Fy tusan va roligt det var!


Gjorde igår min första träning som aktiv spelare sedan oktober..! Var med de tappra 7 och spelade lite mini- handboll, kontrade´, passade och sköt lite!
Va hur kul som helst att få vara med igen och känna på bollen, göra mål, passa osv..!

Det konstiga är dock, att trots att det var ca 7 månader sedan jag var med och tränade, kändes det som att jag aldrig varit borta.. Och ja, det är ju iofs sant, jag har ju vart på varenda träning sedan dess, men det kändes mycket bättre i kroppen än jag trott.. Jag tyckte passarna satt där dem skulle, även om dem inte var tillräckligt hårda.. jag hade rött bra koll på mottagningarna, även om tempot i min hjärna inte är detsamma som i verkligeheten.. Jag ser ju allt i bilder och det är ju också så jag har tränat de senaste 7 månaderna, visuellt och i bilder.. Jag vet vart mina lagkompisar vill ha bollarna, jag vet när dem ska slås osv för att jag har sett det. Jag har sett luckorna, lägena och missarna och kunnat bearbeta det under en väldigt lång tid. Så, förhoppningsvis ska det inte synas att jag har varit borta mer än på den fysiska biten..

Den fysiska biten ja..
Kondis = noll,  (har iofs aldrig funnits, åtgärd löpning + spinning)
styrka = hyfsad, (fortsätta nöta på Rehaben, säkerligen bättre än innan)
Snabbhet= säkerligen noll, (eh, springa fortare)
Spänst= ska bli bättre..(långa häcken, korta häcken, matchlika inhopp, till att börja med...)

Känner iaf att det är på väg åt rätt håll.. Ska jobba med pysket också, måste våga återgå till mitt spel för att kunna spela.. Det jag levt på är ju min förmåga att göra mål, det är det som eftersöks nu (inte funnits i år) och det är det jag måste leva upp till.. Kraven är höga, men det är jag som sätter dem..!

På tisdag får jag träna igen, va roligt!


Äntligen ledigt!


Äntligen äntligen äntligen är det dags för lite ledighet..! Efter 17 dagar i sträck med arbete så märkte jag idag hur viktiga dem där lediga stunderna är.. Inte för att jag var trött eller så, utan för att hjärnan inte hängde med.. Jag glömde en massa saker som jag inte gör i vanliga fall och jag var inte alls lika uppmärksam som jag brukar.. Helt enkelt utarbetad i hjärnan..!

Det jag kanske dock har förstått mest är hur farligt det är att arbeta för mycket, när man egentligen inte känner trötthet över jobbet.. Jag hade ju lätt kunnat orka jobba hela den här helgen också, men jag hade nog gjort betydligt många fler fel än i vanliga fall..

Jag tänker då på så många som jag känner som arbetar massor och som kanske inte känner av de signaler som jag gör.. Förens det blir jättefel och då kanske det är försent.. Läskigt..! Tänk på det!!
Jaja, nu ska jag iaf njuta av ledigheten med början om en liten stund.. Sova och då sova så länge jag vill utan någon tid att passa!

Överskottsenergi


Jag antar att det är d det kallas, det som jag går på nu..! För inte fan är jag så pigg som jag känner mig..! Är övetrött och lever på viljan av att vilja göra något annat än att jobba..! Vill tillbaka till mitt liv..! Längtar så efter att få fixa mitt sovrum, plocka inte och fixa min garderob..! Sen vill ja fixa min balkong, så att ja kan sitta därute och njuta av alla härliga varma soliga eftermiddagar..!

Håller ¨på och planerar för flera roliga saker i sommar..! Falkenberg, maybe, roadtrip med tjejerna, skulle vara så kul!!

Funderar på vad som händer på Onsdag..! Skulle va skojj, men m¨ste lösa lite praktiska detaljer först..!

Vinst i dag, härligt!

Nej, alltså, allvarligt.. Orkar inte skriva..!

14 dagar i sträck..


