Rom under derby-tider!
Kolla vad de plockat från supportrarna!
 AIK och DIF-klacken är änglar i jämförelse..
Så HV, va fan gnäller ni om...?


öqelrkngqlerknglkrnglekqnrgflenmrg

eörkgkmnqö3lknrgöermlerkgmlekrgnnrelkgnlernglöekrnglkerngleeeeeeeeeeeeeeewem flkekmfl3mrflwernglke rglkemglkemglekrmglerm glöermglkenrglkkwenrlgknwlremglkwmerglkelkrlkernglkenrglkenglkernlgkermnlgmlkernmglkkernglkewnglkwenrglk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En bild säger mer än 1000 ord...


Tycker inte om att vara hemma själv...


..Är hemma med en sjukt ond hals.. Det är nödvändigt, för jag har inte ork till någonting. Trots det måste jag bege mig ut idag för att åka till apoteket..
Har sovit som en stock inatt. Trots att jag till största delen sov igår. Det gör att jag fortfarande är vaken, fast jag helst av allt bara skulle vilja sova.

Jag har nämligen alldeles för mycket tid till att tänka. Det går så många tankar genom skallen på mig.
Det känns som om jag står stilla. Får ofta den känslan. Som att världen fortsätter framåt men jag står stilla. Som i en film, där allt går i superspeed runt en. Jag läser många bloggar, både folk jag känner och andra som är helt främmande för mig. Gemensamt för många är att de har saker att se fram emot. Det är drömmar och mål som ligger de nära till hands.
Alltså, jag har ett underbart liv.
 Jag har massor att se fram emot, det kommer hända saker för mig också. Inte just nu dock.

Samtidigt är jag livrödd för att jag inte kommer få uppelva allt detta. Att saker kommer komma emellan, att livet vill något annat. Det har hänt förr, det händer hela tiden. Världen är full av exempel på att tiden är knapp. Jag blir stressad av detta och det påverkar mig negativt. Att jag vill så mycket nu, nu nu!
Samtidigt är detta helt nya känslor för mig. Jag har aldrig velat så mycket förut. Drömmar har stannat vid drömmar, inte vid mål och allt vad de är nu.. Men som sagt, rädd för att gå miste om något..

Jaja, hur som.. Skulle vilja ha något att se fram emot, något att längta efter, som är så där sjukt konkret att man nästan kan ta på det.. Inte några drömmar och tankar, utan en fysisk dröm. Det skulle räcka med något litet, vad som helst..

Nej, dags för vila.. Samla kraft inför apoteksbesöket..

Puss och hej


Resereporter för Solresor


Jag vill, jag vill, jag vill!Tänk att få spendera tid på ett resmål och blogga om det. Fota, skriva och bara njuta. Som när jag var i Egypten i vintras!
Jag vill så gärna! TEsta du också!


Glad påsk!


Har blivit så dålig på det här med att blogga. Orkar liksom inte ens försöka förklara mig längre..
Min vardag känns inte som något intressant för andra att läsa, samtidigt som det är väl det som bloggar är till för, läsa om andras vardagar..

Nu har jag iaf påsklov fram tills torsdag. Ska bli så grymt skönt att få vara ledig och göra annat.
Imorgon åker jag till Tallinn med min älskling för att bara mysa och ta det lugnt. Natten på båten, nästan 2 dygn i Tallinn, sen natten på båten hem igen. Tillbaka på tisdag morgon och sen har jag en ledig dag innan det är dags att jobba igen. Inte många veckor kvar nu, tiden går så fort!

Fast, om man ändå ska drömma, så önskar jag att jag hade planerat något mer att längta efter. Efter tisdag så är jag så där tråkigt oplanerad igen.. Sommaren är ett stort huller buller bara, så att vara långledig är kanske inte något som jag ser fram emot.

Ja, nej.. Dags att börja vakna till liv..
Glad påsk på er!


RSS 2.0