Brev till mig själv

Hej Therese!

Hoppas att allt har lagt sig lite för dig nu och att du kan få lugn och ro en stund. Jag vet att det varit en tuff vecka på många sätt, kom dock ihåg att mycket du gjorde var bra! Ditt lugn och din känsla för situationen läste det så bra som du kunnat gjort.
Att saker händer kan man inte förutse, oavsett vad du gjort eller inte så hade det hänt i alla fall.. Olyckor sker, tyvärr...

Jag vet inte vart du står i livet när du läser det här nästa gång, kanske ser du saker med andra ögon är just nu. Kanske är det här något som river upp minnen. Kanske är det här det bästa som du kan läsa just nu. Hur som helst, minns hur det kändes att skriva och vad bra det blev att du fick ur dig det du ville..

Ibland behöver tankarna bara landra någonstans.. Ibland finns det massor som vill ut. Ibland vill man bara prata.. Men när det inte finns någon att prata med, är det bra att skriva. Det är ju därför du gör det just nu... Skriver, låter orden, tankarna, känslorna rinna ur dig.. Inget har troligen någon mening för någon annan än dig själv och den som vill veta mer får fråga.. Annars är det här bara terapi... Om ett par dagar kommer det att kännas bättre även om det i dagsläget inte känns så..
I morgon är en viktig dag igen.. Jag vet att du helst av allt önskade att du inte var själv att ta emot det.. det kommer nog gå bra. En dag kommer du att kunna titta tillbaka på de här veckorna och känna en enorm stolthet över det du presterat. Du har höjt din nivå avsevärt, kanske mer än bergärt.. Det kommer krävas så mycket mer för att komma upp till nästa..

Det finns ju ljuspunkter också! Underbara människor i din  närhet som hjälper till. Tuffa tider öppnar nya dörrar och du har träffat människor som är fantastiska! Ta med dig det och tänk tillbaka dit när det finns tillfälle!

Ta nu en stund för dig själv.. Snart är det dags för en ny dag.. Det kommer bli bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0