Helgens äventyr i skrift och bildform!

Ja, efter en förhållandevis kort vecka så var det dags för helg igen, alltid lika skönt..! Den här helgen är ju dock lite helig för mig, Eken Cup- helg..!
Eken Cup, utomhusturnering på gräs, bara det är ju en upplevelse.. Sen alla dess handbollsentusiaster i olika åldrar, aktiva eller supportrar, alla är där!
Turneringen började ju lovande med okej väder, inte för varmt, inte för kallt.. och framför allt, inget regn! Vann mot Salem rätt övertygande, förlorade mot Spårvägen med endast 4 mål (Spårvägen stod senare som slutsegrare i turneringen..)..
Lördagen innebar ju också fotbollsfest á la Sverige- Spanien, och alla på fältet ville nog hem.. I desperata försök lyckades vi ragga upp två polska domare som kunde döma våran tidigarelagda Derby- match mot Vallentuna..

Då kom regnet.. Inte ett litet duggregn eller en kortvarig skur.. Utan himlen öppnade sig bokstavligen och det regnade oavbrutet i över en timme.. Allt och alla var dygnsura och där skulle vi ut och spela match.. Hehe, det måste väl sägas att det var den grisigaste, målsnålaste och roligaste derbymatchen som spelats oss emellan, som slutade med vinst 8-4 till oss.. Detta gjorde, att vi gick till slutspel istället för Vallentuna.. (hehe..)

Söndagen inleddes med kvartsfinalmatch mot Huddinge. Huddinge, som spelar i den andra division 2 serien och som vi senast slog med ett par bollar i DM, hade inte en chans idag och trots en svacka i mitten på andra vann vi med 6 mål..! Härligt som attan, speciellt med tanke att vi nu slog klubbrekord iom våran Semi- finalplats på seniorsidan!

Semifinalen blev dock en kort historia på flera sätt.. Vi mötte Skånela (eliserien) och förlorade klart..! Trötta ben, trötta huvuden och ett glatt gäng grymt nöjda spelare (och ledare!) gick ifrån Gubbängsfältet med huvuden Högt! Nu vankas sommarlov (se: egen träning eller gemensam i Ensta)

  
Frida, Carina, Kryckan och Suss är laddade för match! Sopsäckar och regnjackor på!
   
Täby- tältet blev fort fullpackat..! Tänk va mysigt vi kan ha det tillsammans även i vår förening =)
   
Regnet det bara öser ner.. Ja, verkligen.. Vi såg inte ens ut genom förnstret längre.. 15 minuter till matchstart! =)
 
Myran är taggad!
 
Bengan likaså, trots sin stukade fot..=)

Utifrån och in i tältet.. Blött!

 
Nöjda brudar efter kvartsfinalvinsten..(stulen från Sonja =))

Ja, förutom våra egna matcher har man sett en och annan ungdomsmatch.. Kollat på bror min som är tillbaka i Täby- tröjan igen..! Eken är något speciellt, kommer alltid vara.. Och nästa år, då ska jag också spela! =)

kolla www.ekencup.se , läs fältrapporterna och kolla in Magnus Neck:s sida med en massa bilder från helgen.. Syster Yster och våran grymma Lina L finns med där! =)

Kommentarer
Postat av: Sonja



Vilken härlig blogg!!! Nu har jag en till och läsa. Love it! Ja var riktigt kul att spela Eken.

Jobbar på att komma iform och bli skadefri :-) Vore skit kul att kunna forsötta spela med ert possitiva gäng.



Hoppas du haft en trevlig midsommar.

2008-06-21 @ 21:03:07
URL: http://minblogg-mittliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0