Blogga?


Jag är inne i en riktig ner- period när det gäller bloggning. Känner inget sug efter att skriva, fläka ut mig eller berätta saker längre. För, vad är anledningen egentligen till att någon skulle vilja läsa om det jag gör och inte gör..

Har i alla fall haft en riktigt mysig helg!
Fredagen började med att jag och Jaki tog oss ner till Hägernäs med engångsgrillar och god mat och bara satt och hade det trevligt! Snakcade skit och skrattade, som det ska vara.

Lördagen erbjöd Stockholm Marathon för 3 året i rad! Alltid lika kul och vilket kanonväder vi fick! Strålande sol och runt 25 grader på Östermalms IP. Stekte på rätt bra måste jag ju säga.. Inte optimala arbetsförhållanden kanske, men va fan! Det va härligt!
Efter marathonen var det iväg direkt till Återträffen med mina gamla sleipner- kompisar. Kan inte riktigt fatta att det var 10 år sen (!) som vi  la ner laget,, Va superkul att träffa alla igen och se vad dem gör nuförtiden. 2 av dem har barn, en pluggar fortfarande, en bodde i Östersund och ja alla hade mer eller mindre något spännande att berätta!
Trevligt var det också att se massa bilder och filmklipp från den här tiden! Hoppas kunna få tag i det som visades, va roligt att se!

Väl hemma fick jag ett otroligt sug efter att gå ut. Det är vädret och omgivningarna som gör det! Sommar sommar sommar, så härligt! SMSade Jaki och kollade vad hon gjorde och en timme senare satt vi på tåget på väg in till Söder och "Ett ställe", samma som alltid! Det var fruktansvärt kul faktiskt, massor med folk, roligt folk och alldeles lagom sådär på andra fronter! Jag börjar tro att det är dem där spontana kvällarna som blir som roligast, när man inte hinner bygga upp förväntningarna! hade en urkul kväll helt enkelt!

Söndagen vart lugn.. Fixat lite inför fredag, då Lillebror min tar Studenten.Åt tårta hos mormor.Ätit god mat.. Ja, det gamla vanliga..

Jag funderar och irriterar mig på en del saker just nu. Har dock inte riktigt hittat formen för hur jag ska få dem ur mig.. Jag har också just nu ett riktigt sug efter choklad..! Ska genomsöka mina skåp!

På återseende..


§

Hannah, jag tänkr på dig och hoppas att du har det okej.
Ta din tid!

Blogg- in- slow- motion

Det skrivs inte så mycket just nu. Detta för att jag har alldeles för mycket annat på hjärnan just nu. Det r jobb, handboll och en del annat runt om också..
jag är just nu sjukt trött, vill inget hellre än att sova.. SNart är det semester och tro mig, det var länge sen jag kände att jag verkligen behövde semester så mycket som i år... Semester från allt! Bara vara ledig! Ska bli underbart!

By the way. Underbar kväll i går! Så rörd över så mycket! Vilka stjärnor! Jag är mer än stolt!
Jag är också så glad för att jag har världens bästa kollega! Utan dig hade det inte gått.. Det hade inte vart lika roligt.. Ja, det hade helt enkelt inte vart värt det!

Och Tack Jonas för att du tog stängningen idag, även om det kanske inte gjorde dig så glad Emma..! Han är en himla bra kille, din jonas! Det gjorde iaf min kväll lite lättare, även om ja fick stå i ösregnet 1 timme med 6 tappra barn.. (somliga straffar gud med detsamma..?) Tack!

Nej, sovtime!
I morgon är det fredag!

Pussa!

Det börjar bli småkyligt...


...härute nu och jag funderar på om det kanske är dags att hoppa in iaf..
Det tar emot dock, är riktigt skönt att sitta här ute nu..

Vad gör ni just nu?

Jag älskar min balkong!


En dag som denna, är min balkong underbar! Klockan är nu 21.00 drygt och jag kan fortfarande sitta ute och både se på teve och använda datorn! hur underbart är det inte!
Det händer en massa härute också! Växer så det knakar i alla krukorna! Fortsätter det så här har jag jordgubbar till midsommar!

Har annars haft en helt okej dag! Man kan väl inte klaga på vädret, underbart varmt och härligt! I morgon, ska jag lite på vädergubben och kanske ta lite mindre varma kläder, så kanske man överlever!



Today is a happy day!



Dags att hoppa in i duschen! svårt att slita sig härifrån bara!



