UPPMANING


Ett minne

Trots att jag inte är lastgammal och borde minnas det mesta i livet, så är det saker som läggs i fel del av minnet. Satidigt är det kul och få höra saker berättas och se om man har samma syn på saker som hänt.

Min uppmaning till er därute som läser denna blogg är därför att ni skriver ner minnen ni har av något som har med mig och göra.
Alla Minnen kommer sedan publiceras i bloggen!

Så, in i kommentarsbåset å skriv!

Kommentarer
Postat av: L U N D B O R G

Ich hade keine minnen med dig? Hahaha..men jag kan berätta sen hur det gick för mig idag. Om det blir ett bra eller dåligt minne.

2008-01-30 @ 08:38:25
URL: http://linneajosefin.blogg.se
Postat av: Therese

Ja, gör det du! =)

2008-01-30 @ 08:43:59
Postat av: Anna W

Åh, Tesse.. Vad synd att jag inte har sett din blogg tidigare, jag har ju så många minnen från när vi var små! Men jag tänker faktiskt dra igenom ett par stycken, trots att detta inlägget är gammalt. Here we go:

Minne nr 1. Vi kan ha varit tio, elva år kanske, och var med din pappa på rally-tävling i strängnäs. Jag hade med mig min nya kamera och vi roade oss med att fota varandra i diverse "modell-poser". Jag hittade dessa bilder på oss för några år sedan, och fick mig ett riktigt gott skratt!

Minne nr 2.
Jag kommer så väl ihåg våra föräldrars kompis Pelle, han lekte alltid med oss barn, och berättade de värsta spökhistorierna vi någonsin hört. Jag kommer ihåg att vi en gång var hemma hos Sören, du och jag roade oss med att vara ute i ett litet skogsparti utanför lägenheten. Efter ett tag gick vi upp till Sören igen, och Pelle berättade om att det fanns en gammal luffare som bodde i just det skogspartiet. Luffaren var tydligen mycket skräckinjagande och försökte röva bort barn, enligt Pelle. Jag tror aldrig att du och jag vågade oss tillbaka till skogen igen.

Minne nr 3. Jag kommer inte i håg om det var din mor eller far som fyllde år, men det var en ganska storslagen fest vill jag minnas. Ni hade hyrt någon danslokal tror jag och du skulle försöka lära mig och några andra barn att dansa "gammeldans". Sedan hade vi sk dansuppvisning för de vuxna som orkade offra några minuter för att titta på oss.

Minne nr 4.
Vi var på Öland tillsammans och hade så otroligt kul. Jag minns att vi lekte i er lekstuga tillsammans med Elin och Marie. Av någon anledning blev vi trötta på våra småsystrar och låste in dem i lekstugan. Jag minns att vi fick rätt mycket skäll av våra föräldrar efteråt. Jag kommer ihåg att vi en kväll gick iväg och tittade på tjur-kalvarna hos någon bonde. Ölands djurpark var ju även en stor händelse.

Minne nr 5.
Ert landställe i Leksand. Jag kommer ihåg att du hade en kompis som var lite äldre än oss. Jag har för mig att hon bodde där permanent och att hon hette Jenny - kan det stämma?
Hon ville iaf väldigt gärna bestämma över oss, och över vad vi skulle göra. Jag minns att vi inte var så särskilt pigga på att vara med henne överhuvudtaget, men av någon anledning var vi tvugna att vara det ändå. Jag kommer inte ihåg varför..

Det var några minnen det..

Kram Anna

2008-05-27 @ 14:43:21
URL: http://anwix.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0