.... har jag jobbat nu... Känns i kroppen och skallen framför allt, även om idag var en lugn dag.. va skönt å få avsluta så, även om det blev mkt nytt där också.. stängning och 1 ½ timme mer tid än jag räknat med.. Men men, nu är det inget med inplanerat iaf..
Ska koncentrera mig lite mer på mig själv ett tag nu, min träning, mitt hem och min famlij.. Jag kan inte alltid göra alla nöjda och skulle jag vara kvar där skulle det bli så.. Men men,  nu kan jag andas ut ett tag..!

Blir så konfunderad på en del människor.. som inte fattar.. som inte förstår att det sätter griller i skallen på en när man inte pratar klartext.. Ibland så undrar jag om nån förstått mig överhuvudtaget.. Om någon brytt sig så mkt att verkligen lära känna mig.. Att t ex veta att ja är en tänkare, som tolkar och tror precis så som jag vill tills nån bevisat motsatsen..vilket innebär att ja tänker och tror vad jag vill..

Jag funderar mer och mer på vad som hade varit om det hade slutat annorlunda med olika saker.. Inte för att jag inte är nöjd med det jag har idag eller vill tillbaka till det som varit, kan ändå inte skaka bort vissa tankar.. Det sägs att det tar upp till 1½ år innan man är redo för att sörja saker.. För mig handlar det inte om nån sorg, för mig har kanske tankar bara fallit på plats.. Och plötsligt har jag bara en massa frågor kvar.. Minns nån mig? Är det nån som tänker på mig då och då? Är det nån mer än jag som ångrar saker? Jag antar att det hela bottnar i en rädsla för att bli bortglömd som nåt som aldrig va nåt, när det hela har en sån stor del i mitt liv.. Nån gång kommer det försvinna, jag antar att det är någon sorts mental bearbetning av några av de jobbiagste sakerna i mitt liv..
Kanske skulle besöka syrrans beteendevetare, bara för att reda ut skallen..! =)

kort vecka framför mig.. Äntligen ledig och det ska bli sååå skönt..! Vet inte riktigt vad jag ska göra när bara..! Sugen på Uppsala på onsdag, men vet inte om det är nån idé att sätta sig och tuffa upp vid 17? Eller, va tycker du Jaki?
Ska iaf en sväng till Västerås på fredag, va grymt länge sen ja va där..! Inte sen dopet tror ja..! Hehe..! Sen måste ja till Ikea och inhandla det sista..! Gardnierna och och dess upphängningsanordning.. KOmmer landa under 1000:- tror ja på hela garderobsbyggandet..! Det är 500:- +! Kanske skulle köpa lite blommor till ballen?
Vill ha hem tjejerna på mysig grillning igen..! Å lite fest..! Å lite bara mys å snakc..! Saknar er så mkt..! Sommaren kommer bli toppen!

Nej, nu ska jag planera idrottslektioner, sen sova..! Trött som bara den..!

Puss på er..!

Som ett gammalt gift par..

image84


image85


Haha, mina katter dem är roliga dem..!

2 timmar kvar..


tills det är dags för mig att gå och jobba igen.. 6 timmarspass idag igen, som tur är så är det inget toppenväder idag, dvs att förhoppningsvis väljer folket ett annat ställe att åka till, Ikea t ex.. Kanske blir lite lugnt idag då, så man får en chans att pusta ut då och då..!

Åkte till Ikea direkt efter jobbet i fredags för att börja köpa delar till att bygga min nya garderob.. Visade sig dock att det inte var så enkelt eller så billigt som jag hade tänkt mig.. men men, hittade en garderobsstomme som var en utgående vara, dvs mycket billigare än vanligt.. Så, när jag väl bestämt mig och gick fram till killen i hjälpdisken (som för övrigt var väldigt lik min morbror) visare det sig så klart, att de sista två precis blivit sålda.. Så typiskt mig.. Så, mamma och jag gick runt och funderade fram och tillbaka på både det ena och det andra och hade väl i stort sätt bestämt att vi skulle köra på en annan bana, då jag bestämde mig för att vänta med att köpa garderoben just nu..
Så, igår efter jobbet, tog jag ytterligare en vända till ikea.. den här gången till stockholms andra Ikea- varuhus.. och oja! Där fanns dem! Ytterligare 50 :- billigare / stomme..! Haha, värsta klippet! Så, nångång, när jag är ledig.. Då ska jag börja sätta ihop s-k-i-t-e-n och förhoppningsvis få en riktigt fin garderob anpassad efter just mig!

