Fenomenet Täbb


Jag har idag fått en uppenbarelse utan dess like, och roligt är det..! Lyssna här:

Jag och min kollega satt och diskuterade "ungdomskillarna" på skolans nya "frisyrer", dvs en sned stenhårt sprayad lugg och övriga håret i ett stort ruffs..
I diskussionen kom jag på att jag har hört ett namn för det här och ringde såklart upp brosan, som har stenkoll på sånt (Tantvarning big-time kändes det som när man själv inte har koll på "ungdomen" längre..)
Han berättade att frisyrerna  tillsammans med jeans som är nedstoppade i strumporna eller har ett dussin gummisnoddar (per ben) runt anklarna +  väl synliga kallingar med mera skapar en "Täbb".

Det gjorde ju att jag blev väldigt sugen på att ta reda på mer om det här, och visst, det finns tydligen gott om "Täbbar". Dessa kommer ursprungligen från Täby då det tydligen gått runt massor av killar som ser ut just så här i Täby. Och nu har detta då tydligen spridit sig utanför kommungränserna och blivit ett fenomen likt Fjortis.

När våra 10åriga killar på jobbet nu pratar om dessa "fjortisfrisyrer" är det med ett leende jag ser på dem och undrar, vad blir det nya inne när de är där?  Trots allt, så är det ju ett par år kvar innan dem är där..!

Googla på "Täbb", så får du se själv!
=)

Föressten brosan, genomgick inte du en sån här fas nyligen?

Kommentarer
Postat av: Kungen

Jag har fan heller vart täbb, skojar du eller ?

Fjortis är jag fortfarande, men det är ju fan marie också och hon är 23 :P

2009-02-11 @ 22:51:02
URL: http://bamz3.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0