Hur tänkte dem nu egentligen?

Jag tillhör dem som tycker att hela den här Ipred- sluta-ladda-ner-saker-skiten är värdelös.. Jag saknar att ha möjligheten att ta hem vilken låt som helst.. Det inser jag nu mer än någonsin.
Jag vill ha hem låten "What hurts the most" med Rascal Flatts.. Tror ni den finns att köpa? Och vart ifrån ska man köpa musik egentligen? Jag vill ju inte behöva ladda hem iTunes bara för att kunna få hem en låt.. Nej, skit är vad det är..!
Kan ingen hitta en bra lösning på det här, så musiken kan få flöda fritt igen?


Gott skratt på kvällskvisten


Är hemma igen efter att ha varit hos kusinerna och ätit middag.
Satte mig framför datorn och slog igång cd- skivan som sitter i, en skiva med en massa pianoversioner av kända ballader, som ev ska användas till en grejj på jobbet.. Hur som, bläddrade just fram mig till "Up were we belong" och fick en flashback.. Till "Hundtricket"..! Känner mig lite så just nu..!
Jaja, kanske ska skaffa en hund och gå ut och gå..! =)

1000:-


Det kostar dem billigaste biljetterna med hyffsad bra syn till Britneys konsert i sommar. Fan, säger ja bara.. Sjuk dyrt ju..
Ja som gärna hade gått..

Dagens låt nr 2


 

Dagens låt nr 1


Vikten av att ha ett arbete man trivs med

Kids..

Let me tell you something..

Så här i studenttider så drabbas kanske en och annan ungdom av nervositet inför vuxenlivet. Skolan är slut och plötsligt ska ni ut i arbetslivet och klara er som alla andra människor. Ingen mera skolklocka som ringer in och ringer ut och däremllan har ni sovit bort timtal i skolbänken.

För mig är det 7 år sen jag tog studenten. 7 år sen jag i morgon, satt i aulan med studentmössan i handen och äntligen fick ta på den! 7 år sen jag hade egna tankar om vad som skulle hända nu
På dessa 7 år har jag lyckats inse en del saker, saker som för mig är oerhört värdefulla och som jag ska ta med mig i livet;

Varje dag är inte en dans på rosor. Till och från har jag mått riktigt illa de senaste åren. Det har varit dödsfall, separationer, sjukdomar och sjukhusbesök, operationer, sjukskrivningar osv osv. Hur illa livet än må ha varit mot mig, har jag en trygghet och det är mitt jobb. Jag vet, att när jag åker till jobbet på morgonen så kommer min dag att flrändras. Hur hemsk den än har börjat, så kommer det att ändras. Jag kommer att tillbringa 7-9 timmar med människor som kommer att få mig att må bra, skratta och trivas med mig själv och med livet.
Tanken slår mig ofta, att hur fan hade mitt liv sett ut om jag dessa dagar skulle gå iväg till ett jobb som jag inte trivdes med. Att tex sitta på ett trist och tråkigt kontor med en chef som är skruvad i skallen och arbetskamrater som man inte känner.. Bilderna i min skalle är många när det gäller detta.. Jag hade troligen gått in i väggen för länge sen..

Så, ungdomar, innan ni satsar vidare på att plugga hundratals timmar på högskolor och universitet, tänk efter. Är det verkligen det som Du vill?
När du kommer ut i arbetslivet, har du ett jobb som du trivs med?
Det är så mycket viktigare än man tror. Tillsammans med kollegor som man trivs med gör man ett mycket bättre jobb.. Tänk på det nu!
I slutändan, vad är värt mest?


Kärlek vid första ögonkastet (?)



Jag hörde denna på väg hem från jobbet.. Blev kär direkt..

Vardagslyx

Läser man bloggar såsom Blondinbellas så anses vardaglyx vara så mycket mer än en vanlig människa kan drömma om. Att fixa naglarna var och varannan vecka är något som inte ens finns i min världsbild. Själv, är vardagslyxen en kväll som denna. Klockan är inte alltför mycket och jag kan krypa ner i min säng och sova!

Har faktiskt fixat mina naglar själv.. Så nu blänker dem iaf..!
Haha!

God Natt alla söta!



Då ska det tävlas lite igen..



Jag är nämligen med i denna tävling, chansen på "Sex and the City"- filmen..!
Tyckte denna film var underbart bra, så möjligheten att se den när som, vore toppen!
Testa lycka du med..!


Grillad Korv

I lördags grillade jag det största antal korvar jag någonsin gjort. Ja, man kanske kanske säga att jag grillade lika många korvar under den dagen som jag gjort i mitt liv totalt.. Säkerligen runt 400 korvar lades på elgrillen inne på Jula.
Jag tror också, att jag under den dagen lämnade efter mig kommentaren att jag ALDRIG mer ska grilla och äta en korv.

Jag tar tillbaka det.
För idag var jag där igen. Hemma i köket, på inomhusgrillen.. Hade bestämt mig när jag åkte och handlade att jag skulle äta Kina- mix och Bacon, en annan favvo som jag inte ätit på länge..
Dock fanns ingen kina- mix och baconet hade jag glömt att ta ur frysen så jag fick tänka om. Därav grillkorven. Det finns ju inget godare när man är lite småfrusen, att äta en grillad korv!
Dock blev jag faktiskt lite besviken.. Den där grillade känslan infann sig inte på inomhusgrillen..
Nästa gång blir det till att ta elgrillen och sitta på balkongen.. Dock lär det dröja.. Är mätt nu och mår illa av bara tanken på grillad korv..

Nu är frågan, ska jag baka äppelpaj eller inte?



Marie och Astrid har full koll på korvarna..! =)



Nu är det bråttom..!

Vissa dagar..

.. känns ingenting bra..
Ikväll är det en sån kväll.. Jag vet inte vad det är.. Det är bara tomt..