Åh, vad jag längtar tillbaka till den tiden då jag inte var tvungen att göra saker på helgerna.. Vette fan va ja tänkte på när ja hoppade på det tåget.. Jo, just det, gör något annat utan press.. Hjälpa till lite grann.. Inte sättas i en situation som ja inte kommer orka.. Nej nej, det funkar inte..

Ska duscha nu, sen äta något.. Märkt att det kan vara en bra sak när man ska jobba länge..!
Ha en nice dag!

Vill Inte!!


Det finns tusen andra saker jag vill göra i morgon mer än att slava i morgon..

Jag vill:

* sova hur länge jag vill, inte vakna klockan 9.00 med ångest..
* Ta det lugnt och njuta av solskenet, inte stå inomhus och serva alla andra som är ute och njuter
* Grilla och bara känna känslan av ledighet.. Inte räkna klockans timmar tills ja får gå hem och vänta på ytterligare en arbetsdag
* Åka till Ikea och fixa min garderob..

vad som helst, men inte jobba!!

---------------------------------------------------------------------

Fick idag en påminelse om hur lättpåverkade vi människor är av olika sinnesbaserade saker.. Kände idag igen en doft som väckte minnen.. Skumt..!

1000 tankar som bara flyger runt..


Jag lyckas inte fånga dem.. Dem flyger förbi och jag lyckas aldrig fåånga dem innan dem är borta igen.. Det är frusterande, för jag kommer ingenstans.. Jag är rastlös i mina tankar och det gör mig irriterad.. Jag har tusen saker på gång samtidigt, och det gör mig trött..

I morgon är det fredag.. Andra jublar, jag suckar.. Jag har jobbat 32 av mina 40 timmar den här veckan och inte en enda av dem har känts så påfrestande och inte roliga som de 11 timmar jag ska jobba i helgen.. Jag hoppas för guds skull att jag på lördag morgon kan vakna upp till regn! Inte för att ja vill att alla andra ska ha det hemskt utan för att det gör att det är mindre folk ute på stan.. Mindre folk som ska köpa glass och godis.. Önskar också att spelautomaterna kunde sprängas i luften.. SÅ jag slapp dem..

Har iaf haft en helt underbar dag på jobbet idag..! Såna här dagar är det synd att klaga på det yrka man valt, då solen, naturen och barnen gör jobbet till en glädje utan dess like..! KAnske är det därför jag har det där andra jobbet som jag inte trivs med, för att inse hur bra jag har det på mitt "riktiga" jobb...
Jag har varit ute i stort sett hela dagen, förutom några timmar med pappersarbete.. Känns härligt att ha fått väcka huden till liv, jag har nog allt fått lite färg på kinderna..!

Var hos sjukgymnasten igår och tränade..! Har fått börja maxa på många övningar nu, samt träna upp explosiviteten i skottet..! OCH, jag får börja kasta med riktiga bollar nu..! Detta innebär, att from tisdag kommer jag att vara med och passa och ha skojj, precis som alla dem andra..! Tyckte till och med att långa häcken var kul i tisdags, när hände det senast??
Jag har kommit fram till vad jag, förutom styrketräningen för axelns skull, lägga vikten på i träningen inför hösten.. Måste träna mycket spänst, och självklart kondition.. Orkar inte mkt nu, även om jag känner mig piggare och så än innan.. Inte lika nertränad som förut..