Citrus, Shersmin, Passionsblomma, Björnbär, Vindruva, Basilika, Jordgubbar, Kaprilfol, Humle, Lavendel, Ölandstok, Murgröna och en del andra ännu så länge oidentifierbara växter är vad som finns på min balkong just nu!



Kurt, den smitaren, får bara vara ute med koppel numera. Det protesterar han om och sitter nu i sovrumsfönstret. Notera teven på väggen! Klockrent!

Fy fan va skönt det ska bli att jobba i morgon!!!


För JAG HAR SÅ JÄVLA TRÅKIGT HÄR HEMMA!

Tack för sällskapet till stan.. Ja, för att ni ens hörde av er också..

Är det möjligt att somna nu, efter att nyss ha sovit 2 timmar, och sova för natten..?

Man kanske ska testa..

Kroppen tycker det är konstigt

I morse när jag vaknade för 4 dagen i rad långt ifrån den vanliga tid jag brukar gå upp reagerade min kropp faktiskt. Den undrade va fan som pågår, är det inte dags för jobb- mode snart?

Jag kan ju tänka mig, att mina vanor sitter håradre än vanligt numera. Jag märker ju det, speciellt sista veckorna, att jag inte sover lika bra och vaknar ofta för att kolla klockan.. Oftast är detta runt 5- tiden, dvs lagom tidigt för att ändå kunna somna om och sova lite till.. Inte alls så roligt dock, då jag gärna sov oavbrutet till sju.

Jag har ju heller ingen back- up, dvs någon annan som ändå ska upp och som kan ifrågasätta om jag inte borde vakna snart. Dvs, skulle jag stänga av väckarklockan eller liknande, ja då sover jag. Och då sover jag säkerligen länge. De skulle alltså få ringa från jobbet och väcka mig, vilket skulle vara en marddröm, så ja, istället för det, så vaknar jag klockan 5 och kollar klockan. kollar att alarmet är rätt inställt. Ställer ett extra, bara för att..

Andra vanor jag dragot på mig, som jag kanske berättat om förut är bil-lås-nojjan. Den innebär att jag, när jag krypit ner i sängen och gärna börjat somna in, inte kommer ihåg om jag låst bilen eller inte. jag kan tänka länge och väl på detta och ja, enda sättet att ta reda på saken är ju att klä på sig och ta sig ner till bilen.. I vintras, ja då var det ingen höjdare att gå ut klockan 00.20 på natten för att upptäcka att bilen var låst. Det är det iofs inte nu heller, men jag har ju en strategi som fungerar bra för mig. varje gång jag låser bilen så tänker jag aktivt tanken "Jag har låst bilen". På så sätt så finns den där. Skulle jag bli osäker, så går jag tillbaka och låser en gång till, bara för att.

Nästa nojja, är "tappade- jag- bilnyckel- nojjan". Jag har nämligen tappat bilnyckeln en gång. Utanför ytterdörren. När jag skulle ta upp mina andra nycklar. Nu är det ju inte så att jag inte upptäckte detta typ 10 sekunder senare. Den lilla grejjen satte sig dock så pass mycket, att jag även där måste gå upp för att kolla om bilnyckeln ligger i jackfickan. Detta moment följs alltid utav 3 meters gång i mörket med en ångest uppbyggande när det gäller "Tänk om.."
Ja, nyckeln, den ligger ju där såklart. Håller på och jobbar på en bra strategi här... Inte hittat den bästa ännu.

Nej, enough med nojjorna.
Har fortfarande inte ätit. Sitter och funderar på om jag ska skippa tvätt-tiden jag har om en halvtimme. Det är ju faktiskt så att det inte är så mycket tvätt, och inget livsviktigt.. Jag känner helt enkelt inte för att tvätta..
Funderar på om jag ska åka in till stan en sväng. Har ju ett 300:- presentkort som kan handlas upp?
Det sägs också att solen skiner i Vaxholm, en glass kanske?
Vad vet jag..
Det är söndag och
Jag Gör Som Jag Vill!

Uppe med tuppen..?


Jag är faktiskt vaken i tid idag.. Ja, eller någorlunda iaf.. Trots att jag faktiskt har sovit uruselt i natt. Kändes som om jag aldrig somnade, bara vaknade om och om igen, fast jag egentligen sovit i timtal emellan. Det suger verkligen, att inte få sova ordentligt.