Sjukt skum känsla..

För många saker..

...att tänka på,
...att oroa mig över,
...att vara förbannad på...

Min kropp säger ifrån... Hur kan jag lösa allt?

Söndagsmys i loftgången

Haha, låter kanske inte så underbart som det faktiskt är!

Jag har ju förmånen att ha 2 balkonger.. 1 som är min alldeles egen, och en loftgång, som jag delar med min grannar. Här kan jag nu så här på morgonen sitta och ha det bra i. Om en sisådär 20 minuter kommer solen ligga rakt på mitt köksfönster och därmed också mig!
Min utsikt är för övrigt skog! Här sitter fåglarna och kvittrar och ger en form av lug, även om jag hör bilarna i bakgrunden och tågen som susar förbi då och då.. Det är ändå underbart!

Sen, efter lunch nån gång, flyttar jag över till min egen balkong, då har solen nämligen flyttat dit!
Kurre springer in och ut genom dörren som en tok. Han är ju fruktansvärt rädd för alla ljud som "låter" för mycket, typ grannarna över som nu kom hem med matkassarna, eller grannarna under som kom med sin stora skällande hund. Annars går han mest runt och jamar och myser i solen!

Blev också rätt imponerad av en ekorre som hoppade runt mellan träden här uppe i skogen. Vilken frithetskänsla det måste vara, att hoppa och flyga som man vill mellan träden! Såg riktigt kul ut!






Fredagskväll på V- vägen

Det är bra underbart att komma hem en fredgaseftermiddag, öppna balkongdörren och mötas av sol och värme! Satt där länge idag, tror till och med att jag somnade till lite..! Urskönt var det och jag hoppas få flera såna dagar!
På söndag kanske jag orkar ta tag i vårstädningen på balkongen.. Det är bara allt slitande och bärande som jag vet kommer slita på mig..
Jag hoppas också att jag och pappa under denna våren kommer kunna lägga trädäcket därute, som vi pratat om i snart 2 år.. SKulle bli så mysigt och fint!
Jag och pappa har tänkt rätt mycket om hur vi ska göra..! Kommer bli toppenbra om vi bara få ändan ur, samt hittar virke till bra pris..

Fick svar ifrån jobbet jag sökt också.. Inge sommarjobb på Öland tyvärr.. Och där rök väl min chans till resa också.. Så, ju mer jag tänker på sommaren, desto mindre ser jag fram emot den..
Kanske får spendera den på balkongen..

Och nej, ja vann ju inte tävlingen i bloggen heller.. Räknade det till åtminståne 1 som jag kändes som röstat.. Och ni andra, vad hade ni för anledning? Nej, men en finalplats är väl alltid pris nog, även om det är surt..!


 


Hur mycket har jag att göra egentligen?

Just nu har jag väldigt mycket att göra.. Ja, allt för att slippa diska.. Gud, det är verkligen så verdervärdigt tråkigt!





Snälla gode gud, om du skulle få nån tusenlapp eller 3 över, så skulle jag bli mer än glad om du valde att lägga dem på en diskmaskin åt mig.. Please? =)

Spökbilder

Mitt jobb är det bästa som finns..! Jag har den bästa kollegan man kan ha, inte bara för att jag lär mig så mycket utav henne, utanför att hon inspirerar mig, gör mig glad och driver mig framåt..! Sen har vi otroligt roligt på jobbet, vilket för mig är det viktigaste av allt..!
Ibland blir det mindre seriöst på jobbet.. Som stundtlas idag.. Det är ett måste (ja, jag vet, finns inga måsten, men detta är ett sånt), för att kompensera allt bra jobb vi gör..! Ja, så vi tog lite kort med webcameran! Haha, resultatet ser ni nedan:
















H, Tack för att Du är den Du är!
För att du gör mig glad varje dag och för allt annat bra som du gör!
Jag har världens bästa kollega och vän,
och det är du!



Det är egentligen rätt lustigt..

..om jag tänker tillbaka på mitt liv de, låt oss säga, senast 7 åren.. Vad jag haft och inte haft, vad som hänt och inte hänt..
Om saker hade slutat annorlunda, vem hade jag då varit idag..?

Några saker vet jag ju iaf, att mina värsta taknar infriats..
T ex, att den jag lever med plötsligt går ut en dag och hittar den han egentligen skulle leva med..
 Uppenbarligen borde jag lita mer på mig själv, för det här har jag ju vetat hela tiden. Jag har sagt det flera gånger, att jag bara är någon tillfällighet..

Jag sitter här med sjuk huvudvärk som vanligt, ska kyrpa till sängs nu lagom till CSI, somna gott och förhoppningsvis vakna pigg och glad i morgon.. För som en god vän sa, dessa taknar är tillfälliga och likaså huvudvärken.. =)

En annan dag ska jag lista alla de saker jag är tacksam för..
Roligare det..!

Nåt att se fram emot..

Jag önskar att jag hade något att se fram emot. Just nu har jag faktiskt ingenting. Det roligaste som händer är jobbet och att längta efter saker som händer på jobbet i första hand, är det sunt?

Just nu ser jag faktiskt inte ens fram emot semestern. Jag ska tydligen spendera  veckor görandes ingenting. Inga resor, inga utflykter.. Inget..

Så, värdelöst är det just nu!
Värdelöst..

Är man inte kär innan..



...så lär man bli det om man lyssnar tillräckligt många gånger på denna låt. Darins "Runaway" har underbart gulliga textrader i sig, så även en ensam själ som jag får "butterflys och goosebumps"!

Darins skiva är för övrigt helt okej, mycket bättre än jag trott..!