Tittar ut genom fönstret nu, 21.32 och ser att det faktiskt inte är helt mörkt ännu..! BAra det gör ju att man känner sig piggare..! Ska bli så härligt med sommaren..! Bara det en anledning att inte fortsätta med mitt extrajobb.. Måste ju ta vara på tiden som man är ledig, inte jobba hela sommaren och sen gå in i höst och vinterdvalan igen.. Då kommer jag bli sjuk, garanterat!

Nej, nog med negativitet.. Dags att jobba..!

Tuff vecka på alla sätt...


Senaste veckan har vart tuff
Jobbat 7 dagar, träningar och annat.. Känner att det är mycket i huvudet nu.. Har massor av uppgifter på skolan att planera och utföra. Jag tycker att allt är så himla kul, men samtidigt har jag tappat kollen på vad jag tackar ja till och inte, vilket gör att ja får massor att göra... Tyvärr känner ja inte att det finns någon att dela med sig av uppgifterna till.. Jag känner inte att jag har någon att lägga över ansvaret på, utan tar på mig allt själv.. Det börjar bli tufft..

Extra- jobb
Har tagit på mig timmar på ett extra- jobb också.. Skulle bli skitkul tänkte jag till en början, att få komma iväg ett par timmar i veckan och göra något nytt och få en ny utmaning att lösa.. Dock så känner jag redan nu, efter 13 timmars arbete under helgen, att jag kommer aldrig orka med det här.. Jag ska jobba nästa helg också.. När jag äntligen får en ledig dag kommer jag att ha jobbat 17 dagar i sträck.. Det är typ 140 timmars jobb..
Jag har idag varit helt slut.. Jag har sovit mer än jag brukar göra från sön- mån och ändå så är min kropp helt trött.. Känslan av fredag fast det är måndag.. Inte bra.. 
Samtidigt hatar jag att göra folk besvikna.. De hoppas ju att jag kan jobba så mycket som möjligt och varje dag jag har jobbat nu i helgen har dem frågat om jag kan skriva upp mig på fler timmar för att underlätta schemana för de andra.. Jag, med mitt dåliga samvete, säger ju självklart ja.. Vilket gör att jag gör det förbannat jobbigt för mig själv för att underlätta för dem.. Jag måste tänkte på mig själv, innan det är försent!

Handbollen då?
Utöver allt jobb, så har jag ju handbollen att tänka på också.. Det känns som ett himla slöseri med tid ibland av den anledningen att jag har en "egen karriär" att tänka på... De timmarna som jag är nere och hittar på en träning till de tappra 7 som är där skulle jag kunna lägga på min egen träning istället..  Talade med L idag om hur jag måste lägga om min spelstil för att axeln ska palla.. Jag har ju en aggresiv spelstil som går ut på att jag utsätter min skottarm och axel för drag och liknande.. Jag måste nu lära mig att hoppa uppåt istället för att slänga mig in i luckan.. Det kräver spänst- träning samtidigt som jag ska få tillbaka min kondition och stryka.. Känns tungt nu, kommer inte fixa det..

Omvärlden
Dessutom, som om det inte vore nog, så är det så många runt om idag som mår dåligt.. Och det känns inge bra.. Jag vill kunna finnas där, kunna hjälpa och förstå. Men det gör jag inte..

M...Jag kan inte hjälpa när jag inget vet.. När jag har varit ovetandes i flera år, för att sedan få höra att jag aldrig förstått.. Jag kan inte läsa tankar och jag begär inte att du ska berätta.. Men det är ändå jobbigt, för jag ser bara det glada och det som jag lärt mig att se.. inte baksidan, inte det jag kan läsa mig till eller får höra i från andra.. Jag kan då inte heller förstå kritiken.. Vi må inte dela åsikter eller känslor eller samma psykiska status just nu, men vi har samma bakgrund, har stött på samma tuffa saker i våra liv och vi borde kunna hjälpas åt att bli starkare.. Jag vill bara att du ska veta att jag finns här och att jag älskar dig oavsett hur du mår eller hur du känner dig..<3
Detsamma gäller dig A.. Vi må kanske inte så varandra lika nära som du och den andra men ni ska veta att jag försöker.. Jag försöker att finnas där för er, hjälpa er när ni behöver.. Jag försöker pussla ihop allt så att det ska bli bra för er.. Jag hoppas att det åtminståne räknas lite... <3