Jag har fortsatt fundera på det här med vad jag egentligen skriver i min blogg. Jag läser rätt många bloggar och många utav dem är perosnliga, utlämnande och från hjärtat. Det är min blogg också, så mycket som jag känner att jag behöver och vill lämna ut. Jag fick höra en gång, att låt oss stå där, med tappade hakor och det där har fastnat. Fast jag vill inte längre. Jag känner inte att jag behöver bevisa för någon hur jag fungerar eller vad jag känner längre. Mitt liv är vad det är och så må det vara. Så länge jag är frisk, min familj är friska och jag har ett hem att bo i, skit samma vad som händer..!

Det kanske bara är så, att jag mår bra..!

Nja, jag är hungrig..!
Så nu kanske jag ska leta mig ut i köket!

Ha en bra dag sötnosar!

Dagens visdomsord

"Don´t worry, about a thing. `cause every little thing, is gonna be alright..!"


Tävlingar

Jag gillar ju att deltaga i tävlingar. För att vinna är det en förutsättning att man tävlar. Vill du ha en chans, kan du också kika in i någon av dessa tävlingar och se om din lycka är med dig!

Tänk på att om du har tur i spel har du otur i kärlek. Därför jag vinner så mycket!

250:- på cdon.com klicka här
Linne från Emma Damm klicka här
Kuddfodral från Sofie Sjöström klicka här
Nagelförlängning från Zinkensdamms nailfashion klicka här

Så, tävla på nu!

670


Det här mitt 670:e inlägg i den här bloggen.
Jag undrar hur många av dem 670 som faktiskt har varit till någon nytta.. Som betytt något, berört någon, eller på något sätt väckt reaktioner.

Oftast känns det nämligen som om jag bara skriver för skrivandets skull.. som nu.. Varför dedikera ett helt inlägg till en siffra? varför inte tänka ut nåt vettigt?

Nej, för att jag är jag och jag skriver det som faller mig in. Så det så

Och denna dagen.. Ingenting


Hittills idag har jag inte gjort någonting känns det som.. Jag vaknade sent, gick upp, slog igång Spotify, har sedan dess lyssnat på musik, duschat och diskat.. Ja, inte så mycket mer än så faktiskt..

Vädret suger ju, även om jag nu börjar skymta en och annan solstårle som lyckas ta sig igenom molnen och ner till min balkong. Ikväll ska jag hem till syster yster och äta mat så fråga lyder nu:

VAD BLIR´E FÖR MAT??

Ja, och vilken tid ska jag komma såklart.. ?!

Jag börjar mer och mer förundras över vilka konstiga människor det finns i denna värld och ja, varför jag ska anpassa mig efter andra. Jag är den jag är och så kommer det att vara.. Många killar verkar köra den stilen, så jag ska nog göra detsamma. Tänker inte ändra mig en tum!
Föressten, så har jag kommit fram till att så länge jag har musik, så behöver ja fan ingen annan än mig själv och min katt!
 Så det så!
Punkt


Mera tävling!



Nu tänkte jag prova lycka i denna tävling och vinna fina kuddfodral!
Är dem inte riktigt snygga?
För din chans, kolla här!


Att roa sig med en riktigt tråkig fredagseftermiddag /kväll

1. Läsa bloggar, kolla facebook osv.. Gör allt en gång till.. Och igen..
2. Kolla på Top Chef- How I met your mother
3. Upprepa 1
4. Kolla på lite av en film- kolla på halva CSI
5. Upprepa nr 1
6. Kom på idén med att göra chokladbollar.. gärna lite mer avancerade än du brukar
7. slå igång spotify och lek musikquiz med dig själv medans du väntar på att chokladbollarna ska stelna
8. tröttna på musikquizet för att det var för svårt.. och för tråkigt..
9. tröstät chokladbollarna
10. upprepa nr 1
11. upprepa nr 1

Vad ska jag göra nu då?

Nu..

... ska ja nog krypa ner i sängen framför teven, lär somna gott och vakna i kväll nån gång..
Jag såg aldrig nån film, gick till Täby C och mötte upp syrran.
Träffade brosan och Jenny på JC också och fick med dem på en liten fikastund.
Ja, skratta får man gör iaf. Det är bra det..!

Ha en skön kväll!


Jag har otroligt roligt just nu!







Jag funderar på att slå igång en film och gosa ner mig i soffan..
Katten, va tycker du om det?
Bra..?
Okej, då gör vi så!