"I wanna love, so girl if you want to, we could runaway..." Yes please!

föressten, ni kan stänga av video efter ca 3 minuter, då är nämligen låten slut..! om ni inte har ett stort behov av att kolla på Darin iofs..! =)



Can I get a minute
And a couple of seconds
Of your time
I know you probably hear
This everyday
No I ain't trying to come up at you
With a slick line
No no just listen to what I gotta say

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria

Putting my emotions to work

I wanna love you
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
I wanna love you
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
Away

Girl I never seen an aura
With a brighter shine
I love the energy you radiate
No I don't wanna push myself
Across your borderline
But I just can't let you slip away


Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

I wanna love you
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
I wanna love you
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
Away

Runaway runaway
Runaway runaway
Away

I wanna love you
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
I wanna love you
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
Away

Rösta Rösta Rösta

Har vart inne och spanat..
Ligger risigt till..
En massa roliga Youtube- klipp sopar banan med mina katt-bilder..
Så, in och rösta nu!

Bidrag nr 3

www.claudiagalli.blogspot.com


Just rub it in..

Ska bli lite personlig nu.. Ibland känns det som om jag faktiskt behöver bli det här i bloggen, alltså, på ett lite djupare plan än vanligt..Det är ju ändå så att bloggen är min ventil till många, men framför allt till mig själv.

Det finns få känslor som gör mig så förbannad, besviken, ledsen och arg. En utav dem är känslan av att inte duga. Den här känslan kan uttrcka sig på flera olika sätt. Ibland mycket, ibland lite. Ibland jobbigt, ibland inte..
Jag har med mig det här i det mesta jag gör. Jag tycker inte om att inte prestera mitt yttersta och få utdelning på det.. En del kanske kan kalla det dålig förlorare, jag vill oftast kalla det för att ha hör ambitionsnivå.
Jag vet, att denna förmåga att sätta press på en själv inte alltid är bra. Jag vet det på nära håll.. Jag har dock lyckats träna mig till att skilja på den jag är och det jag gör i de allra flesta fall..
T ex har ju detta gjort att jag lyckas väldigt bra på mitt arbete, jag jobbar hårt och får utdelning. Inom handbollen har jag lyckats ta mig tillbaka, inte till samma gamla goda form, ändock tillbaka till handbollsspel igen. Jag har nått dit jag vill, jag är en ledare och jag känner att andra lyssnar på mig.

Det finns dock saker som inte är lika lätta att skilja på person och prestation i. Situationer där känslorna spelar in och där det inte går att sätta fingret på vad man gjort och inte. Ändå blir misslyckandet lika definitivt.
Att få misslyckanden skrivna svart på vitt, att få det upp i ansiktet att man inte duger är inte kul. Det känns. Jag kan hantera detta. Jag fixar det, för jag har tränat. Jag känner inte lika stor ilska nu som för nåra år sedan.
Jag tycker ändå att det är lågt. Tanklöst eller elakt..?
Vad vet jag... Hur som, så spelar det ingen roll. Det står där svart på vitt..Allt det som jag tydligen inte var och är.. I min värld; oförstående, tråkig, grå och ful.. I din?
Jag kommer aldrig någonsin med har dåligt samvete för saker jag skriver eller säger eller gör. Jag kommer inte hålla tillbaka eller tänka om. Jag kommer inte göra det mer.. Respekten är borta, trist tycker jag. För jag gillar inte den människa du gör mig till.. Allt kommer tillbaka.. Den lilla vardag jag lyckats bygga upp..

Det som gör mig mer ledsen, är att detta bara kommer gå obemärkt förbi.. Det kommer inte reageras, inte sägas något.. Blä. va trött jag blir..

Ber om ursäkt för detta inlägg, till er som förtjänar det.. Behövde skriva av mig lite..

Mer besökare i bloggen?

Jag blev för ett tag sen medlem på denna sida, där man enkelt och snabbt skaffar sig fler besökare till sin blogg..!
Det blir en avsevärd skillnad på besöksantalet..

Klicka in här för att bli medlem du också, det tjänar vi båda på..!




Min nya frilla!




Ja, så här blev det.. Ser ut ungefär som förut fast kortare och lite mer uppklippt. Själv känner jag ingen större skillnad, vilket är lite tråkigt.. Vill ju att det ska märkas om man klippt sig..
Hur som, det är ju kanske bra, eftersom jag vill ha långt hår igen..!
Vad tycker ni?

Kom i håg att rösta på mitt bidrag (nr.3) i Claduias tävling..!
www.claudiagalli.blogspot.com

Kramar


Rösta på mitt bidrag!


Hej alla!

Jag fick just en glad överraskning!
Jag är finalist i Claudia Gallis tävling som hon har i sin blogg.. Tävlingen gick ut på att skicka in ett roligt bidrag i form av film, bild eller liknande...
Jag skickade in kort på Grynet.. Haha, och ja, nu är jag en av finalisterna!

Så, besök Claudias blogg, läs, kolla filmer och bilder och sen rösta..!
Gärna på mitt bidrag såklart, nr 3!
Jag vill nämligen gärna vinna Svensson, Svensson- DVDerna..!

www.claudiagalli.blogspot.com

På tal om sjuka drömmar

Inatt drömde jag något så underbart som att jag hade vunnit en kryssning med en välkänd finlandsbåt värde 108000 :-
Jag planerade att ta med min syster och vi höll på och packa, förklarade för folk, blev gratulerade osv osv..
Vet inte om vi någonsin kom på den där båten, för plötsligt skulle den till Ankara i Turkiet, jag badade i klartblått vatten med plånboken i handen, min syrra fotograferade skelett a la "Pirates of the Carabean" som låg i sanden och ja, det skulle ta 5 timmar från Stockholm till Ankara med båten..

Ibland kan jag verkligen inte förstå vart allt kommer ifrån, men kul var det! Synd att det inte finns någon form av sanning i det hela.. En resa just nu skulle sitta VÄLDIGT fint..