Trust- issues
Jag vet knappt vilket ben jag ska stå på längre.. Vem jag ska lyssna på eller hur mycket.. Jag är inne i en riktigt "lite- inte- på- någon- fas" nu, där jag plötsligt inte vet nånting om nån.. Vilka är mina vänner, vilka är mina fiender.. Vilka vågar jag yttra mig till utan att det förs vidare och vilka måste jag knipa igen hos..? Det mesta gäller jobbet, men jag har börjat misstro andra också..
Jag trodde att det skulle bli annorlunda den här gången.. Trodde att det kanske var en person som inte behövde den stora gruppen.. Men det var inte så.. Det var som alltid annars.. Jag saknar personer så mycket.. Det var så mycket roligare då.. Inte lika ensamt..

Ensam är stark?
Det här med ensamhet är ändå något som jag tänker på rätt mycket.. Jag vet att jag inte är ensam.. Jag vet att det finns massor av folk därute som ställer upp och hjälper till Ändå känns det så ensamt.. Jag saknar en massa människor från förr och jag har inte lyckats att ersätta deras platser inom mig.. Det är tomrum som ekar tomt och högt då och då, och jag kan inte annat än att känna ensamheten smyga sig på.. Kanske är det därför jag tagit på mig det här extrajobbet.. För att fylla tomrummet av något som inte finns.. All den här tiden som jag ändå inte anävnder till nåt,, Jobba, tjäna pengar och köp dig lycklig..Ellèr? Är det så mitt liv ska sluta?

Andras tankar
Jag läste häromdagen en annas blogg som fick mig att tänka.. Tänka på att jag faktiskt funderat på samma saker.. Men jag frågade dig och du svarade mig som att det idag inte spelar någon roll.. Sen kände du likadant, eller det kanske inte var mig det gällde..? Jag blir tokig av att fundera och undra, prata med mig istället..! Snälla? Vi kan väl låte funderingarna löpa fritt och kanske få ordning på tankarna..? Vi vet ju att det ändå inte kommer bli nåt.. Det har vi ju redan förstått..


Nej, ska kanske börja tänka på refrängen.. Känns som att jag fick ur mig både det ena och det andra.. Kanske för mycket?

Jag kommer bli den mesta lästa bloggen i sverige..!!


Nej, du tar jag kanske i lite för mycket.. Men tänk om det skulle vara så, om ändå bara för en dag..? Vad skulle jag skriva om då?


Jag har lyssnat på diverse kända bloggare på The Voice på mornarna här senaste veckan..

Först var det Katrin Schulman, som startade sin blogg som ett slags försvar mot maken Alexs inlägg i sin blogg. Riktigt intressant att lyssna på faktiskt, hon verkar vara en vettig människa med en skön syn på livet..! Katrin beskrev också vad som behövs i en blogg för att locka läsare.. Ju mer man skriver om saker som minst förväntas av en, detso intressantare är det..
Och kanske är det så.. Vi kom nämligen in på det ämnet i en diskussion på jobbet idag.. Att ju äckligare, skitigare, hemskare och mer tragiska människors öden är, desta mer gottar vi oss i det.. Rent hus, Lyxfällan, Grannfejden.. Vad är framgånskonceptet byggt på?
Okej, så det kanske är det jag ska bygga min blogg på? att skriva om sånt som det minst förväntas av mig? Jag testade ju modebloggande, och det ju gick ju åt skogen!