En favorit så här runt midnatt

Jag gillar soundtracks.
Det ger mig chans att upptäcka artister och låtar som jag aldrig hört förut eller troligen aldrig kommit i kontakt med om det inte vore för dessa skivor.
Detta är en sån låt..

Tack till Spotify som ger mig chansen att upptäcka en massa musik! Jag kan spendera timmar!




Denna låt upptäckte jag genom One Tree Hill Soundtrack, The Road Mix
(dock är det inte mannen i filmen som gjort låten..)

Svartsjukedrama i min blogg!

...Så, jag skrev ju till syrran att hon hade present att hämta hos mig.. inget svar..
Lillebror däremot, han blev avis.. Men du, bror.. Du kan få hennes present om du vill..! =)





I kind of like these two..!

Jag hade tänkt..

...att skriva något vettigt i det här inlägget.. Jag är dock för trött för det.. Så det får bli en anna gång!

"So, look in that mirror and remind yourself to be happy because you deserve to be. believe that. and believe that dreams come true every day. Because they do."

Tävling hos Lily



Jag har varit inne hos den här tjejen förut och verkligen förvånats över vilka otroligt fina bilder hon gör. Har också varit på väg att köpa linnena fler gånger, men ekonomin har inte tillåtit..
Så nu hoppas jag på en chans att vinna ett istället!
Tävla du med!

För att komma till Emmas blogg klickar du här

Till min lilla syster

...Jag har en present till dig.. Inget speciellt, fast ändå så är det det..
Kanske inget du vill ha, men du får det ändå..!
När vill du ha den?


Kändis- spotting

Tisdag: Nicola Perelli utanför egna resturangen Divino på Karlavägen.
Onsdag: Johan Palm uppträdde på scenen i Täby C.. 1 timme innan stod ett 20- tal förvänransfulla tjejer och trängdes längst fram.. Han var mindre och smalare än jag trodde.. Men, skrev gjorde dem..Minst lika mycket ändå..

Vad ska torsdagen erbjuda?

Tomhet

...Som gjort för ingen fortsättning...

Visst gillar jag happy endings, men inte uppenbara?
Hur som, så grina jag från minut 0.30 till sluttexterna..

Tänk den människa som kan framkalla så mycket känslor i mig.. Den ska jag gifta mig med!


Tävling: Presentkort



Världens bästa filmblogg har en tävling igen!
Jag håller tummarna för en vinst, vet precis vad jag ska ta hem!

Gå in och tävla du med!
Klicka på bilden för att komma till deras blogg..

Hemska upptäckt..


Jag har just upptäckt att Victoria´s secret inte finns någon annanstans än i USA.. Gissa vad det innebär.. att jag aldrig kommer få tag på varor därifrån.. *suck*

Ja, nu får jag verkligen snåla på den.. ÅH!

Update!
Kanske lika bra det.. för ja upptäckte också att dem har väldigt fina underkläder, sovplagg och vanliga kläder..
Bort bort bort!

Tävling: nagelförlängning!


Hos Nailfashionzinkensdamm kan man vinna en nagelförlängning och en massa annat lyxigt!
Själv skulle jag gärna vinna och få fina sommarnaglar!

Så gå in på deras blogg och tävla du med! =)



Mina fina sommarnaglar som jag lät göra i Egypten i somras!

Jag älskar Presenter!

Jag har världens bästa arbetskamrater!
Det är så underbart med människor som inte ser några problem, som uppskattar det vi faktiskt gör och som helt överraskande bara visar sin uppskattning!

Idag fick jag och H varsin present från en anna kollega som vi arbetat med under våren i ett speciellt projekt..
En Victoria´s secret Secret Garden Love Spell Body and Hand Lotion. Den luktar gudomligt gott och jag blev uppriktigt jätteglad!
Hela dagen har jag gått och doftat på mina händer och jag vill nu bara att den här ska räcka för all evighet!
VArför finns inte VS i Sverige för?
Så, om någon skulle ha vägarna förbi London, USA eller annat land där denna butikskedja finns, hojta till! Jag önskar nämligen Body Butter i samma serie!

Tack underbara K för presenten!



Me like!
No, me Love!