Sunday, första dagen på resten av mitt liv

Hej alla!

Hoppas ni sovit gott och allt sånt där.. Själv vaknade jag för en stund sen efter att varit vaken alldeles för länge inatt..! Det finns ett spel som verkligen kan göra en helt knäpp och frustrerad och det fastnade jag i, såklart.. Bloons heter det, btw, om nån skulle våga sig på..! =)

Sen hamnade jag också i Twitter- träsket igår. Nyfikenheten tog överhanden. Jag trodde att jag kanske var bland de sista att skaffa ett twitterkonto, det uppenbarar sig dock mer och mer, att jag faktiskt inte känner någon som också twittrar.. har jag fel?
Twitter är iaf en form av minibloggande, där man på 140 tecken skriver det man vill samt kan kommunicera med andra. Man kan också lätt följa andras twittrande genom att lägga till dem lite som på bloggkoll. Eller kanske mer som Facebooks gamla neewsfeed. Jaja, rätt lätt och rätt tydligt..!
Det är många kändisar som hakat på den här trenden, både svenska och utländska. T ex Ashton Kutcher, som numera är uppe i över 1 miljon "followers", dvs folk som följer hans Twittrande. Så, inatt följde jag Nicole Richies jakt på mat.. Hon lyckades tydligen..

Nej, nu ska jag nog försöka ta tag i mig själv.. Sätta på kaffet, rosta lite bröd och sen Städa.. Suck..

Föressten, återkommer med lite bilder på nya frisyren sen..
Om ni ser nån skillnad..

17 igen

Ikväll var jag på bio med J och såg "17 igen" med Zac Effron från High School Musical- filmerna.
Och tro till min förvåning att den faktiskt var bättre än jag tänkt mig..

För det är faktiskt så, att jag gillar filmer som har någon form av mening. Bortsett från allt småroligt och pinsamt och sött osv i filmen, finns ett budskap som iaf fick mig att tänka lite extra:

Om du fick chansen att gå tillbaka i tiden, till en period i ditt liv som du trodde skulle ha en betyande roll idag om du handlat annrolunda då, hur skulle du göra då?

Utan att avslöja för mycket om filmen så måste jag faktiskt rekommendera den som en tänkvärd och helt okej film! Zac är snygg och filmen är rätt rolig stundtals!

Nu ska jag sova.. Är sjukt trött efter 9,5 timmars arbete i sträck och sen kista Galleria på det..!
Ha en skön natt!
Puss

Jaha..

Så var klockan 22 då.. Även denna kväll har runnit iväg som vatten..

Jag sa till mig själv (i min dagliga inre dialog), att ja inte skulle spendera kvällen framför datorn. Gör annat..
Saken är den, att vad ska jag göra då? Kolla på teve? Är det mer prduktivt?
Jag var på balkongen en sväng, vattnade och planterade om lite blommor.. Har fixat lite annat småplock här hemma.. Storstädningen får vänta tills helgen..

I morgon ska jag iaf träffa J och ha en mysig kväll med henne.. klippa mig, äta gott och gå på bio! Nu mer än någonsin inser jag hur mycket jag saknar mina goa vänner! Det är inte kul att ha dem utspridda runt halva sverige..=(

Nej, dags att sova en sväng.. i morgon är en lång dag.. 8-17.30.. Vik förmiddag, troligen inte mycket till rast, sen full eftermiddag..! Skojj skojj!

Nattis!


Skänker även idag en tanke till dig H..
Kram!


Dålig fantasi eller genialiskt drag?

 

Jag hittade detta klipp i Lily- bloggen och fick mig en liten tankeställare.. För det första, så hade jag aldrig reflekterat över likheterna. För det andra, vet ja inte om ja ska hylla eller dissa?
 Visst, lite besviken blev jag, samtidigt så är det ju otroligt smart gjort.. Varför uppfinna hjulten 2 gånger?

Se och döm själva!

Strange..

Klockan närmar sig 23..
Själv vaknade jag för 1 ½ timme sen, efter att ha däckat på sängen direkt när jag kom hem från jobbet. Hade världens migränliknande huvudvärk som inte släppte trots 4 ipren..

Hursom, nu känns det väldigt skumt.. Det är dags att sova igen.. Frågan är om jag kan?
Jo, det tror jag.. Känns så..

I morgon är det torsdag, redan.:! Skönt..!

Hoppas ni haft en bra dag!
Puss

Spaghettiben!


Det kommer inte gå så lätt att ta sig ut sängen i morgon.. Eller, imorgon kanske.. Men torsdag?
Nej nej, första träningen på 3 veckor och jag satte mig i fullt fart med en löprunda, trappor och handboll på det.. Spaghettibenen orkade inte mycket på slutet...

Jag har ju en förmåga att alltid bli sjuk när jag varvar ner.. Så även den här gången.. Hann inte gå mer än ett par timmar innan halsontet kon krypande  och sen förklylningen på den.. har också haft migrän och huvudvärk om vartannat senaste veckorna.. inte direkt så att man frivilligt snörar på sig joggingdojjorna då...
Det får ja äta upp nu..

Jag har i dag också blivit mer medveten om vilka människor som betyder mycket i mitt liv..

H: Jag tänker på dig! Ta den tid du behöver.. Kramar!

N: Tack för att du bryr dig..! Betyder massor..!

Nu ska jag sova.. Trött som få..

Puss å hej

Och tack..

..therese för att du så snällt förlåter allt och alla, trots att du egentligen inte borde. för att din medmänsklighet ställer sig över ilskan över det som drabbat dig själv. för att du fortfarande pratar, tilltalar och bryr dig.. Och för att du sålde en bit av ditt liv för att skänka dig gläjde..

