Tycker inte om att vara hemma själv...


..Är hemma med en sjukt ond hals.. Det är nödvändigt, för jag har inte ork till någonting. Trots det måste jag bege mig ut idag för att åka till apoteket..
Har sovit som en stock inatt. Trots att jag till största delen sov igår. Det gör att jag fortfarande är vaken, fast jag helst av allt bara skulle vilja sova.

Jag har nämligen alldeles för mycket tid till att tänka. Det går så många tankar genom skallen på mig.
Det känns som om jag står stilla. Får ofta den känslan. Som att världen fortsätter framåt men jag står stilla. Som i en film, där allt går i superspeed runt en. Jag läser många bloggar, både folk jag känner och andra som är helt främmande för mig. Gemensamt för många är att de har saker att se fram emot. Det är drömmar och mål som ligger de nära till hands.
Alltså, jag har ett underbart liv.
 Jag har massor att se fram emot, det kommer hända saker för mig också. Inte just nu dock.

Samtidigt är jag livrödd för att jag inte kommer få uppelva allt detta. Att saker kommer komma emellan, att livet vill något annat. Det har hänt förr, det händer hela tiden. Världen är full av exempel på att tiden är knapp. Jag blir stressad av detta och det påverkar mig negativt. Att jag vill så mycket nu, nu nu!
Samtidigt är detta helt nya känslor för mig. Jag har aldrig velat så mycket förut. Drömmar har stannat vid drömmar, inte vid mål och allt vad de är nu.. Men som sagt, rädd för att gå miste om något..

Jaja, hur som.. Skulle vilja ha något att se fram emot, något att längta efter, som är så där sjukt konkret att man nästan kan ta på det.. Inte några drömmar och tankar, utan en fysisk dröm. Det skulle räcka med något litet, vad som helst..

Nej, dags för vila.. Samla kraft inför apoteksbesöket..

Puss och hej


Kommentarer
Postat av: haraldev

här får du en bra låt

http://www.youtube.com/user/TheLiljegren

2010-04-22 @ 16:10:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0