Psykvarning på Ica Stop

Den som obsververat mig idag när jag sprang runt på Ica måste ha blitt smått konfunderad över vad jag egentligen höll på med.. Helt sjutk sprang jag runt som en virrig gammal tant och letade efter både det ena och det andra..
Det började med att jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle handla till matsäck i morgon.. Fram och tillbaka gick jag mellan färdigmatsdisken och den med pasta..
När jag i stort sett gett upp kände jag doften av färsk basilika och bestämde mig! Pastasallad med pesto, mozarrella, tomat, färsk basilika och lufttorkad skinka.. Mumma!

När jag som bäst gick runt och letade efter tomater som var tillräckligt fina fick jag syn på en gammal bekant.. Och det är verkligen det sista jag vill när jag handlar, träffa folk man känner och måste stå och småprata.. Så i panik tog jag tomaterna och sprang och gömde mig vid pastan.. Efter detta började en spoinlek inne på Ica där jag smög runt hyllor och hetsade upp mig likt värsta idioten för att inte plötsligt stå öga mot öga med bekanten.. som sagt, den som såg mig måste trott att jag blivit knäpp..!

Jaja, det är väl sånt man får bjuda på!
Nu har jag iaf ätit mig mätt på pastasallad, fick 3 matlådor vilket är toppen! Även hunnit äta ett par skedar B&J, blev dock proppmätt rätt direkt..

Nu ska jag bara ta det luignt, lyssna på musik och skriva lite..
Ha en skön kväll!



Håll drömmen vid liv


Jag la ner New York till sommaren. Känns som att det är en resa man bör planera lite mer än att bara dra iväg.. Speciellt i tider som denna, med ekonomiska kriser och svininfluensan som härjar i världen.. Jag måste ta reda på mer om vad som gäller.. Det är bara att hålla tummen för att det till nästa sommar är tillfälle för mig att resa..

Tills dess, så ska jag spara.. Jag har ju redan börjat iofs, bara det att det inte går så fort.. Jag samlar 10or bland annat, för att på ett enkelt sätt spara mycket pengar..
Jag ska åka dit, förr eller senare.. Kanske lika bra att göra det till en större resan från början. Östkusten är ju fortfarande där (förhoppningsvis)..





Skänk en guldtia vettja!

Veckan som kommer


Måndag:

Jobb 8.30- 17.30
Träning 18.30-19.30
Lyssna på fotbollen DIF- AIK

Tisdag:

Jobb 8-16.30 Skansen på fm = matsäck! Kom ihåg detta Therese...!
Träning 18-19.30

Onsdag:

Jobb 8-16.30

Torsdag - Söndag
Ledigt!

I valet och kvalet..


...just nu kan man boka flygbiljetter till New York tur och retur för 2500:- i sommar. Det är skitbilligt, ja, det kommer kanske aldrig bli så billigt att flyga dit.
Jag skulle vilja åka en vecka i slutet av juni. Det skulle innebära 7 dagar på hotell. Det finns enklare hotell/vandrarhem som inte kostar mer än 200 :- per natt..
totalt skulle det bli runt en 4000:- för en vecka med boende och resa.. Det är inte mycket pengar..
Jag vill, vill vill!!
Men, jag är kluven. Tänk om hotellet bara är skit och det inte alls är så att jag klarar av att leva så billigt som jag vill?
Jag har ju inga stora shoppingbehov, utan upplevelsen i sig är det viktigaste.

Frågan är nu, om jag ska fortsätta att spara pengar, så att jag till nästa sommar har gott om pengar, både till hotell, resa, mat och upplevelser.. Och faktiskt få det till att bli den drömresa jag vill..
Eller ska jag åka nu och hoppas på det bästa?

Jag är pirrig i hela kroppen av förväntan. det skulle bli så roligt.. fast samtidigt.. Åka själv? Nej..
Jag hoppas att jag lyckas med mitt mål.. Nästa sommar.. Då ska jag till USA, oavsett!


Vem vinner?

Ja, bra fråga..

Vilka tror ni?

Tävlar igen

Jag är nu med i denna tävling (se nedan)
Jag håller tummen för vinst, så ska jag se om jag kan prestera något riktigt bra under sommarens alla lediga veckor!