I morse lyssnade jag på BlondinBella, som startade sin blogg på PA för nåra år sen.. Hon hade redan när hon startade bloggen 500 läsare och var som hon själv  uttrckte det "redan populär hos ungdomarna" .. Ja, det kan ju inte jag skryta med, även om jag vet att det finns en och annan "ungdom" därute som åtminståne tittar in här på tessi10.blogg.se då och då..!
Okej, hur som helst, så är ju BB en rätt omtalad person av olika anledningar. Bland annat för att hennes sätt att leva (17årig tjej som tjänar en massa pengar på att skriva om hennes vardag coh dessutom kan leva på det..med mera.. med mera..).. Jag vet inte riktigt vart mina åsikter ligger.. Jag har inte läst hennes blogg frenetiskt under åren som hon hållt på och skirva.. Jag har inte heller läst artiklar om henne eller sett något av all de teve- repotage som hon deltagit i.. Så min åsikt får vara osagd..

Så, vad skulle jag skriva om jag hade 130.000 läsare? Jag önskar att mitt liv och de tankar som jag har räckte.. Men jag skulle nog behöva ändra mitt sätt och mitt leverna rejält för att det skulle bli så intressant.. Jag får fortsätta låta tankarna flöda..Falska människor del 2..


Kommer jag skriva mer om i morgon.. nu måste jag sova.. kommer aldrig bli mig själv igen annars..!

Puss å gonatt!

Nya frillan

image83


Observera att varken jag och kameran eller jag och frisyren är riktigt kompisar med varann ännu..! men en bra bi på väg iaf..!

Magi, kärlek och tomhet..:!


Så kanske man kan sammanfatta den här kvällen..

VAr på Backstreet Boys-konserten i kväll.. Tänkte ta mig en tur down memory- lane och lyssna på bra musik och känna stämningen när x antal tusen personer njuter av samma känslor...

Det blev dock mkt värre än jag trott att det skulle bli.. Dessa 4 människor som kom upp på scenen väckte liv i nåt som ja inte känt på ett bra tag.. Dessa killar har prytt mina flickrumsväggar, följt mig genom de senaste 15 åren av mitt liv, deras musik har räddat mig både från sorg och annat, musiken har peppat mig när jag vart ledsen, taggat mig inför upplevelser, tröstat mig igenom svek och besvikelse.. Jag har vid nåra tillfällen stått där i fullsatt Globen och kännt musiken resa vartenda hårstrå på kroppen, sjungit bort rösten och gått där ifrån hög som ett hus på musik, gemenskap och glädje..

Och så idag hände samma sak.. Låtar som jag knappt mindes fick mig att få ståpäls flera gånger om, jag fylldes av glädjetårar och så mycket känslor att ja knappt visste vart jag skulle ta vägen.. Så underbart!
2 timmar senare lämnade jag Hovet och BSB och en del av mitt liv som jag kommer att minnas med glädje.. Och jag kände en stor tomhet.. Alla känslor som rusat.. Musiken som tystnat.. lampor som slocknats.. arenan som tänts.. och det var över.. Slut.. Finito? Var det för sista gången?

Ja, jag tror tyvärr det.. Jag tror att det var sista gången som de spred den känslan till mig, iaf från en scen i stockholm. Men jag hoppas jag har fel.. I så fall ska  jag nästa gång stå nere på golvet och låta känslora rusa ur mig..! Jag ska hoppa och dansa och sjunga som aldrig förr.." Sedan gå därifrån med ett stort leende på läpparna..!

image80


BTW: EMD, som va förband, diggade som bara den nere i bar- sektionen.. På samma område fanns också Måns Zelmerlöv och Marie Serneholt, som hade fullt upp med att hångla med varandra mellan alla fotograferingar och autografskrivande med fansen.. Dock noterades att Måns inte hälsade på någon i EMD.. Missade ja nåt eller pågår det viss dissning där?
Danny var annars den mest populära i VIP- området när dem dök upp där.. Dock fick dem alla 4 se sig besegarde av "The masters of boy-band" när de satte igång sin show.. !

Vilka kan man egentligen lita på?