......Morr.....

men det är skönt att du mår bättre iaf.. Det är viktigt!
=)

Ballar av Stål


Jag har för första gången sett programmet "Ballar av Stål".. Sjuk program, men väldigt roligt på något sent- måndags- kvälls- aktigt- sätt..

Hur som, ja börjar bli lite småtrött.. Och på något sjukt konstigt sätt så går tiden så mycket fortare här hemma jämfört med på öland. Där sov jag vid den här tiden..

Bjussar på det roligaste reklamklippet just nu..



Puss och god natt!

I brist på annat..



På svt.se - Toppform kan man göra ett koncentrationstest. Jag har gjort detta förut, då på papper och kan väl säga att det gick rätt kasst! Men kolla här! Världsklass..! Testa du också!

Uppdatering

Kändisbloggar/ Bloggar med många läsare

Kenza : skriver om allt möjligt. Just nu följer jag hennes "kärlekssaga" med pojkvännen hon har på Kreta :)
Blondinbella : tjejen som många älskar att hata. Har växt mycket i mina ögon sen i somras. Det pågår mycket vettigt kring den tjejen, trots att jag inte alltid tycker att hennes tankar och åsikter är speciellt smarta.
Storstadspojken: Blondinbellas pojkvän, en Ö-viksbo som hamnat i Stockholm och blivit en av Sveriges mest lästa bloggar. Skriver med viss ironi mot sin flickvän, vilket är rätt kul att läsa ibland!
Lily : Linda är en tjej från Karlstad som skriver om allt från frisöryrket (har jättebra flätningsguider!) till tjafs och bråk med Kissie. Talangfull och ambitiös tjej som fångar sina läsare på ett positivt sätt.
Jessi : fd handbollstjej på elitnivå som tyvärr lagt skorna på hyllan för att syssla med annat! Har en webshop som säljer superfina smycken till bra priser. Kika in! Numera i Italien och pluggar/jobbar
Kissie : Ja, bara för att...
Tjuvlyssnat : ja, inga kommentarer är egentligen nödvändiga, detta är en blogg som kan vända en riktigt sur dag till den bästa! Få ställen som ger en så många skratt som denna!
SoGo- bloggen: Hilarie Burton från OTH i sitt senaste projekt

Sportbloggar

Damlagsbloggen: Ja! Självklart! Damlagsbloggen är handbollslagets egen blogg där vi skriver om allt kring handbollen (och, ja lite annat också..) Värt ett besök, eller flera!
Allt om Handbollsbloggen: här skrivs det om handboll runt om i Sverige och världen. Har även "skvaller" i bloggen, där övergångar och andra rykten florerar vilt! Intressant!
Linus blogg: tränaren för P-95 som har en grymt härlig och rak attityd till mycket. intressant läsning varvat med kryptiska meddelanden som bara finns att läsa i bloggar!
Hossmans blogg: 93:a på väg in i landslaget. Skvaller och annat kul från handbollsvärlden. Ska spela i RIK nästa säsong.


Nära och kära

Pojkvännen Patrik : kommenrtar onödig.. skriver mycket om innebandy
Älskade syster : min goa syster som skriver om allt i sitt liv! Skriver roligt och intressant, värt ett besök!
Sonja: handbollskompis som skriver om sitt liv som bland annat 2 barnsmamma. Har många bra tips om länkar, resturanger, kläder, skor, ja det mesta! Alltid kul att kika in där och läsa!
Tessy: Även hon en handbollskompis som skriver om sitt liv som mor till 2 söta killar, bland annat!
Tilde: Handbollstjej från Dalarna som numera bor i Uppsala.
Bengan: Härliga Bengan, som skriver på ett unikt sätt, kul och intressant. Skriver dock alldeles för lite!!
Sandra B: handbollstjej i den yngre kategorin, som tränar och spelar med oss. Har skrivardrömmar, vilket märks i bloggen.
Madde: Ytterligare en Karlstadstjej som numera bor i Stockholm igen, spelade med oss för ett par år sedan. Är make up artist och tipsar ofta om bra sminkgrejjer!

Sandra N: Saknad handbollskompis som numera är mamma till söta sonen!
Linda H: kollegas dotter som skriver om sin vardag. Har många bra inredningstips samt fina bilder på söta dottern!
Anna F+ famlij: min barndomskompis som numera lever med sin man och sin son + nytt tillskott påväg närsom. I den här bloggen skriver inte bara Anna utan även hennes man och hans bröder. Urkul blogg med inlägg som får en att le, skratta högt och bara må bra!
Elin F: Annas lillasyster och barndomskompis, som bor i Tyskland. Skriver om sitt liv därnere.

Frida E: underbara Frajdan som skriver om livet.
Martina: klasskompis från Lillsved som bor i Sundsvall. Skriver så enkelt och ändå så bra! Mycket roliga bilder, gillar starkt!
Brosan: Skriver mest när han är bitter.. Vilket han inte verkar vara just nu då aktiviteten i bloggen är lika med 0...
Frida & Ebba: två talangfulla tjejer av den yngre årgången, ska bli spännande att se vad det blir av dessa tjejer!

Emma: arbetskamrat som skriver om allt möjligt! Har många bilder och ett lättsamt sätt att skriva!

------------------------------------------------

Har du tips på andra bloggar som jag bör läsa? Tipsa gärna!

Hur har jag koll på allt det här? bloggkoll.se såklart!
Annan mycket bra sida för alla bloggare: designa din blogg, min bibel här på nätet när det gäller bloggen!

Ja, det var det! Ses sen!




Bloggar som är överstrukna innebär troligen att jag läser dem mer sällan eller inte alls av olika anledningar.. Bloggar i fetstil är nytillkomna och värda ett besök!

Jag är förälskad!





Dessa sjukt snygga solglasögon från Madonna kan man vinna hos Hilea Soltun.
Jag äs självklart med och tävlar, då dessa verkligen skulle kunna få flytta hem till mig!
Kär!
Klicka på någon av bilderna för att komma till tävlingen!