Just nu pågår en tävling på Ett dussin pannor, du kan vinna en vit Omron Walking style II.
Kan bäras runt halsen eller i fickan, sportbh:n eller tillochmed i ryggsäck och handväska.
Har sju dagars minne och funktioner som inte bara räknar antal steg utan antal snabba steg (rask taskt dvs pulsförhöjande).
Den räknar distans, kaloriförbrukning och gram fett som det motsvarar.
Är lätt och har också en klocka.
Var med och tävla du med på http://www.ettdussinpannor.blogpspot.com/


Uppladdning

en och en halv timme kvar.. Sen börjar melodifestivalen.
Jag har köpt vaniljglass och ska äta vanlijglass med musli sen.
Jag känner att jag har en riktigt givande kväll framför mig

Nu ska jag ta på mig en mysig tjocktröja och placera mig på balkongen igen.. Har spenderat ett antal timmar därute på eftermiddagen..! Kanske jag får något gjort också..!

Hoppas ni har trevliga kvällar därute..

På begäran!



På begäran publicerar jag en bild på min prins!
Kurt, döpt efter Kurt Wallander, kallas Kurre..

Alltid där när man behöver honom, vare sig man vill eller inte.. =)
Det mest perfekta sovsällskapet.. Flyttar på sig när han behöver.. Värmer om det behövs..
Ja, va ska man egentligen med nån annan än katten till?


Min Favorit just nu!

Okej, du måste tänka dig in i följande secnario först:

Du sitter i bilen.. Solen skiner ute.. Du är på väg hem en fredags eftermiddag, så där lagom trött som man äär efter en arbetsvecka.. Det är fest ikväll fast du är inte riktigt partysugen, ännu..!
Du höjer volymen på bilsteron när denna låt kommer, du blir inget annat än jävligt glad!
Så, nu kan du slå igång volymen och lyssna!




Ledig kväll = ingen kväll?

Ikväll har jag ingen träning.. ingenting planerat alls faktiskt.. och plötsligt, handfallen..
Jag vet inte vad jag ska göra! Vet inte vad jag ska äta..  Gud, va det är tråkigt att vara själv ibland!

Ute är vädret underbart, skulle vara så mysigt och åka in till stan och äta glass och bara se solen gå ner över Stockholms stad. Finns inte mycket som är finare än det..

Jaja, får väl dra mig ut i köket och se vad som finns att äta där..

Puss på er alla..!

Jag önskar..

.. ibland att jag verkligen gjort något för att förtjäna den behandling jag får.. Att jag kunde sätta fingret på exakt vad jag sagt, gjort eller inte sagt och gjort som gör att vissa anser det vara okej att agera som dem gör..

allt för många gånger så önskar jag att det faktiskt fanns en anledning. Okej, jag har gjort det här, därför får jag detta tillbaka..


Det är jäkligt jobbigt att veta (eller inte veta) att jag som person gör saker, medvetet eller omedvetet, som får andra personer att bli arga, sura eller bara allmänt sviniga. Saker som jag i efterhand får veta.. Eller ännu bättre, inte ens får veta. I smyg går sen folk runt och tycker saker om mig, utan att jag får chans att försvara, förklara eller förbättra. Jag är bara dömd till ett öde, så är det..

En dag, då ska jag inte bry mig. Såna här tankar kommer inte påverka mig. jag kommer inte bry mig om det som varit.. Idag är inte den dagen

Chockat mig själv!

Ja, ibland så!
Ikväll ställde jag mig och diskade.. Bara så där!
Slog igång SATC- filmen i bakgrunden och tog tag i disken.. Helt otroligt..! nej, egentligen inte, men ändå. Jag hade inte planerat att diska..Så det var ju skönt att få det gjort!

Hursom, har jobbat idag, som vanligt. Har skrattat idag, som vanligt.. Dagen började mindre bra, eller, rättare sagt, jag har varit helt slut i kroppen i 2 dagar.. I morse vaknade jag klockan 4 och suckade åt mig själv.. Va fan, sov människa!
När klockan sedan ringde i vanlig tid måste jag ha slagit av larmet, för jag vaknade till en halvtimme senare och undrade varför klockan inte ringde.. Som tur var, så gjorde det ingenting. Konstigt ändå, jag brukar inte stänga av larmet..
Jobbet får mig iaf glad! Jag har underbara barn som jag jobbar med, världens bästa kollega och en hel del andra underbara arbetskamrater! Det är med glädje och energi i kroppen som jag lämnar jobbet. Ja, energi iaf i ca 10 minuter.. Sen kommer tröttheten..

Hem, powernap i 20 minuter, sen till träningen. Mini- handboll för hela slanten, roligt och mer givande än man kan tro..!
Sen hem och ja, resten vet ni ju!