Dagen i ord

Sovmorgon, alltid lika skönt.. Har märkt denna hela hur många timmar jag ligger efter sömnmässigt.. Somnade 21.45 i fredags efter att verkligen kämpat för att hålla mig vaken.. Okej, det där rödvinsglaset kanske inte gjorde saken bättre, men jag var grymt trött.. Det är lättare att falla in i sömnstörningar efter att ha varit sjuksriven en längre tid som jag varit.. Då spelade det ingen roll.. Kunde va uppe halva natten och sen sova halva dagen om ja ville.. Nu är det andra bullar...

Falska människor

Jag och syrran kom igår in i en rätt intressant diskussion om folk i vår omgivning.. Människor som är supergulliga och som vi tycker om på olika sätt, men som har ett genomskinligt och falskt beteende... Vi kom fram till hur tråkigt det är att hela tiden försöka med dessa människor, för att sen bli trampad rakt över och behandlad som ingenting.. Det var rätt intressant att höra att hon hade precis samma syn på detta som jag, något som ja vart less på så länge.. Vi kunde rabbla så många som föll inom denna ram av falska och sorgliga människor, både gemensamma och "egna" vänner.. Vi funderade på att skriva en bok, en riktigt avslöjande en..! =)

Ny frisyr.. Igen..

Jag vet att jag sagt det både till mig själv och till andra, nu ska jag inte klippa mig på ett tag.. Jag ska låta det växa, låta det bli långt och fint så som jag en gång hade det... Men, det bidde inte så... Igår, när sis och ja satt på Silltruten i Vaxholm och fikade kom vi av nån anledning in på hårklippning och bestämde oss för att göra slag i saken.. Sis, som är lite halvmesig vad det gäller hår =), bestämde att idag söndag skulle vi ses i Solna.. Inför detta läste vi en massa tidningar och letade efter fina frisyrer som vi skulle kunna tänka oss... Hon var inne på att klippa lugg till sitt fina svall, jag ville klippa nån snygg page- aktig frisyr á la Katie Holmes..
Väl där släppte ja alla spärrar jag må ha byggt upp och sa till frisören att hon fick fria händer.. Kanske inte riktigt så kreativ och påhittig som jag hoppats (vore jag inte alla frisörers drömkund, du får göra vad du vill, hår växer ut??).. Men resultatet blev fint iaf..! Något nytt och lagom enkelt..!

  före...med nyduschat hår..(därav den mörka färgen..)


 efter.. dock har ja inte lyckats få till nån bra bild ännu..!

Blogga eller inte..?

Ja, ibland så vet jag inte riktigt.. Ska jag bligga bara för bloggandets skull eller ska jag bara blogga när jag verkligen har något att skriva? Jag har den senaste veckan skrivit både det ena och det andra inlägget, som aldrig publicerats just av den anledningen... Nu skriver ja iaf, fast ja inte har så mkt att säga egentligen..

Mycket av det jag skriver handlar ju om tankar som far genom huvudet just nu.. Och det är rätt många tankar som bara far genom huvudet just nu.. Det är jobb, det är privatliv, det är idéer, det är planer, det är funderingar.. Och jag skulle inget annat än att vilja få ordning på dem, som en sortering i skallen med en prioritering, så att jag fick lite ro.. Vad är egentligen viktigast fär mig just nu? Allt är en enda röra...

Så, en kort (?) uppdatering av vad som händer..

Jobb: Allt rullar på.. hoppas på lite lugn och ro där snart.. Dock tveksam till att det kommer bli så.. Kommer nog vara rätt rörigt ett tag till..Barnen är underbara, jobbet är urkul, det är allt runt om.. Tänk att vuxna människor kan bete sig så som en del gör.. Märkligt..

Handbollen: Ja, vad ska man säga.. Allt rullar på där också.. doock inte riktigt som jag velat.. eller som många andra velat... Alldeles för få som är nere och ger gärnet.. alldeles för få som får slita som djur för ingenting.. För vi kommer ingenstans som lag så länge det bara är en 6-7 stycken som tränar.. När ska alla förstå det?

