Tröttast

Ja, det får väl beskriva den här helgen.. Känner att det är nåt på gång, ont i halsen och seg i kroppen.. Hoppas att det är nåt tillfälligt, för jag har ingen lust att bli sjuk nu..

Hur som, helgen började med bowling i fredags. Lär- känna /ta avsked av kollegor på jobbet stod på schemat. Det är rätt lustigt vad man kan slås av förvåning när man kommer till ett ställe så som jag gjorde i fredags. Jag tänker så här: Bowling.. Sunkig källarlokal med skor som är fula och skruttiga och allt är lite halv- b.. När jag kom in på Svea Bowling fick ja en sån där härlig wow- känsla, då bowlinglokalen visserligen låg i källaren, men va fräsch och härlig, snyggt och stilrent!
Att jag sen vann gör ju att kvällen i sig var helt okej!

Lördagen spenderades i Tibblehallen, som vanligt.. Sista matchen för säsongen, vinst och säkrat kontrakt. Vad får vi för det? inte mkt,.. Men men, kul var det och nu tycker jag faktiskt att det är synd att säsongen är slut. Vill spela mera..

Lördagskvällen spenderades hemma. Inte mkt mer spännande än så, somnade på soffan runt 23-tiden framför "How I Met Your Mother", som jag för övrigt sett alla avsnitt av nu och måste vänta tills i morgon för att hitta ett nytt (hur kommer det sig att alla amerikanska serier går på måndagar därborta?). Vaknade halv 4 och gick och la mig i min säng igen för att vakna igen runt 9..
Dagen idag har jag spenderat hemma.. Fick hjälp av mamma och pappa med att köra  bort massa saker till grovsoporna (går så mkt fortare när man är flera som hjälps åt, Tack! ).. Efter det tog jag en lunchtripp till Täby C, kom hem, åt la mig framför datorn med film och somnade igen..
Som sagt, det är nåt på gång i kroppen..

Vaknade igen lagom till handbollen, rusktigt sötsugen och gjorde därför iordning en sats chokladbollar. Blev mer som dem där havrebollarna, som jag inte riktigt gillar lika mkt, men va f-n, dem fyllde sitt syfte..! =)

Så, nu funderar jag på hur jag ska spendera sista timmarna på den här helgen.. Bara sova kanske?

























Kommentarer
Postat av: SkyndaFynda

Det skulle vara väldigt roligt om du kikade in min blogg, jag säljer massvis med fina kläder där.



http://metrobloggen.se/fyndigt

2009-03-22 @ 22:13:58
URL: http://metrobloggen.se/fyndigt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0