Jag ska försöka att lägga energin på det som är bra. Det som är positivt och som kommer bli toppen.. Inte det som tar energi.. Vi kommer få det toppen, för vi är bra!

nej, nu ska jag se klart eurovision, sen sova! känns som om det behövs kanske..!

Puss

Skitkul sommarjobb!

Kikade runt lite på ams.se

hittade följande:
Fritidsledare under inspelningen av "Wild Kids"
Inspelningsdagar i augusti på någon ort i Sverige...

Låter ju urkul!
Synd att jag börjat jobba då.. =(

Snart sängdags

Jag ska snart gå och lägga mig. Har suttit i timtal nu och jobbat med film- trailern.. Blir kanonbra bara jag får till det, nu är det mest ett virrvarr av klipp, musik och övergångar! Kul är det!

Och, jag insåg alldeles nyss att jag just lagt ett viktigt brev på lådan.. utan frimärke! Vad händer då? Skickas det tillbaka till mig? Nej, det finns ju ingen avsändare..?
Fan, det får inte försvinna!

Sitter också och funderar över sommaren.. Jag som sett fram emot en lååång ledig sommar börjar nu få ångest över att jag faktiskt ska vara ledig så länge. Det kostar pengar att vara ledig. Pengar jag inte har..
Ja menar, så länge man jobbar så underhålle rman ju sig med saker. Ledighet för mig innbär oftast att pengar går åt. Om jag inte ska sitta hemma i 8 veckor förstås..
Annars så växer planer fram.. Åhus.. Spela nån?
Den här sommaren kommer så otroligt otajmad..

Nästa sommar, då vill jag åka utomlands. Jag vill till USA. Hela mitt kommande år ska användas till att spara. Spara till resan som aldrig blev av. Jag ska dit!

Jag har också idag upptäckt, att vill jag få något vettigt gjort vid datorn, måste jag sitta som nu, typ i köket. I soffan händer inte ett smack!
Nu har jag både jobbat och bloggat, effektivt som attan!
Det kan ju iofs också vara min kaffe-drink jag drack.. Men jag tror mer på det första!

Nej, nu svamlas det mest!
Ska nog sova en sväng nu.. Jobb och fys i morgon!

Puss och Kram

Uppryckning!


Livet går i vågor. Så även skrivandet i bloggen.. Jag har ju dock möjligheten att välja vad jag vill skriva om, och jag väljer nu att skriva om sånt som gör mig glad eller som faktiskt gör skillnad. Så det är vad jag ska skriva om i fortsättningen.. (So, i hope anyway)

Jag är riktigt seg idag. Känner ingen lust att göra någonting faktiskt. Är sjukt sugen på kebabrulle. Ska nog göra mig en smoothie med glass snart. Är ja väl värd.. Eller inte.!

Sen kanske solen kikar fram lagom till den kommer till min balkong. Vore ju underbart!

På återseende..

Don´t say I never gave you anything


Du sa att det aldrig skrivits något om dig i bloggen på ett önskvärt sätt.
Nej, kanske inte så som du vill. Inte på senaste tiden.
 Läser man däremot där jag bloggade när det var som bäst, så banne mig finns det saker att läsa.
Om du minns och inte tagit dig därifrån, då hade du vetat..

Så, don´t say i never gave you anything. Det finns där, svart på vitt..
Vill du läsa kan du göra det.
Varsågod!

I ain´t missing you at all!


Missing you- Tyler Hilton
(Acoustic version)

Dagens sista sång, om jag lyckas slita mig från Spotify.. Finns för mycket!

Jag är sjukt trött, vill bara sova.. Ska göra det också..
Tack för en trevlig dag/kväll
Grattis Sävehof och Allingsås till SM- gulden.
Natt och Natt

Att göra Lördag:

  • Slå igång Spotify
  • Klä på mig ordentligt
  • Ta mig ut på balkongen och städa den.
  • Vattna alla blommor därute.
  • Fortsätta städningen inne.
  • Iväg och tanka bilen
  • Handla med syrran
  • Hem till syrran och laga middag till familjen
  • Handbollsfinalerna och mat
  • Resten är oklart, troligen hem och sova

Om jag hinner:

Hitta inspiration till att skriva i bloggen igen.
Det är segt just nu..


I forgot to tell you all..



Ja tröttnade på min urtvättade röda skitfärg.. Hittade en annan i skåpet.. Så, nu är ja mörk igen..
I badrumsspegeln ser det näst intill svart ut.. ute, i solskenet, är det rött..!
Spännande färg!