För ett år sedan..


Klippte jag mig tydligen.. Jag minns det hela, var i Solna Centrum och klippte mig.. Och nu när jag tänker efter, så vet jag faktiskt inte om jag klippt mig sedan dess.. Detta betyder, att jag inte klippt mig på ett år..!!!
Hur gick det till? Jag som brukar klippa mig titt som tätt!! Oj oj, inte undra på att håret är så slitet då..!

image83


Vädret här nere är inte tip top idag. Det är mulet och kyligt.. Så just nu sitter vi inne allihopa. Mamma skrubbar kylskåpet, ja surfar runt och hundarna sover på golvet.. Mindre spännande med andra ord.

Återstår att se vad som händer senare idag!

Vad gör ni andra då?

Passar på att tävla lite..!

Hittade in i en blogg som har en tävling med vinster från Vimsa Dekor. Jag har ju under en längre tid funderat på att införskaffa mig någon form av väggdekor, dock inte kunnat bestämma mig.
Här består vinsten dels utav en dekor samt en rabattkod på 25 %..!
Önska mig lycka till eller tävla du med! =)
Klicka på bilden för att komma till tävlingen...!



(bilden lånad från mirizen.blogg.se, hoppas det var okej, säg till annars..!)

Påskafton






Det går inte många minuter från det att dörren öppnas tills det att man möts av denna..









Denna hemska lilla boll har jag under dagen sparkat bort mot skogen kanske 100 gånger.. Minst...
Nu har han även luskat ut hur man får ner bollen från busken eller hur  man hittar bollen i lövhögarna.. Damn..










Vi åkte upp yill Källa Hamn idag, underbart fint är det där. Vattnet (Östersjön) ligger som en spegel just nu, det är väldigt lugnt ute till havs.










Mamma och jag tog en promenad med hundarna ner till vattnet. Landskapet är fortfarande ganska tråkigt, dock så är det inte långt kvar tills allt gräs 'är grönt och härligt och korna storsar fram och tillbaka på denna stig!










Även i den här viken ligger vattnet alldeles stilla. Ja, det är ju inte så mycket vatten här just nu.











Hundarna trivs också nära vattnet! Ett dopp sa dem inte nej till! Mamma däremot... Badkruka!










Själv tog jag ett dopp, om än bara till knäna! Skönt var det, inte alls så kallt som jag trott! Hade det inte vart så jäkla långt hem, ja då kanske ja hade badat hela jag! =)












Vanlig syn här på Öland. Fiskebodar av sten..










Skitiga hundar har dragkamp i ett vattendrag...!











En av Ölands alla stenmurar.. Eller grunden av den iaf!












Baloo fick lite problem när han skulle ta sig igenom stenmuren med pinnen. I protest stannande han därför kvar på andra sidan.. Tills han i panik förstod att vi inte skulle vänta på honom.. Då löste han problemet.. =)











Kastanj- knopp!











Glad Påsk!



Det tar för övrigt nästan en timme att göra ett sånt här blogginlägg...
Kan inte blogg.se hitta ett smidigare sätt att ladda upp bilder i sin blogg?

Hoppas ni har det bra därhemma!
Puss

Kommunicera med mig!


Ta mig tusan, va tyst det är!
Ingen på msn.. Inga sms... Ingen som ringer.. Inga meddelande på andra sätt.. och framför allt, INGA KOMMENTARER!

Kom igen nu.. Släng iväg ett par ord, make my day!


Långfredagen, nästan lika trög som den låter


Tur att det har varit fint väder idag, annars hade jag kanske blivit knäpp på riktigt..!
Har idag varit inne i Kalmar för att strosa runt på Clas Ohlson i nästa en timme till ingen nytta alls, för att sedan gå runt i diverse klädbutiker utan lycka där heller. Eller ska jag känna mig stolt kanske, att ja lyckats gå i så många affärer utan att köpa ens en liiten liiten sak?
Nja, det fanns faktiskt inget av intresse om jag ska va ärlig.. Efter Kalmar hamnade vi i Borgholm, där den obligatoriska glass inhanlades och avnjöts: Lyxchoklad, Champange och Fläder, Mumm!

Tillbaka till huset, krattat löv och aktiverat hunden.. eller ja, kanske mera gjort allt för att bli av med lufsen som stup i kvarten stod med den stora, äckligt slemmiga orangea bollen i käften och tycker att man ska sparka den.

Nu har ja ont i ryggen som bara den.. eller inte ont i ryggen, bakom högra skuldran.. kombo av lövkrattning och sovande på näst intill obefintlig madrass kanske?
Hoppas på fint väder i morgon också, samt ett besök till vattnet!



Min prins njuter av Solskenet




Tomten är full av Scilla samt blåsippor!
Vårkänsla, Yeah!




Vårlök i Borgholm.
Vårkänsla, Yeah!




Vårkänsla i Kalmar, Yeah!





Vårkänsla i rabatten, Yeah!

Jag ska aldrig lämna Stockholm!


Alltså, små städer i all ära. Det har sin charm. Vanliga dagar.
En långfredag, då är det mest tråkigt.. Inget öppnar före tolv. I alla fall inte i Kalmar!

Då kom jag på, varför jag trivs så bra i Stockholm. Inte för att jag egentligen har ett behov av att shoppa kläder före klockan 12 en långfredag, men för att möjligheten finns! Möjligheterna till allt finns i Stockholm, och det gillar ja..!

Så, aldrig lämna Stockholm!
Punkt!

Underbar Vårmorgon!


Det märks skillnad!

I Stockholm när man vaknar, så kanske man hör en fågel här och där. Mest hör man bilar, tåg och annat som rör sig. Nåns stereo som stått på hela natten..