Hemmafronten: Bordet är fint, lampan är fin.. men sovrummet? Och köksbordet? Oh my god va ja önskar att ja hade pengar att slösa på dem sakerna..

Övriga planer: BSB på måndag, innebandyfinalen på lördag, västerås veckan efter? Sommaren kan bli härlig, längtar mer och mer!

Nej, dags att krypa till kojs..! Måste ju se fräsch och fin ut i morgon när man ska sätta sig i frisör-stolen!

Puss å hej!

Ny frilla på G!


(Photo: Walter McBride)

Dags att falla för frestelsen igen.. Jag ska nämligen låta lockarna falla ännu en gång.. Eller lockar och lockar.. Håret är rätt gräsligt och tråkigt just nu.. Jag antar att det egentligen är just dem här hårdipparna som jag måste ta mig igenom för att få mitt långa och fina hår tillbaka.. Men, det går inte.. förändring är ny energi, är positiv energi!

Förhoppningsvis blir det något i den här stilen.. Katie Holmes har ju tillsammans med bästa kompisen Victoria Beckham startat någt utav en supertrend i Page- frisyernas mecka.. Katies senaste är dock ingen favvo, så det får gå mer åt det här mjuka och naturliga hållet..
Katie, btw, finns det någon mer naturlig skönhet än henne? Så otroligt jordnära och vacker.. Jaja, skit samma!

Återkommer förhoppningsvis med lite bilder också.. Om ja blir nöjd..! Annars så.. ja...

Hörs å ses!

Grattis Lillebror!

18 år idag!

/Puss Syrran

En helt vanlig dag.. Eller?

Spenderade en dag tillsammans med Patrik, Niklas och min kära syster..Tanken var att strosa runt och kika på lite saker och kanske hitta ett och annat fynd.. Och det kan man ju säga att jag lyckades med..
Ikea Barkarby fyller 15 år (Va?! Hur gick det till? VAd har tiden tagit vägen?) och det firades med dunder och brak! Massa folk och en massa erbjudanden på olika saker.. jaja, hursom så avslutades det hela för vår del i fyndhörnan som alltid... Vet inte hur många bra saker ja hittat där till löjliga priser bara för att kartongen är lite skadad eller liknande.. Dagen till ära var det auktion i fyndhörnan! Jaha, kul grejj tänkte jag och det slutade med att jag gick iväg med detta soffbord för det överkomliga priset 160:-. Lite små repor men annars helt okej för det priset..! (ord. pris är 995:-) Så det var jag nöjd med..! Liten snutt snygg tapet under glasskivan och plötsligt så var jag Väldigt nöjd..!
RAMVIK Soffbord


Dagen fortsatte med en sväng på Plantagen där ja inte hittade någonting som föll mig i smaken prismässigt.. Har man gjort såna fynd som jag gjort tidigare blir man lätt lite snål.. Så vi fortsatte till Pizza Hut istället och åt god mat.. Kom in på roliga samtalsämnen såsom Tjuvlyssnat.se och alla fjortishistorier som finns där.. Blev då mer uppenbart att vi har en liten sån i famlijen.. =) Men hon e ju bra go iaf! Se bilder nedan..!image68Nu har ja städat och gjort det någorlunda snyggt här hemma.. fortfarande mitt helvetetsrum kvar.. Sovrummet och garderoben som inte är nån garderob.. =(

Ha de gött!


Kom av mig lite..

Ja, blogg.se hade ju nån fin systemuppdatering av något slag vilket gjorde att jag kom av mig i bloggandet... Men men, nu är man här igen, som att man aldrig vart bort.. Sitter å lyssnar på "Björn Gustavsson"- medley och blir alldeles full i skratt..! Haha, underbara människa!

Orkar egentligen inte skriva så mycket nu heller.. Är rätt trött och seg, ska sova tänkte ja..! Spännande och se va lördagen har att erbjuda..!

Handboll på söndag?

RSS 2.0