Ber om ursäkt för det annars rätt tjaskiga kortet och för min egen slitna nuna, som nu alltså visas upp här..

Mid- week sleep


Det är redan onsdag. Halva veckan har redan gått och det känns som om tiden bara rusar iväg. Det är helt sjukt. Snart är det sommar, semester och den där sjukt jobbigt hösten och vintern kommer igen.
Hösten ja.. Ska bli intressant.. Fast, det är långt dit. Just nu vill jag lägga min energi på det som är nu. De 20+ dagarna som är kvar. Tänk er, 20+ dagar av 3 år. Vart har tiden tagit vägen?

Jaja, hur som, så finns det en rutin som inte verkar försvinna. Det är tröttheten på onsdagar. Varje eftermiddag när jag kommer hem, brukar jag vara mer eller mindre trött. Onsdagarna är det värre på. Då kan jag inte hålla ögonen öppna om jag sätter mig i soffan. Och när jag väl somnar, kan jag sova i timmar. När jag vaknar, är jag fruktansvärt trött. Det är helt sjukt!
Kanske är det mitt sätt att  orka veckan ut. Jag kanske inte ska tänka på det som något negativt. Det kanske är min stratergi att klara veckorna!
Nu ska jag äta lite glass, Ben n Jerrys Mango Swirl, nya sorbet-glassen. Inte riktigt lika god som alla andra, men helt ok!

Om jag hade tid och pengar...



finns det mycket jag skulle göra..
Skaffa en hund kanske.. en liten söt en!

Tur att ja inte är rik!

Lista snodd från Blondinbella

Hur många gånger har du varit kär? Jag hoppas att ja ännu inte varit kär, att kärleken fortfarande väntar därute på mig. Annars är ja nog rätt besviken på kärleken...
Favoritgodis: Choklad slår det mesta

Coolaste stad du har besökt: Oj.. Barcelona gillade jag. Hoppas kunna åka till New York inom snar framtid..

Action eller Skräck? Skräck tror ja

Vill bli när du var liten: Präst eller lärare..

När fick du din första kyss: Typ 16 år tror ja att ja va..
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Väldigt annorluna mot nu

Vad är du beroende av? Mobilen, datorn och vissa tv- serier
Dagens roligaste händelse: Jag vann filmfreaksens tävling och får en Sex and the city- film hem i veckan!

Dagens tråkigaste händelse: Att ständigt behövas påminnas om skiten som berör mig just nu..
Dagens humör: Trött, småstressad, separationsångest och glädje!

Vilka tv-program följer du? One Tree Hill
Vad gillar du mest med dig själv? Mitt engagemang och min drivkraft inom vissa områden
Vad gillar du minst? Att jag inte klarar av att i alla avseende sätta mig över, förstå att jag inte har med saker att göra och inte ta åt mig..

Vad är det roligaste du vet? Att skratta, jobba och spela handboll.. Med mera!

Har du något motto? Det löser sig
Hemlig hobby? hmm..Målar?
Något vi inte vet om dig? Jag är övertygad om att min dröm finns "over there", precis som jag skrev i min dagbok för 15 år sedan..
Vad ångrar du? Att jag låtit en del människor få ta för stor plats i mitt liv.

Vad önskar du? Att vissa saker försvann. Och att jag fick extra pengar till att åka utomlands för! Vill komma bort!
Vad klarar du inte dig utan? Mobilen, datorn och min familj
Vad gör du helst en vardag? Oj. Tränar eller tar det lugnt
Vad gör du helst en lördagskväll? Beror på humöret! Men en trevlig kväll med god mat är aldrig fel!

Vad har du mest av i din garderob? Jeans säkert, samt linnen. Och ja, träningskläder.

Drömjobb? oj, bra fråga..


Jag har vunnit igen!


Älskar att tävla!
Och det ger ju utdelning! Nu har jag haft turen på rätt sida och vunnit Sex and the City- filmen! Är urglad, mitt i allt elände! Den ska rulla många varv i min dvd!

Tävlar igen..!

Återigen ska jag prova luckan i en tävling, återigen i Claudia Gallis bloog. Nu kan man vinna en resa med Tallink och hur passande vore inte det så här i vårtider. För se på fan, det var ju egentligen så att jag och J skulle åkt till Riga den här helgen... Inte blev det av tyvärr.. Kanske får chansen nu då?

Kolla in här för din chans att tävla!


RSS 2.0