Här är det fåglar! Fåglar överallt, solsken, tystnad! Frisk och härligt!
Så, jag hoppas att vädret fortsätter vara underbart hela helgen nu..! Regn är ingen höjdare här nere..!





Scilla på tomten.. Överallt..!



Grässtrå i solskenet




Hamnvakten i Sandvik




Tomten i morgonsolen. Dålig bild dock..


Tack kära syster för att jag fick låna det mobila..!


Onsdag, sista arbetsdagen, tack och lov!


Jag avskyr loven. Tycker dem är urtrista, värdelösa och hemska.
Nu är det tack och lov slut för min del denna vecka.. Äntligen lite ledigt..

Efter jobbet åkte jag och syrran hem till mig för att hämta min tvätt. Jag skulle egentligen spenderat kvällen i tvättstugan, dock valde jag att gå på fotboll istället. Så tvätten fick åka hem till syrrans tvättmaskin. Som jag sa till henne, ja tror faktiskt att ja använta varenda liten strumpa nu! Detta, pga av att ja gång på gång glömt köpa skäljmedel och därav inte tvättat..! Så, inte bara lathet..! =)

Vidare till Sandys, där en god macka inhandlades och sedan hem till syrran.. Vidare iväg till Kanalplan och matchen mellan Hammarby TFF- Väsby United. Slutade med vinst för Väsby med 3-0. I regnet.
Inhandlade och avnjöt (stort frågetecken) en torr bajen-bulle och en kopp kaffe. Skrattade åt det en och det andra. Träffade skumma människor. Konstaterad att Målvakten är lik Fis- Lasse. Syrran muckade gräl med bajen- fansen, fick en annan dåre efter sig när det var 2 minuter kvar.

Marie hejade på denna.. Han hade stora lårmuskler..
Bild på Niklas Backman
(bilden lånad från vasby-fotboll.nu)

Själv lägger ja min röst på denna, han höll ju nollan.. Och ja, rätt söt också.. Haha..

 
(bild lånad från hammarbyfotboll.se)

Nu ska jag sova tror ja.. Ögonen är trötta.. Och, ja, jag också..!

Tack för ikväll!

Pussa

Ibland är det värre än vanligt..


BioListan: Update från Februari... April 2009

◊Valkyria med Tom Cruise

◊ Seven Pounds med Will Smith


◊ I Taket Lyser Stjärnorna, svensk ungdomsfilm

◊ Mammut med Michelle Williams Regi Lukas Modysson

◊ Wallander Hämnden

YesMan med Jim Carrey

◊ Revolutionary Road med Leonardo di Caprio och Kate Winslet (Titanic reunion!)

◊ Män som Hatar Kvinnor, Stieg Larsson- trilogion äntligen på bio! 27 februari, då SKA JAG GÅ!

◊ Bröllopsduellen, Chicflic...typ..

Brosans studentskiva 2009

Så var det äntligen dags för den omtalade studentskivan. Månsagskvällen skulle spenderas på Café Mumba tillsammans med ett 40- tal ungdomar och andra speciellt inbjudna. Själv fick jag ju direkt flaschbacks till min egen skiva och till den förbannade "Lambo- sången". Jag verkligen hatar den och under gårdagen fick jag väl höra den en sisådär 20 gånger. Skönt, skönt, skönt att detta förmodligen var den sista studentskivan jag kommer att gå på i min dagar..! =)

Hursom, till temat: Film och TV- karaktärer.
Jag hade ju länge funderat över vad jag skulle klä ut mig till utan större framgång. Det är ett väldigt brett tema, om än roligt, så mycket svårt! Jag kastades mellan den ena och den andra figuren, innan jag till slut fastnade för Jack Sparrow från Pirates of the Caribbean. Och tro mig, det var faktiskt en av mina bordsgrannar som sa, att hon direkt hade vetat vem jag var! =) Tack och lov för det..!
Lånade peruk från jobbet, klippte till en röd bandana-liknande sak, bad syrran köpa en mustach + smink och sen var det igång..!
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
(bilden lånad från www.timeout.com)

Jack Sparrow har i filmen ögon målade på kinderna+ ögon målade på ögonlocken. Detta tog fasta vid och gjorde en egen variant av med hjälp utav syrran..!









Syrran, som inte heller riktigt kunde bestämma sig, valde till slut att gå som Mimmi Pigg.  Inte riktigt lika hemskt utsmyckad dock..







Nicke körde på samma bana som jag (och många andra, Pirattema på Buttericks..!)





Lillebror då.. Ja, han valde att vara Jigsaw från Saw- filmerna. Sjukt coolt blev resultatet..!



I want to play a little game...









Lillebror fyllde 19 vid 12- slaget.



(här är även anledningen till brosans fina blå min och näsa på

vissa kort.. En viss Smurf =)


Konstaterat från kvällen:

* Flera utav studenterna är sjukt skoltrötta nu
* Förmågan att känna igen karaktärerna på skivan var bra mycket lättare för oss "ungdomar". Jag fick agera tolk till de äldre vid mitt bord.. =)
* Sjukt imponerad var jag utav Scrubs- gänget, Marge Simpson och lillebror. Andra roliga karaktärer var: Charlie Harper från 2½ men, Tom Cruise, x antal Lara Croft, Hancook, Snövit med flera.
* Jag fick frågan om jag var mamma till någon inne på stället senare på kvällen.. Jag kände mig plötsligt väldigt gammal.
* Toa-kön var alldeles lagom lång. Dvs obefintilig!
* Maten var kanske inte den bästa som serverats.
* Många glas kraschades.. Innanför baren?
* Biljettbruden hade mindre koll på vilka som kom och gick..
* Syster Yster kopplade Seven Nation Army- låten til Hammarby Handboll. Fick slutspelssug!
* Carola skapade högsta skriken hos dansarna.
*Lambolåten ger mig rysningar. Än idag..
*Vissa föräldrar slutar aldrig att förvåna mig..
* Brosan tjej gjorde en baklängesvolt.. Från stillastående.. inför alla middagsgästerna.. Med ett svept glas i sig.. Imponerande..
*Nattbussen 691 går vissa turer på sightseeing genom Täby. Vi åkte en sån..
* Buss- chaffis nattetid kan vara ett helt okej jobb
* Lill- Hempa har blivit stor. Så också Victor.. Så också Lillebror!
* Det tog min syrra hela middagen att upptäcka att jag avlägsat min mustach. Det tog henne också 10 minuter att se att jag tagit bort sminket. Antingen ser jag alltid ut som en pirat med smink och musshe, eller så vette tusan!
*Det är gott om poliser i stan nattetid.. En måndag..
* Nicke Och Marie är som gjorda för varann. Dansfilmen jag har på datorn är beviset för det! =)
*Brorsan var en av få som faktiskt kunde få fram en hyfsad version av "Lambosången". Både ordmässigt och sångmässigt.
*Andra kunde aldrig få till det..

Nej, nu ska jag sova! Gårdagsnattens ävetyr har satt sina spår!
Imorgon väntar sista arbetsdagen! jippi!


Dags för studentskiva


Imorgon är det dags för brosans studentskiva med temat Film och TV- karaktärer. Ska bli skojj!
Jag har bestämt mig för att gå som Captain Jack Sparrow..

Jag gjorde en sökning på google för att hitta lite bilder.. Sökte på Jack Sparrow + make up, och ta mig tusan, det fanns till och med tutorials för hur man ska sminka sig som honom.. Så ja, det kan ju inte bli annat än bra!

Återkommer med bilder, hoppas jag! =)

Män Som Hatar Kvinnor


Igår var jag på bio, såg "Män som hatar kvinnor", baserad på boken av Stieg Larsson. Jag hade höga förväntningar på denna film, som så många andra, då böckerna är fantastiskt bra!
Och jag måste väl säga att dem lyckats helt okej!
För första gången sen jag läste boken fick jag väl kanske en mer samlad bild av det virrvarr av människor som boken krestar runt. Och det var bra! Och trots att jag vet vad som ska hända, så var det spännande, då jag faktiskt inte mindes allt!

Nu väntar jag på Flickan som lekte med elden, som kommer på Bio i September och Luftslottet som Sprängdes som kommer på bio i November.
Personligen så tycker jag ju att dessa två böcker var bättre än den första!


Lördag, Härliga Soliga Lördag



Vad efterlängtad solen är!
Det är ofattbart vad värmen gör med en egentligen..! plötsligt kan man gå i kortärmat utan att frysa ihjäl, dunjackan kan man hänga undan (fast det tänker jag inte göra, för gör jag det, då kommer snön igen...), vantar och mössor kan packas ner i källaren igen..! Snart, snart kommer man kunna gå runt barnbent i sköna skor och bara njuta..!

Vad dagen har att erbjuda vet jag inte.. Min kära mor skulle ringa "i morgon bitti", jag undrar dock fortfarande vad det innebär.. Klockan är ju liksom 11 nu.. Lunchtid!
Är sugen på att fixa cykeln och ge mig ut på en cykeltur.. Fast, laga kedjor som hoppat och umpa däck.. nej.. Har ju inte ens en pump..

En glass i Centrum då?
En promenad?
Fika i Vaxholm?

Äsch.. Skit samma..

"I wanna feel Love, Love, Love, lift me up to the sky
Oh give me Love Love Love, take me higher than High!"


Utmaning

Jag har tråkigt så nu kommer en liten utmaning till er =)

1. Gå in på Google.se (använd bildsök)
2. Sök på datumet du fyller år.
3. Ta den andra bilden du får fram på Google och ladda upp.
4. Den bilden är din framtid

Min Bild...?

 

A Big Fat Lie, What If Fat Doesn´t Make You Fat?

Trotsa Ensamheten!


Jag skulle kunna sitta här och tycka synd om mig. undra varför jag sitter hemma en fredgaskväll när andra är ute och roar sig. Jag väljer att göra nåt annat. Jag väljer att gå emot mina valda sanningar om att man måste vara minst 2 på bio. Varför?
Jo, alltså, egentligen, så är väl kanske halva grejjen att dela upplevelsen och ha något att prata om efteråt. Dock, så har ju halva Sverige redan sett "Män som hatar kvinnor" vid det här laget, så den kan vi ju stryka.
Jag kommer ändå inte prata under filmen.
Jag betalar inget för att se den (ytterligare vinster jag kammade hem under förra veckan...) och sen ska ja ändå hem och sova.
Kan lika gärna gå själv..!

Så, återkommer senare om denna upplevelse..! (HAHA)

Dålig uppdatering


Ja, jag vet..

Har varit usel på det här senaste dagarna.
Sanningen är den att ja varit rätt oinspirerad.. Och trött.. sjukt trött senaste dagarna, trots att jag sovit bra på nätterna. Har kommit hem från jobbet och sovit på eftermiddagen och sen somnat runt elva-tiden ändå..
Och ja, sen bröt ju någon härlig form av migrän ut igår eftermiddag.. Känner mig fortfarande tung i skallen, dock piggare än i morse.. skönt det, nu när det är helg och fint väder!

Helgen hoppas jag innehåller följande:

Sol
Fika
Sol
Handboll
Sol
Trevligt sällskap
Sol
Film
Sol
Sovmorgon
Sol
Glass
Sol

See yaa!

H!

 

Vid lägerelden..! Kan det vara svårt att lära sig dessa ackord på gitarren?







Som Slutkläm, kanske till ett bildspel med härliga gruppfoton?


Jag är Sjukt Taggad inför detta nu!!!


RSS 2.0